Herkese göre değişir bu durum tabiki ama ben istemesinde bir anormallik görmüyorum. Seviyorum dediğiniz insanı nasıl öpmeden duruyorsunuz ki? Hiç istemiyor musunuz öpmek vs? Bence sizde biraz anormallik var gibi geldi. Çok kapalı bir şekilde büyüdüyseniz birşey diyemem yanlış geliyor olabilir ama istememek? Bilemedim. Bana göre anormal bir durum değil hatta mutlu olurdum
yani bana anormal gelmedi.bazen aylarca görüşemiyoruz demişsiniz demek ki ilişkiniz 3 günlük de değil.insanın sevgilisiyle bir şeyler yaşamak istemesi gayet normal.e uzak mesafedesiniz dolayısıyla yapabileceğiniz tek şey "sexting".ya kesin kesin deyin ki ben cinselliği ve ona dair her şeyi sadece evlenince yaşamak istiyorum, o zaman kollarında uyuma hayalleri falan da evlenmeden kurmayın.ya da sevgilinizle seviyorsanız arzuluyorsanız bir şeyler yaşayın.ama bu evlenmeden olmaz kesinliğini sevgilinizle en baştan açık açık konuşmazsanız (kabul etmezse kendine uygun bir sevgili bulmakta özgür herkes) ve her seferinde adamı terslerseniz 3 kere sabreder 4. de yeter artık sen beni sevmiyormusun istemiyor musun der.haklı olarak.insan sevgilisini arzular, hormon sonuçta.
Öncelikle bu kısmı doğru ama anormal neye göre anormal derseniz, ilişkinizin süresine göre. Eğer belli bir süredir beraberseniz ve seviyorsanız arzulamanız gerekirdi. İlla böyle dile dökmeniz gerekmez tabii.
Onun dışında
bu gibi sorular manipülasyonun başlangıcı. Siz cinsellik konuşup yaşamak istemiyorsanız tekrar tekrar konuyu açması, bu şekilde bir soru sorup sizin kendinizi kötü hissettirmesi çok yanlış.
Siz rahatsız oluyorsanız cinsellik konuşmayacağınız birini bulsanız o da konuşmak istiyorsa cinsellik konuşabileceği birini bulsa daha iyi olur.
sen büyük düşünen kadınsın hormonları çalışan genç ve sağlıklı bir erkekle masumane uyuyabileceğini nasıl düşündün?onunla uyumak istiyordum masum bi şekilde sadece kolunda uyumak
o zaman dediğim gibi ciddi bir şekilde konuşacaksın sadece bu konu için karşına alıp/arayıp.ben evlenmeden cinsel konulara girmek istemiyorum bir daha benle bu konuda tek cümle etme diyeceksin.ona göre kararını ver diyceksin.tabi ki arzular ben bu konuda farklı düşünmüyorum ama onun böyle konuşması karşısında istemediğimi söylediğim halde bi kaç kez açtı bu konuyu.
kollarında uyumak demek biraz değişik algılaniyor öğrenciyiz ve bazen sınav haftalarında birlikte çalışalım falan diyoruz onun kendi evi var ve tabi ki her gün uyumak değil amaç ama masum bi uyku olsa güzel olurdu diye düşünüyordum ben. bu şekilde yaklaşacaksa uyuma işi de iptal olur sanırım..
sen büyük düşünen kadınsın hormonları çalışan genç ve sağlıklı bir erkekle masumane uyuyabileceğini nasıl düşündün?
kusura bakma ama bu çok safi bir düşünce.ya bence imkansız değil ve daha önce defalarca okudum türevlerini
bahsettiğim sey sınav haftasında çalışırken uykumuz geldi uyuyalım tadında birşey
ama dediğiniz gibi düşündürecekse ona hiç denemeyeyim bile
Sert veya değil ciddi konuşmanız gerekiyor. Konuşmanıza rağmen yine taviz verirseniz bir daha dikiş tutmaz.illa ki dillendirmek gerekmiyor tabi ki istek zaman zaman herkeste olur karşısındakine karşı ama ben hiç dile getirmedim bu şekilde..
ve sert konuşmak da istemiyorum ama sanırım yüzyüzeyken daha ciddi bi şekilde söylesem iyi olacak sizce nasıl yaklaşırsam onu kırmadan hallederim
kusura bakma ama bu çok safi bir düşünce.
siz onun koluna yatıp temas ettiğiniz anda arkadaşınız ereksiyon olur.
o durumda da uyku muyku kalmaz en azından o' nda kalmaz
Allah korusun ya yüzyüze ciddi bişekilde konuşmak lazım oldu.Bunları söyleyen birinin hic sanmıyorum ki masumane bir sekilde kollarında uyuyabilesin... istemedigin bir şeye zorlayabilir bile dikkatli ol...
Siz uyursunuz da o(nlar) uyumaz.ya bence imkansız değil ve daha önce defalarca okudum türevlerini
bahsettiğim sey sınav haftasında çalışırken uykumuz geldi uyuyalım tadında birşey
ama dediğiniz gibi düşündürecekse ona hiç denemeyeyim bile
Öncelikle bu kısmı doğru ama anormal neye göre anormal derseniz, ilişkinizin süresine göre. Eğer belli bir süredir beraberseniz ve seviyorsanız arzulamanız gerekirdi. İlla böyle dile dökmeniz gerekmez tabii.
Onun dışında
bu gibi sorular manipülasyonun başlangıcı. Siz cinsellik konuşup yaşamak istemiyorsanız tekrar tekrar konuyu açması, bu şekilde bir soru sorup sizin kendinizi kötü hissettirmesi çok yanlış.
Siz rahatsız oluyorsanız cinsellik konuşmayacağınız birini bulsanız o da konuşmak istiyorsa cinsellik konuşabileceği birini bulsa daha iyi olur.