gayet normal, insanlar degisiyor oncelikleri degisiyor.
bes eskiden deli gibi okurdum. sokak kedilerini cok severdim. en büyük hobim bisikletle ilcemdeki büyük parka gidip kedi sevip kitap okumakti. bence harika bir rutindi ama bir anda biraktim. artik kediler kucagima gelip kendini sevdirmedikce sirf kedi sevmeye bir yere gitmiyorum. eskisi kadar kitap da okumuyorum. bisiklet desen minik bir parcasi var yillardir tamir edilecek diye balkon bekliyor.
eskiden lunaparki cok severdim bir saat gondol kamikaze sirasj beklerdim. simdi bedava jeton ver anca carpisan arabaya binerim, hic keyifli gelmiyor.
eskiden deli gibi tiyatroya balete giderdim, sezonunda haftada en az 1- bazen 3 oyuna giderdim. simdi ayda 2-3 bana yetiyor. hatta carsamba yeni bilirim var oyunun 3bucuk saat oldugunu gec farkettim, verecek biri olsa belki gitmem hesapları yapıyorum.
ha bir de eskiden yazmayi cok severdim simdi not bile almiyorum , telefona yaziyorum...
yani guzel aliskanliklar, rutinler zamanla artik sana uymayabilir.
bence kendine yeni yeni hobiler - rutinler ara. ben bunlari yapmıyorum ama bos zamanlarimi değerlendirecek baska seylerim var.
siz de bulun yeni ve yeni size hitap edecek seyler. mesela büyük sehirdeyseniz sehir ve devler tiyatrolari/ opera balesi gercekten cok uygun fiyatli. onlara gitmeye baslayabilirsiniz. ya da spor yuruyus sevmiyorsaniz reformer makinasi oluyor tüm kaslari calistiran. hem hoca birebir ilgileniyor. isterseniz ona yazılın. ya da yoga kursu falan bulun. seramik workshoplari cok eglenceli onlara katilin.
yeni yeni hobiler bulun yeni size:)