Sevgim bitmis mi

uzun yıllar sonra
acaba olur muyduk demenizi istemem sadece
bunları bence onunla da konuşun. ☺
tabi konuşmuşsunuzdur ama hani o da fikir beyan etsin ailesini anlatsın.
Konuştum ancak o asla detay anlatmaz ben konuşurum o dinler o konu hiç cozulmeden uçar gider... Bi şekilde dağıtır yani. Baya ciddi konuştum. Evlilik çocuk istemiyorum aileler zıt gelecek nasıl olacak vs biraz üzüldü trip attı. Konuyu başka yerlere bağladı ve cozulmeden gitti.

Haklısınız bilmiyorm neyi zorluyorum ki. Ayrılsam şimdi herkes başlayacak Ay biz diyorduk olmazsınız diye ve alışkanlık a oldu biraz ama yapacak bir şey yok
yani başkalarının ne dediği kimin umrunda, tek atışlık, biricik yaşam hakkını elalem ne der diye mi heba edeceksin, seçim senin...

Düğün bile yapmıyorlar öyle diyim. Bizde düğün adeti var. Onlarda varsa da ayrı ayrı harem selamlık. Benim ailemin yaşadığı yer ise bunun zıttı.

Ya onlar erkek kızı çok isteyince aşılır, düğün olcak bile der çok aşıksa .. Ama seninki seni zaten kaybedeceğini anlamış yatırım yapmıyor sana...Hiç olumlu mesajlar vermemişsin zaten...Yurtdışına gidicem, evlenmicem...

Ailesi peçeli demeseydin benim fikrim ayrılma olurdu..Nedenleri herkesin dediğinden farklı ama aileler uyumsuz

yani başkalarının ne dediği kimin umrunda, tek atışlık, biricik yaşam hakkını elalem ne der diye mi heba edeceksin, seçim senin...
Hayır şu an kendime telkin ettiğim şey tamam geleceği imkansız bir ilişki o yüzden uzatmak anlamsız ama öylece bitirmek nasıl olacak inanın bilmiyorum nasıl etkilenirim diye de korkuyorum.

Hayır şu an kendime telkin ettiğim şey tamam geleceği imkansız bir ilişki o yüzden uzatmak anlamsız ama öylece bitirmek nasıl olacak inanın bilmiyorum nasıl etkilenirim diye de korkuyorum.
inan korkacak hiç bir şey yok, tek korkacağın bir gününü bile daha bu ilişkiye harcamamak olmalı, sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez, hayat uzun, belki de ilerde ne aptalmışım diyeceksin

Ya onlar erkek kızı çok isteyince aşılır, düğün olcak bile der çok aşıksa .. Ama seninki seni zaten kaybedeceğini anlamış yatırım yapmıyor sana...Hiç olumlu mesajlar vermemişsin zaten...Yurtdışına gidicem, evlenmicem...

Ailesi peçeli demeseydin benim fikrim ayrılma olurdu..Nedenleri herkesin dediğinden farklı ama aileler uyumsuz
Bir de benim annem babam bu konuda çok katı o da biliyor bunu annem değil peçe tesettürlü yere bile evlenme diyor çünki beji tanıyor yapamam zorlama diyor kendine yakın olsun hep demiştir Bunu. Babam da yani o aile gelip Onun elini sıkmasa sıkıntı çıkarır alışık değil mesela öyle şeylere . Cevremizin birbiriyle alakası yok aileleri tanistiramam bile o kadar imkansız . Öyle demeye mecbur kaldım hep evlilikten bahsetti bunalttı beji zorladı ancak öyle deyince bıraktı o söylemleri.

Bir de benim annem babam bu konuda çok katı o da biliyor bunu annem değil peçe tesettürlü yere bile evlenme diyor çünki beji tanıyor yapamam zorlama diyor kendine yakın olsun hep demiştir Bunu. Babam da yani o aile gelip Onun elini sıkmasa sıkıntı çıkarır alışık değil mesela öyle şeylere . Cevremizin birbiriyle alakası yok aileleri tanistiramam bile o kadar imkansız . Öyle demeye mecbur kaldım hep evlilikten bahsetti bunalttı beji zorladı ancak öyle deyince bıraktı o söylemleri.

Eeeee sen kafanda bitirmişsin zaten oluru yok...O zaman bitir.de karsıdaki de kendine uygun biriyle mutlu olsun...Hep erkeklere diyoruz böyle şeyşer.ama sen de onun zamanından çalıyorsun...Bitir o da yoluna gidip mutlu olsun kendine uyan birini kısa zamanda bulurlar veya bulur zaten...Sen de ydışıydı gezmeydi derken bi de bakmışsın yaş geçmiş bu sefer yalnızları oynarsın ben gibi...

Eeeee sen kafanda bitirmişsin zaten oluru yok...O zaman bitir.de karsıdaki de kendine uygun biriyle mutlu olsun...Hep erkeklere diyoruz böyle şeyşer.ama sen de onun zamanından çalıyorsun...Bitir o da yoluna gidip mutlu olsun kendine uyan birini kısa zamanda bulurlar veya bulur zaten...Sen de ydışıydı gezmeydi derken bi de bakmışsın yaş geçmiş bu sefer yalnızları oynarsın ben gibi...
Inanin ki yemin olsun bunu ona söyledim. Oturup dedim senin zamanından çalmak istemem şöyle böyle her şeyi konuştum. Hayatını engelliyo olmak istemem ki o da aynı şeyi benimkine yapıyo ama nasıl konuşmayı bitirdiğimizi bile hatırlamıyorum Onun geçiştirme manipülasyon tavrı yüzünden. Yani ayrılık yollarını kaç defa açtım. Olmadı. Direkt konuşmadan ayrılıp gitmem bitirmem gerekiyor.

Karar vermek için Sanki illa kavga olmalı yıkıp dökmeli diye sanıyor insan , sessiz sakin de bitebilir ama bunu yapamıyor herkes
İkimiz de sinirlenince kırıcı olan insanlarız. O yüzden hiç istemedim kavga etmeyi birbirimize unutulamayacak şeyler söylemeyi. Hiç kavga etmedik seviyorduk ama ayrıldık. Birbirimize uygun değilsek kime neyi kanıtlamak için beraber olalım ki.

İkimiz de sinirlenince kırıcı olan insanlarız. O yüzden hiç istemedim kavga etmeyi birbirimize unutulamayacak şeyler söylemeyi. Hiç kavga etmedik seviyorduk ama ayrıldık. Birbirimize uygun değilsek kime neyi kanıtlamak için beraber olalım ki.
Ne diyim ki olgunluğunuza hayran kaldım gerçekten :super: Ben bocaliyorum

Inanin ki yemin olsun bunu ona söyledim. Oturup dedim senin zamanından çalmak istemem şöyle böyle her şeyi konuştum. Hayatını engelliyo olmak istemem ki o da aynı şeyi benimkine yapıyo ama nasıl konuşmayı bitirdiğimizi bile hatırlamıyorum Onun geçiştirme manipülasyon tavrı yüzünden. Yani ayrılık yollarını kaç defa açtım. Olmadı. Direkt konuşmadan ayrılıp gitmem bitirmem gerekiyor.

Erkekler birini bulmadan diğerini bırakmaz pek...demekki duygusal egosunu tatmin ediosun bi şekilde

Kadınlar merhaba .. aslında cevabını bildiğim bir soru sormaya geldim.. sevgilimle İki yıldır beraberiz aynı iş yerinde idik orda tanıştık sonra ben ordan ayrıldım 8 Ay oluyor. Ilk zamanlarda her şey mükemmel gözüm kimseyi görmüyor sadece onunla plan yapıyordum cicim ayları iste. 1 sene bitince -işyerinde o benim üstümdu bu arada- Ben terfi aldım ama bu sefer direkt onla muhatap oluyordum beni diğer müdürden kıskanmaya başladı onlar da baya yakın arkadaştı. Kavga gürültü terfiden bir ay geçmeden ordan ayrıldım . Iliskimiz düzeldi ordan çıkınca çünkü işyeri stresi vardı ikimizde de. Neyse ben başka iş bakmadm biraz kendime zaman ayırdım ve part time kolay ama getirisi güzel arada çalıştığım bir işe girdim. Ama hergün beraberiz her şey ortak. Ben dindar biri değilim , sigara içiyorum, açık giyiyorum ve birsürü arkadaşım var içmeye gideriz hep . Kendisi aşırı dindar , ailesi de. Peçeliler. Arada dini şeyleri konuşuruz tartsiriiz ama o kadar. Mesela asla arkadaşıyla tanışmadım çünkü onlarda sevgililik kavramı yok, olamaz yani evlenmeden tanisamam. O ise bütün arkadaşlarımı bilir tanır arası da iyi. Sadece ablasıyla tanışmıştım nasıl olduysa. Ama yobaz değiller yani ablası ile aramız iyi. Ona uzun zamandır yurtdışı planlarımı isteğimi söylüyorum adım atsın diye biraz uğraşıyor gibi yapar benim hevesim kaçınca ilgilenmez bir daha. Gitmek istiyor musun diyorum Evet diyor kesinlikle falan ama asla bişey yapmıyor . Ben de ingilizce sınavlarına hazırlanmaya başladım toefl ielts falan düzenli olarak. Au pair programına, master programları falan bakıyorum. Is ciddiye binince aramız çok soğudu nadiren sohbet ediyoruz oturup susuyoruz beraber. Gitmeden haber ver diyor gülüp. Benim bu isteğim hep vardı hatta ailem nıye gitmedin bile dedi bana. Ama artık gerçek planlarımda onu koyamıyorum aileler çok farklı hayat bakışımız farklı falan diyorum ama bunlar bahane mi diye de düşünüyorum... sonuçta ben onun öyle olduğunu biliyordum.. eskiden hep namaz kılıp Kur'an dinlerdi artık onları da yapmıyor tuhafıma gidiyor İlk içkisini içti benle hiç de zorlamadım kendi istedi Kendimi suçlu hissediyorum bazen. Gelecek için de yakın dönemde evlenmeyi düşünmüyorum Ona da söyledim , çocuk hele hiç istemiyorum. O çocuklara çok düşkün yaşı da 31. Bazen bakıyorum nereye kadar gidecek böyle diye sonra diyorum ki sen onu zaten bitirmişsin o yüzden her şeye bahane uyduruyorsun..
Kafam çok karışık. Kendisi o kadar iyi sevgi dolu mükemmel kişilikte biri ki. Burayı okuyunca Ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum
Hiçbir seyime karışmaz , saygısızlık etmez anlayışlı efendi akıllı iyi biri. Ama bilmiyorum sanki ona sevgim bitmiş gibi hissediyorum bazen. Çok sevmiş olsam her şeyi göze alıp bu kadar realist bakmaz miydim acaba diye düşünmekten yoruldum. Fikirleriniz benim için değerli.
Çok uzun yazdım kusura bakmayın detayları vermek istedim , Hep kendimde arıyorum sorunu çünkü. Dışarıdan arkadaşlarım falan asla onun gibi birini bulamazsın , Seni böyle sevecek birini bulamazsın çok iyi mükemmel falan diyorlar hep. halbuki Sorun birini bulmak değil o sevginin hakkını vermek.. yazmadığım binlerce detay var mesela o ailesine çok bağlıdır, bankada hesap açıp kendine ev almak için yatırım yapıyor ama biz harcarken beraber harcadık hep ve bana evi daha yeni söyledi . Birsürü şeyi anlatmaz kendi içinde yaşar , yalan veya geçiştirme ile kapatır konuyu falan bunlardan tartıştık epey.
Bence siz sevgiliniz için farklı bir hayata açılan bir kapı olmuşsunuz ve kısmen de olsa siz onu değiştirmişsiniz ben olsam yurt dışına giderim ama ayrılmam gittikten sonra bakarım zaman ortam duygular ne gösterecek

Bence siz sevgiliniz için farklı bir hayata açılan bir kapı olmuşsunuz ve kısmen de olsa siz onu değiştirmişsiniz ben olsam yurt dışına giderim ama ayrılmam gittikten sonra bakarım zaman ortam duygular ne gösterecek
Yani aynı ülkede bile zorlukla yürürken başka devlette bir de ardımda birini bırakma fikri sıcak gelmedi. Bir yıl en az dönmeme kaydıyla gidiyorum sonuçta. Neden bekketiyimki zaten bilemiyorum:110:
Ama ilk dediğiniz aşırı derecede doğru. Sizce bu yüzden mi benden ayrılmıyor bu farklı hayat ona tatlı mı geldi ? Kendi ailesi ve arkadaşları ileyken hep kasiliyo, rol yapıyo mesela.

Hmm ailesi peçeli ablası o aileden geliyor ama yobaz değil. Çünkü peçeli dindar olmak yobazlıkla ilgili size göre. Bunları aynı cümle içinde kullanıyorsunuz ama bilmem kaç İngilizce sınavına hazırlanıyorsunuz ve acayip derecede ileri görüşlüsünüz aslında belki banlanacağım ama şu cümleler beni cidden rahatsız etti. Önyargıdan nefret ediyorum.
Konuya gelince Farklı dünyaların insanısınız ve zaten sevginiz de bitmiş.

Yani aynı ülkede bile zorlukla yürürken başka devlette bir de ardımda birini bırakma fikri sıcak gelmedi. Bir yıl en az dönmeme kaydıyla gidiyorum sonuçta. Neden bekketiyimki zaten bilemiyorum:110:
Ama ilk dediğiniz aşırı derecede doğru. Sizce bu yüzden mi benden ayrılmıyor bu farklı hayat ona tatlı mı geldi ? Kendi ailesi ve arkadaşları ileyken hep kasiliyo, rol yapıyo mesela.
Bence sizin hayatınız onun yaşamak istediği hayat kendi hayatı ise yaşamak zorunda olduğu hayat bu yüzden sizden kopamaz
ve bence siz gidince de ayrılsanız bile diğer ilişkilerinde sizi arayacaktır bu yüzden ayrı ülkelerde bile sizden kopamaz aile baskısıyla evlendirilip aile kurbanı olmadığı sürece bilemiyorum tabii böyle bir duruma boyun eğecek yapıda mı

Hmm ailesi peçeli ablası o aileden geliyor ama yobaz değil. Çünkü peçeli dindar olmak yobazlıkla ilgili size göre. Bunları aynı cümle içinde kullanıyorsunuz ama bilmem kaç İngilizce sınavına hazırlanıyorsunuz ve acayip derecede ileri görüşlüsünüz aslında belki banlanacağım ama şu cümleler beni cidden rahatsız etti. Önyargıdan nefret ediyorum.
Konuya gelince Farklı dünyaların insanısınız ve zaten sevginiz de bitmiş.
Bakın diyorum ki anlaşılsın diye , peçeli ama yobaz değiller kendi hallerinde kişiler. Ama oturip burda yobaz deyince insanlar ne anlayacak Allah aşkına kime açıklama yapicam konu belli , farklı kutuplarin çatışması. Yani çekindiğim şeyler varki soruyorum , biliyoruz ki çoğu erkek kadının giyimi e kusamina tesetturune dâhi karışıyor tabiki dile getiricem bunu ki insanlar yorum yapabilsin. Bana karışmadı mesela o bilgiyi de veriyorum. Görmek istediğiniz şekilde bakmayın lütfen. Ben inançsız biriyim her inanç baba aynı mesafede. Kimsenin giyimi de inanın umrumda değil karşıdan da aynı şeyi bekledigim için peçeli olunca dinini çok yaşayan anlamına geliyor ama kendine mi yaşıyor diğerlerine yargı dagitmakla mi meşgul bu onu yobaz yapıyor , Aynı şekilde açık olup kapaliya rahatsızlık vermek de yobazlik. Bu düşünce biçiminin kendisine deniyor cidden bu aciklamayi yapmaktan bıktım artık

Bence sizin hayatınız onun yaşamak istediği hayat kendi hayatı ise yaşamak zorunda olduğu hayat bu yüzden sizden kopamaz
ve bence siz gidince de ayrılsanız bile diğer ilişkilerinde sizi arayacaktır bu yüzden ayrı ülkelerde bile sizden kopamaz aile baskısıyla evlendirilip aile kurbanı olmadığı sürece bilemiyorum tabii böyle bir duruma boyun eğecek yapıda mı
Ben de karşımdaki beni açsın yeni şeylerle tanıştırsn öğretsin yaşatsın istiyorum mesela o yönden hep eksik kalıyorum. Çünkü onu kendi ortam ve hayatıma sokmakla ugrasmakla geçiyor

Bakın diyorum ki anlaşılsın diye , peçeli ama yobaz değiller kendi hallerinde kişiler. Ama oturip burda yobaz deyince insanlar ne anlayacak Allah aşkına kime açıklama yapicam konu belli , farklı kutuplarin çatışması. Yani çekindiğim şeyler varki soruyorum , biliyoruz ki çoğu erkek kadının giyimi e kusamina tesetturune dâhi karışıyor tabiki dile getiricem bunu ki insanlar yorum yapabilsin. Bana karışmadı mesela o bilgiyi de veriyorum. Görmek istediğiniz şekilde bakmayın lütfen. Ben inançsız biriyim her inanç baba aynı mesafede. Kimsenin giyimi de inanın umrumda değil karşıdan da aynı şeyi bekledigim için peçeli olunca dinini çok yaşayan anlamına geliyor ama kendine mi yaşıyor diğerlerine yargı dagitmakla mi meşgul bu onu yobaz yapıyor , Aynı şekilde açık olup kapaliya rahatsızlık vermek de yobazlik. Bu düşünce biçiminin kendisine deniyor cidden bu aciklamayi yapmaktan bıktım artık
Peçeli veya kapalılıkla alakalı değil işte yobazlık kendiniz de demişsiniz bunu yobazlık kafa yapısıyla ilgili ama söylediğiniz yanlış ve hala söylüyorsunuz
Görmek istediğim şekilde bakmıyorum sadece sizin yazdıklarınıza yorumluyorum
İnançsız olmanız da beni ilgilendirmiyor saygı duyarım ama seçtiğiniz cümle yanlış sadece bunu söyledim
Her neyse en iyisi neyse o olsun hakkınızda mutluluklar diliyorum .

yobazdan kasıtın ne ?
dinini yaşayan insan yobazsa !herşeyı rahat yaşayan sen ne oluyorsun peki?!

X