hayatıma bir yıl kadar önce biri girdi, her şey çok güzeldi bana aşık olduğunu filan söyleyip duruyordu. ben biraz güven problemi olan biriyimdir birkaç ay beni aşkına(!) ikna etmeye çalıştı. birkaç ay sonra biz birlikte olduk ve ben bakireydim, suçluluk duydum açıkçası. aşkından ölen adam ertesi gün hiçbir şekilde ulaşmadı. bi süre sonra konuştuk, normalde sabahlara kadar konuşurduk ama olaydan sonra çok nadir yazmaya başladı bu sıra ben kendimi tutup yazmadım. ama suçluluk ve kendimi yargılama duygusundan kusmalarım ve çarpıntılarım başladı. bi süre sonra belki farklı olur diye ben de ona karşı bir şeyler hissettiğimi söyledim. bana aşık olan sevgili olmak için beni ikna etmeye çalışan adam duygusal ilişki istemediğini; üzmek, üzülmek istemediğini söyledi. anlayacağınız bi tek sana değil herkese böyleyim psikolojik sorunlarım var demediği kaldı bana. aslında günümüzde çok sık rastladığımız seks için aşık taklidi yapan erkeğe denk geldim. ama arkadaşlar ben ne var bunda denilebilecek durumdan çok etkilendim. daha sonra konuşmak için görüştüğümde farklı bi benim de tanıdığım bi kızdan mesaj geldi. sordum ve bana dalga geçer gibi ciddi bir şey olsa sana söylerdim dedi. iletişimimi kestim, resmen birlikte olmak istediğinde mesaj atabileceğine inandırmış kendini. 22 yaşımdayım psikolojim bozuldu, kendimi kullanılmış hissettim, çarpıntılarım arttı anksiyete teşhisi kondu, unutamıyorum yaşadıklarımı. ben gerçekten aşık oldum ve sevdim bilmiyorum belki de yaşadıklarımı yediremiyorum da bana öyle geliyor.biraz uzun oldu sanırım ama ilk konum. burada konuları okuyorum. küçük bi durum gibi gelebilir ama hayatımı gerçekten etkiledi. toprlanmak için fikir almak ve içimi dökmek istedim. önerileriniz nedir unutamıyorum sürekli onu ve etrafındaki kızları stalklıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevilmemenin acısı
- Konu Sahibi sokak13
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #birderdimvar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
Selam. Sevişmeyi bu kadar büyütme lütfen. Kadınlar bu konuda maalesef bastırılmış durumda. İşin dini yönünü bir kenara bıraktığımızda ailelerin büyük bir çoğunluğu o zarı kutsallaştırdığı için, eskilerden kalma bir adet olduğu için kadınların evlenmeden sevişmesini ayıplıyorlar. Erkek için nasıl normalse bir kadın için de o kadar normal sevişmek. Tekrar diyorum ki işin dini yönünü bir kenara bırakarak bu yorumu yaptım. Her şeyi tecrübe olarak gör. Tecrübe etmiş oldun işte. Daha farklı bir olay da yaşayabilirdin, şanslısın ki olmadı. Bırak gitsin ve peşine düşme. Bundan sonrası için dikkatli ol. Kendini kimseye kullandırtma.
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
haklısınız aslında kalbimi bu kadar yıpratan bu sevişmeyi açıkça söylemesi değil farklı şekilde davranması oldu ama dediğiniz gibi tecrübe olarak bakmaya çalışmak gerek sanırımSelam. Sevişmeyi bu kadar büyütme lütfen. Kadınlar bu konuda maalesef bastırılmış durumda. İşin dini yönünü bir kenara bıraktığımızda ailelerin büyük bir çoğunluğu o zarı kutsallaştırdığı için, eskilerden kalma bir adet olduğu için kadınların evlenmeden sevişmesini ayıplıyorlar. Erkek için nasıl normalse bir kadın için de o kadar normal sevişmek. Tekrar diyorum ki işin dini yönünü bir kenara bırakarak bu yorumu yaptım. Her şeyi tecrübe olarak gör. Tecrübe etmiş oldun işte. Daha farklı bir olay da yaşayabilirdin, şanslısın ki olmadı. Bırak gitsin ve peşine düşme. Bundan sonrası için dikkatli ol. Kendini kimseye kullandırtma.
evet yıprandığım yer tam da burasıydı. deniyorum inanın. güzel dilekleriniz için teşekkür ederimsevişmek değil de sadece amaç sevişmek olduğu için seviyorum diye sizi kandırması gerçekten aşağılık biri olduğunu gösteriyor.
Lütfen böyle adi adamlar için kendinizi üzmeyin
Siz değerlisiniz , gerçekten sevdiğiniz ve sevildiğiniz zaman en güzel şeyleri yasamanız dileğiyle.
- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
Yaşadığın hoş bir şey değil, kötü bir tecrübe ama bundan sonra hep böyle olacak diye bir kaide yok. Dünyada kötü insanlar olduğu gibi iyi insanlar da var. Neden senin de karşına çıkmasın?
Sen bu insana aşık değilsin. Aşk böyle bir şey değildir kanımca. Hepimiz yanılıyoruz, hata yapıyoruz, kim ilk seferde mükemmel ilişkiye denk geliyor ki? Gerçekten istemediğin hiçbir şeyi yapma ki ilerde pişmanlık duymayasın. Belki o bitirmese sen ondan hoşlanmayıp bitirecektin.
Aşk için demiyorum sana saygısı olmayan insanla arkadaş bile olma. Yok diğer kızla ciddi değilmiş de bilmem ne. Gözümde böyle laubali seviyesiz biri canlandı. Bu tiplere muhtaç değilsiniz. O seni sevse n'olur sevmese n'olur. Onu kim sevsin
Sen bu insana aşık değilsin. Aşk böyle bir şey değildir kanımca. Hepimiz yanılıyoruz, hata yapıyoruz, kim ilk seferde mükemmel ilişkiye denk geliyor ki? Gerçekten istemediğin hiçbir şeyi yapma ki ilerde pişmanlık duymayasın. Belki o bitirmese sen ondan hoşlanmayıp bitirecektin.
Aşk için demiyorum sana saygısı olmayan insanla arkadaş bile olma. Yok diğer kızla ciddi değilmiş de bilmem ne. Gözümde böyle laubali seviyesiz biri canlandı. Bu tiplere muhtaç değilsiniz. O seni sevse n'olur sevmese n'olur. Onu kim sevsin
Yaşadığın hoş bir şey değil, kötü bir tecrübe ama bundan sonra hep böyle olacak diye bir kaide yok. Dünyada kötü insanlar olduğu gibi iyi insanlar da var. Neden senin de karşına çıkmasın?
- 25 Ağustos 2016
- 964
- 680
- 103
Sanırım burada birilerinin sana "sevişmek kötü değildir, istediğin için olmuş neyi büyütüyorsun?" demesinden çekindiğin için sürekli "size göre çok mühim olmayabilir" içerikli cümleler kurmuşsun.Bana göre mühim mesela. Eğer ki böyleyse, yapma bunu. Ha ben yanlış anlamışsam yazdıklarımı kale alma. Kendi değerlerinle konuş. Bana öyle geldi ki sen o adamı sevdiğin için değil, bakireliğini onunla olan ilişkinde bıraktığın için o adamın seninle olmasını istiyorsun. Aşık olduğunu falan asla zannetmiyorum. Birinin yorumunda "dini bi kenara bırakırsak" gibi bir şey okudum fakat müslüman ve Türkiye gibi bir coğrafyada doğmuş büyümüş bir kadın için böyle bir şey istese de mümkün değil. Keza din de öyle yeri geldi mi bi köşeye koyayım, yeri geldi mi üstüme giyeyim tarzı bir şey değil. O vicdan hep içimizde. Neyse. Diyeceğim o ki anksiyete vb. problemlerin için tedavi alabilirsin. Bunun manevi boyutunu da düşünüyorum ben, içindeki vesveselerin bu durumu tetiklediğini zannediyorum. İçindeki seslere ne kadar önem verirsen o kadar şişer. Dinleme. Aşksa, oldu, bitti. Senden vazgeçene rağbet etme. Birliktelikse, o da oldu, bitti. Günah açısından kendini kötü hissediyorsan, tövbe et. Şirk dışında her günahın affı vardır Allah'ın izniyle. Önüne bakacaksın. Arkana bakma. Hiçbir faydası yok bunun. Onu takip etmenin stalklamanın sana zarardan başka hiçbir faydası yok. Aramızda 1 yaş var. Genceciksin, mis gibisin. Daha kimler kimler tanırsın. Onunla bir gecelik bir şey yaşadın diye kendini ona bağlı tutma. Bırak. İnşaAllah güzel bir hayatın olur. Sevgiler.
anksiyete için destek almaya başlamıştım aslında ama seans ücretlerinden dolayı devam edemedim. teşekkür ederim fikirleriniz için. aslında insanın bildiği şeyler ama başkasından duyunca daha çok ciddiye alıyor. dert kimseye diyemedikçe de büyüyor içinde. ilk defa bir şey yazdığım için yargılanmaktan, bu mu dert denilmesinden çekindim belki muhim değili tekrarlamam ondan olabilir. teşekkürlerSanırım burada birilerinin sana "sevişmek kötü değildir, istediğin için olmuş neyi büyütüyorsun?" demesinden çekindiğin için sürekli "size göre çok mühim olmayabilir" içerikli cümleler kurmuşsun.Bana göre mühim mesela. Eğer ki böyleyse, yapma bunu. Ha ben yanlış anlamışsam yazdıklarımı kale alma. Kendi değerlerinle konuş. Bana öyle geldi ki sen o adamı sevdiğin için değil, bakireliğini onunla olan ilişkinde bıraktığın için o adamın seninle olmasını istiyorsun. Aşık olduğunu falan asla zannetmiyorum. Birinin yorumunda "dini bi kenara bırakırsak" gibi bir şey okudum fakat müslüman ve Türkiye gibi bir coğrafyada doğmuş büyümüş bir kadın için böyle bir şey istese de mümkün değil. Keza din de öyle yeri geldi mi bi köşeye koyayım, yeri geldi mi üstüme giyeyim tarzı bir şey değil. O vicdan hep içimizde. Neyse. Diyeceğim o ki anksiyete vb. problemlerin için tedavi alabilirsin. Bunun manevi boyutunu da düşünüyorum ben, içindeki vesveselerin bu durumu tetiklediğini zannediyorum. İçindeki seslere ne kadar önem verirsen o kadar şişer. Dinleme. Aşksa, oldu, bitti. Senden vazgeçene rağbet etme. Birliktelikse, o da oldu, bitti. Günah açısından kendini kötü hissediyorsan, tövbe et. Şirk dışında her günahın affı vardır Allah'ın izniyle. Önüne bakacaksın. Arkana bakma. Hiçbir faydası yok bunun. Onu takip etmenin stalklamanın sana zarardan başka hiçbir faydası yok. Aramızda 1 yaş var. Genceciksin, mis gibisin. Daha kimler kimler tanırsın. Onunla bir gecelik bir şey yaşadın diye kendini ona bağlı tutma. Bırak. İnşaAllah güzel bir hayatın olur. Sevgiler.
- 25 Ağustos 2016
- 964
- 680
- 103
Siz yalnız değilsiniz. Size tavsiyem sizi yaratan ile terapi yapmanız :) Kimseye anlatamıyorsanız, oturun boş bir odada konuşun. O'na anlatın. Öyle içinize içinize değil ama, bildiğiniz konuşun. Nasılsa terapistte sizi dinliyor, yorum yapmıyor ve bu durumu sizin kendi içinizde halletmeniz için size destek oluyor değil mi? Kendi içinizde halledebilmek için anlatmanız gerekiyor. O'na anlatın. Sizi duyduğunu çok iyi biliyorsunuz. Deneyin. Bir zararı yok :) Bedava.anksiyete için destek almaya başlamıştım aslında ama seans ücretlerinden dolayı devam edemedim. teşekkür ederim fikirleriniz için. aslında insanın bildiği şeyler ama başkasından duyunca daha çok ciddiye alıyor. dert kimseye diyemedikçe de büyüyor içinde. ilk defa bir şey yazdığım için yargılanmaktan, bu mu dert denilmesinden çekindim belki muhim değili tekrarlamam ondan olabilir. teşekkürler
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Bu sevılmemenın acısı degıl kandırılmanın acısı.
Acı tecrube diyip al cebine koy, bundan sonra ona gore davran ki kalbini kimse kıramasın.
Olmuşla ölmüşe çare yok, bir daha ona inanıp yelkenleri suya indirip aynı duruma kesinlikle dusme. Bu adamdan hayır gelmez, ne sımdı ne sonra.
Yasandı bıttı de, hayatına devam et.
Gecmıs kafanda dondurup durursan mutlu olamazsın.
Gecmıs olsun.
Acı tecrube diyip al cebine koy, bundan sonra ona gore davran ki kalbini kimse kıramasın.
Olmuşla ölmüşe çare yok, bir daha ona inanıp yelkenleri suya indirip aynı duruma kesinlikle dusme. Bu adamdan hayır gelmez, ne sımdı ne sonra.
Gecmıs olsun.
- 9 Kasım 2015
- 2.827
- 4.094
- 133
ben artık işin içinde çıkamadığımı hissettiğim bir gün camiye gidip ağlamıştım dualar etmiştim. sonrasında ben inanıyorum ki hayatım bir haftada değişti. ilk seviştiğim bekaretimi verdiğim adam sürekli beni aldatıyormuş beni, vücudumu elaleme reklam yapıyormuş bunu öğrendim anında irtibatımı kestim. kandil günü içimden hep hayırlısını diledim ağladım, sızladım resmen yere düşmüştüm. şimdi yeni yeni kendime geliyorum ailemden özür diledim onlarla da zor zamanlar yaşamıştım haklarını helal etmesini istedim. hayatım 180 derece değişti ya da ben kendim değiştirdim. evet seni en iyi ben anlıyorum çook zor ama aşıyoruz, aşacağız. şuan üzülmek, acı çekmek istiyoruz yaşayalım bir şey eksik kalmasın içimizde. bazen olmasaydı keşke diyorum ama herkesin bir sınavı var. güçlü kalmak lazım. ben 3 sene çok yanlışlar yaptım senden bir yaş büyüğüm. bunları sana anlattım çünkü herkesin başına geliyor en önemlisi zaman. zaman geçtikçe iyileşiyoruz. unutma ki seni tanımasam da ben senin yanındayım istediğinde bana mesaj atabilir numaramı alabilirsin.
- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Kandırılmışlık duygusu kadar berbat hissettiren çok az şey var biliyorum. Acıdan, üzüntüden, öfkeden hem de çok fazla öfkeden, korkulardan, sonu gelmez güvensizliklerden, hayal kırıklıklarından yapılmış bi okyanusa kendi ayağınla gidip sonra da batıp boğulmak gibi kadırılmak. Ki insan herkesten çok kendine kızar kandırıldığında, ona yalanlar söyleyene etmediği eziyeti kendine eder, ondan çok kendini suçlar. Onu bu okyanusa sürükleyen ayaklarına, duygularına kapılıp gerçeklere kör olan gözlerine kadar kendiyle ilgili ne varsa her şeye kızar.hayatıma bir yıl kadar önce biri girdi, her şey çok güzeldi bana aşık olduğunu filan söyleyip duruyordu. ben biraz güven problemi olan biriyimdir birkaç ay beni aşkına(!) ikna etmeye çalıştı. birkaç ay sonra biz birlikte olduk ve ben bakireydim, suçluluk duydum açıkçası. aşkından ölen adam ertesi gün hiçbir şekilde ulaşmadı. bi süre sonra konuştuk, normalde sabahlara kadar konuşurduk ama olaydan sonra çok nadir yazmaya başladı bu sıra ben kendimi tutup yazmadım. ama suçluluk ve kendimi yargılama duygusundan kusmalarım ve çarpıntılarım başladı. bi süre sonra belki farklı olur diye ben de ona karşı bir şeyler hissettiğimi söyledim. bana aşık olan sevgili olmak için beni ikna etmeye çalışan adam duygusal ilişki istemediğini; üzmek, üzülmek istemediğini söyledi. anlayacağınız bi tek sana değil herkese böyleyim psikolojik sorunlarım var demediği kaldı bana. aslında günümüzde çok sık rastladığımız seks için aşık taklidi yapan erkeğe denk geldim. ama arkadaşlar ben ne var bunda denilebilecek durumdan çok etkilendim. daha sonra konuşmak için görüştüğümde farklı bi benim de tanıdığım bi kızdan mesaj geldi. sordum ve bana dalga geçer gibi ciddi bir şey olsa sana söylerdim dedi. iletişimimi kestim, resmen birlikte olmak istediğinde mesaj atabileceğine inandırmış kendini. 22 yaşımdayım psikolojim bozuldu, kendimi kullanılmış hissettim, çarpıntılarım arttı anksiyete teşhisi kondu, unutamıyorum yaşadıklarımı. ben gerçekten aşık oldum ve sevdim bilmiyorum belki de yaşadıklarımı yediremiyorum da bana öyle geliyor.biraz uzun oldu sanırım ama ilk konum. burada konuları okuyorum. küçük bi durum gibi gelebilir ama hayatımı gerçekten etkiledi. toprlanmak için fikir almak ve içimi dökmek istedim. önerileriniz nedir unutamıyorum sürekli onu ve etrafındaki kızları stalklıyorum
Özetle kandırılmışlık başlı başına ağır bi yaşanmışlıktır; bunu hazmedip yarattığı yıkımı geride bırakmak, geleceğe sadece ders alınacak bi hikaye, bi tecrübe olarak taşımak zordur, zaman ister, olgunlaşmak ister.
Ama en başında da kendine saygı ve sevgi duymanız gerekir bu duyguyu aşabilmek, kendinizi affedebilmek için. Siz ise ne yazık ki o adamın hayatını uzaktan izleyerek kendinize saygısızlık ediyorsunuz. Daha da ilerisi kendinizi sevmiyor, kandırılmışlığın acısını kendinizden çıkarıyor, adeta kendinizi cezalandırıyorsunuz.
O nedenle lütfen öncelikle bu stalk işini bırakın, o adamı görüş mesafenizden tamamen çıkarın. Affetmeyi, geri dönmeyi, tekrar bir araya gelmeyi bi şecenek olarak görmekten vazgeçin, kendinize bundan daha büyük bi kötülük edemezsiniz.
Sonra da kendinize olan saygınızı, sevginizi, güveninizi geri kazanmaya çalışın. Yaşananlar sizin suçunuz değildi. Siz değersiz değilsiniz. Aptal da degilsiniz. Sadece bi hata yaptınız, yanlış insana güvendiniz, çünkü genç ve tecrübesizsiniz. Çok daha tecrübeli insanlar çok daha tecrübeli yalancılar tarafından aklınıza gelebilecek her konuda kandırılıyor insanlığın başından beri. Bu kandıranın suçu, kandırılanın değil. O yüzden kendinizi affedin. Sonra da dünyanın kalanındaki erkekleri affedin çünkü herkes aynı değil.
Son olarak bu konunun cinsel birliktelik kısmı için sizin kendinizi suçlamanıza, psikolojinizin bozulmasına sebep olan toplum lütfen gitsin kumda oynasın. Kadınlara son derece ikiyüzlü bi ahlak anlayışıyla birlikte oldukları erkek sayısı üzerinden değer biçen insanların kumda oynayan çocuktan eksikleri var fazlaları yok cünkü.
İşin inanç boyutu burada tartışılacak konu değil ama nacizane ben daha insanı kendi sistemi içerisinde kusursuz, diğer bi deyişle günahsız olarak tanımlayan bi inanç sistemi görmedim. Haliyle içinde bulunduğunuz tüm koşulları bilen ve yaratan, sizi de sizden iyi tanıyan bi yaratıcı sizi bu durum icin yargılayacaksa zaten yargılayacaktır, yapacak bi sey yok. Yargılama ve yaptırım işini varsa inandığınız güce bırakın, sizi yargılama gücünü de başka kimseye (gelecekteki partnerleriniz, yukarıda bi kısa değindiğim toplum ve hatta kendiniz dahil) vermeyin.
teşekkür ederim, kanaya kanaya öğreneceğim demek ki bir şeyleriBu sevılmemenın acısı degıl kandırılmanın acısı.
Gecmıs olsun.
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Hep oyle ogrendık.teşekkür ederim, kanaya kanaya öğreneceğim demek ki bir şeyleri
ah sizin için de çok üzüldüm, belki bencilce ama insan yalnız olmadığını; tek olmadığını hissedince bi nebze rahatlıyor. kendimi suçladım hep bu konuda battım dibe kadar, suçlarken bir ben kandırılmışım sanıyor insan. çok teşekkür ederimben artık işin içinde çıkamadığımı hissettiğim bir gün camiye gidip ağlamıştım dualar etmiştim. sonrasında ben inanıyorum ki hayatım bir haftada değişti. ilk seviştiğim bekaretimi verdiğim adam sürekli beni aldatıyormuş beni, vücudumu elaleme reklam yapıyormuş bunu öğrendim anında irtibatımı kestim. kandil günü içimden hep hayırlısını diledim ağladım, sızladım resmen yere düşmüştüm. şimdi yeni yeni kendime geliyorum ailemden özür diledim onlarla da zor zamanlar yaşamıştım haklarını helal etmesini istedim. hayatım 180 derece değişti ya da ben kendim değiştirdim. evet seni en iyi ben anlıyorum çook zor ama aşıyoruz, aşacağız. şuan üzülmek, acı çekmek istiyoruz yaşayalım bir şey eksik kalmasın içimizde. bazen olmasaydı keşke diyorum ama herkesin bir sınavı var. güçlü kalmak lazım. ben 3 sene çok yanlışlar yaptım senden bir yaş büyüğüm. bunları sana anlattım çünkü herkesin başına geliyor en önemlisi zaman. zaman geçtikçe iyileşiyoruz. unutma ki seni tanımasam da ben senin yanındayım istediğinde bana mesaj atabilir numaramı alabilirsin.
- 23 Ağustos 2012
- 49.919
- 1
- 231.749
- 798
Valla ruh hastası çok
Toplumda sağlıksız insan sağlıklı insandan çok daha fazla emşn olun, sağlıklı insanlara dek gelenler çok şanslı
Dediğim manyak çok tabi ki üzülmeniz normal ama boşverin bu adamı hasta yani kimseyle normal bir ilişki kuramaz böyle tipler.Sizi kandırdığı için de ah edip geçin emin olun çıkar acısı üstünden
Toplumda sağlıksız insan sağlıklı insandan çok daha fazla emşn olun, sağlıklı insanlara dek gelenler çok şanslı
Dediğim manyak çok tabi ki üzülmeniz normal ama boşverin bu adamı hasta yani kimseyle normal bir ilişki kuramaz böyle tipler.Sizi kandırdığı için de ah edip geçin emin olun çıkar acısı üstünden
yazdıklarınız o kadar doğru geldi ki bıçak saplana saplana okudum, gözyaşlarım döküldü. hep kendimi suçladım. keşkelerimde boğdum kendimi bu süreçte. hiçbir zaman özgüvenli kendini seven biri olamadım hayatımda. asla desem de kendime bile itiraf edemesem de siz değindiniz içten içe bir gün pişman olup sever diye geçiyordu aklımdan bunu da silmek gerek sanırım. kendimi suçlamayı bırakmakla birlikte. teşekkür ederim görüşünüz için insan kimseye anlatamayıp boğuyor kendini. ailemle yaşıyorum üniversite öğrencisiyim inanın bulaşık yıkarken bile gözlerim doluyorKandırılmışlık duygusu kadar berbat hissettiren çok az şey var biliyorum. Acıdan, üzüntüden, öfkeden hem de çok fazla öfkeden, korkulardan, sonu gelmez güvensizliklerden, hayal kırıklıklarından yapılmış bi okyanusa kendi ayağınla gidip sonra da batıp boğulmak gibi kadırılmak. Ki insan herkesten çok kendine kızar kandırıldığında, ona yalanlar söyleyene etmediği eziyeti kendine eder, ondan çok kendini suçlar. Onu bu okyanusa sürükleyen ayaklarına, duygularına kapılıp gerçeklere kör olan gözlerine kadar kendiyle ilgili ne varsa her şeye kızar.
Özetle kandırılmışlık başlı başına ağır bi yaşanmışlıktır; bunu hazmedip yarattığı yıkımı geride bırakmak, geleceğe sadece ders alınacak bi hikaye, bi tecrübe olarak taşımak zordur, zaman ister, olgunlaşmak ister.
Ama en başında da kendine saygı ve sevgi duymanız gerekir bu duyguyu aşabilmek, kendinizi affedebilmek için. Siz ise ne yazık ki o adamın hayatını uzaktan izleyerek kendinize saygısızlık ediyorsunuz. Daha da ilerisi kendinizi sevmiyor, kandırılmışlığın acısını kendinizden çıkarıyor, adeta kendinizi cezalandırıyorsunuz.
O nedenle lütfen öncelikle bu stalk işini bırakın, o adamı görüş mesafenizden tamamen çıkarın. Affetmeyi, geri dönmeyi, tekrar bir araya gelmeyi bi şecenek olarak görmekten vazgeçin, kendinize bundan daha büyük bi kötülük edemezsiniz.
Sonra da kendinize olan saygınızı, sevginizi, güveninizi geri kazanmaya çalışın. Yaşananlar sizin suçunuz değildi. Siz değersiz değilsiniz. Aptal da degilsiniz. Sadece bi hata yaptınız, yanlış insana güvendiniz, çünkü genç ve tecrübesizsiniz. Çok daha tecrübeli insanlar çok daha tecrübeli yalancılar tarafından aklınıza gelebilecek her konuda kandırılıyor insanlığın başından beri. Bu kandıranın suçu, kandırılanın değil. O yüzden kendinizi affedin. Sonra da dünyanın kalanındaki erkekleri affedin çünkü herkes aynı değil.
Son olarak bu konunun cinsel birliktelik kısmı için sizin kendinizi suçlamanıza, psikolojinizin bozulmasına sebep olan toplum lütfen gitsin kumda oynasın. Kadınlara son derece ikiyüzlü bi ahlak anlayışıyla birlikte oldukları erkek sayısı üzerinden değer biçen insanların kumda oynayan çocuktan eksikleri var fazlaları yok cünkü.
İşin inanç boyutu burada tartışılacak konu değil ama nacizane ben daha insanı kendi sistemi içerisinde kusursuz, diğer bi deyişle günahsız olarak tanımlayan bi inanç sistemi görmedim. Haliyle içinde bulunduğunuz tüm koşulları bilen ve yaratan, sizi de sizden iyi tanıyan bi yaratıcı sizi bu durum icin yargılayacaksa zaten yargılayacaktır, yapacak bi sey yok. Yargılama ve yaptırım işini varsa inandığınız güce bırakın, sizi yargılama gücünü de başka kimseye (gelecekteki partnerleriniz, yukarıda bi kısa değindiğim toplum ve hatta kendiniz dahil) vermeyin.
umarımValla ruh hastası çok