- 16 Haziran 2011
- 14.698
- 60.563
- Konu Sahibi flowersintheocean
21 yaşında değilim fake bir mail adresi olduğu için. Sitedeki yaşımı da değiştiremedim.
Kaç yaşındasınız peki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 yaşında değilim fake bir mail adresi olduğu için. Sitedeki yaşımı da değiştiremedim.
Boşanmam demesine kanıp da ısrarla söylersen öyle de bir boşanıyorlar kiBoşanmayı kesinlikle düşünmüyor, ben blöf olarak kaç defa söylesem de o her seferinde reddediyor. Sakin kafayla konuştuğumuzda da sorunlarımız olmasına rağmen hiç boşanmayı düşünmediğini, beni sevdiğini ve bu evliliği sürdürmek istediğini söylüyor.
Diğer tavsiyeleriniz için teşekkür ederim deneyeceğim.
Ay olabilir mi öyle bişeeeSahte avukat?
Portakal suyu?
Konuyu okuyunca benim aklıma direkt avukat hanım geldi. Portakal sulu konusuna benziyor, yazı dili, profiller.Ay olabilir mi öyle bişeee
mail adresinizle forumdaki yasinizin ne ilgisi var? herhalde bu sitenin gmailden bilgi cektigini zannetmiyorsunuz. uye olurken manuel olarak dogum bilgilerimizi giriyoruz, maille ilgili olsa girmezdik.Daha önce de belirttiğim gibi 21 yaşında değilim. Mail adresim fake ve sitede yaşımı değiştiremedim yeni üyeyim