Sevgiliyle yakınlık ne derece olmalı

Kimisi evlenmeden verir ,kimisi ilk buluşmada verir ,kimininde evlenmeden eli eline değmez bu insanların yaşam tarzı ve kendi kuralları ile ilgili bir durum.
Erkekler ise genelde oramıza buramıza dokunmak ellemek falan ister .kimi izin verir kimi vermez tercih meselesi.
Bana kalırsa doğru olan ise evlenmeden asla herhangi bir yakınlık olmamalı.
Herşey o güzelim ilk gecede yaşanmalı

Bence çok hoş adam sizi istiyor demekki benim eski erkek arkadaşım utanıyordu konuşmaya ama alttan alttan sezdiriyordu:)

Sırtlanlara hoşgeldiniz.
Mesajla fantezi sırtlan türlerinin işi.
Buluşmalarda yakınlık, yakınlaşma imaları hoş olabilir ama mesaj veya telefonda direkt şut meselesi. Karşındakini telekız yerine koymak resmenç

Bence kişiden kişiye değişir, ben mesela eşimle tanıştığımda ikimizde birbirimizi çok beğendiğimiz için cinsel çekim hissettik sadece, yani cinsellikten başka birşey konuşmazdık bile, ikimizinde kafasından cinsellik yaşarız herkes kendi işine geçiyordu, cinsellikle bağlandık baktık iyi anlaşıyoruz birbirimizi tanıdık, sonuç 5 aylık evliyiz

Genelde böyle güzel sözlerle yavaş yavaş başlanıp öpme sarılma ve sonu yatakta bitiyor çünkü içgüdümüz bu şekilde ve genelde sonunda kadın mağdur oluyor.
Bence evlenmediğin bir erkekle ister bi dokunuş ister bi öpücük olsun temasta bulunulmamalı. Evlen ne yaparsan yap.

Bence çok hoş adam sizi istiyor demekki benim eski erkek arkadaşım utanıyordu konuşmaya ama alttan alttan sezdiriyordu:)

bence masum bakıyorsun olaya bu istemek değil bu kullanmak istemek dışarıdaki herhangi bi basit kızmış gibi davranmak üstelik bu konulardaki tavrımı bilirken..

masum bi isteme durumu olsaydı bunu anlardım sanırım ayrıca seven insan utanır göğüslerini istemez.

Söz ve nişanlılık zamanımızda, ileriye gitmeden yakınlaşmalarımız oldu. Açık seçik bazı konularıda konuştuk. Ama hiçbir zaman telefonda veya mesajla böyle sohbete ne o nede ben girmedik. 9ay yurt dışında oldu eşim yinede konusunu açmadık. Sonuç 13 senelik evliyiz.. belli bir güven oluştuktan sonra başbaşayken bazı şeyler yaşana bilir. Sevgiline ne denli güveniyorsun ona sen karar vereceksin. Ayrıca seven erkek dokunmaz, yapmaz da boş laf.

Evet açık açık yazması hos değil

canım eğer bu adamın seni sevdiğine inancın tam ise sana asla zarar vermek istemez. erkeklerin hepsi sevgilis olsun karısı olsun dokunmak ister. bunu sevgiliyken art niyetle isteyip istemeidğini bilemezsin belki ama sevdiğine inanıyor ve sende seviyorsan çok sınır koyma. hani sevişinde demiyorum ama seni öpmek istemesi kadarda normal bişey yok bence. ben evlendiğim insanla yaşadım nişanlıyken birçok defa. ama onun hangi sınırlarda olması gerektiğini çizmiştim. gerçi boşandık ama şimdi diyroumki o sınırlar olmasa nolurduki çünkü geriye yine yalnızlığım kalmış. yani fiziksel olarak yaşananlar değil zihinsel olarak yaşananlar seni ileride olumlu veya olumsuz etkileyecektir. bence 6 aylık ilişkide kontrolu ona vermemek kaydı ile bişeyler yaşamanda sakınca olmaz. ama sana davranışı sevdiğin söylemesine rağmen kaba, güvensiz ve kırıcı bir yaklaşımsa o zaman elini bile verme derim canım

En sevdiğim konulardan biri. Bunun sosyal medya da adi Sexting olarak geçer yani cinsel içerikli mesajlaşma. Bu bayağı yaygındır. Hatta anonim olarak da yapılıyor. Yani kadin erkek birbirini görmüyor bilmiyor ama sadece yazışıyor o kadar. Bu gayet normal.
Lakin senin durum biraz dertli. Erkek 5 ay sabretmiş artık dayanamamış bir yerden başlamak lazım deyip şansını denemiş. Ters teperek iyi yapmışsınız çünkü güven eksikliği var sizde.
Şuna da dikkat edin konuştuğunuz bazı kesitler SS alınarak ifşa sitelerinde paylaşılıyor. Hatta inci sözlükte konu açarak Ss ler paylaşılıyor.
Dikkat edin.

Sizin frekanslarınız tutmuyor bence bunun bir genellemesi yok. Bazı çiftler konuşur, bazıları konuşmaz. Biri konuşup birinin konuşmaması biraz karşılıklı uyumsuzluk bence. Karşındakinin bu kadar rahatça söylemesi bu konuları daha önceden deneyimlemiş ve hiç çekincesi olmadıpını gösterir. Hiç çekinmemesi de size rahatsızlık veriyor anlaşılan. İçinden geçeni söylemeni umuyorum. Ne düşünüyorsan direk söyle bu konuda, tepkisini görmüş olursun, hemde tepkini göstermiş olursun. Israrcı ol. Çok çok önemli bir tavsiye, utanıp çekinip, kırılmasın gücenmesin diye sakın dediklerini yapma, izin de verme.

Çok ciddi bir şekilde tepki vermemişsin anlaşılan ki istememene rağmen konuşabiliyo. Kırmamak üzmemek için sert yapmıyorum demişsin ama ciddi bir şekilde reddetmen gerekiyosa sert çıkman lazım yoksa naz yaptığını düşünür ya da ikna etmek için çabalar. AYrıca normal mi demişsin dinimize göre bu haram ve normal değil, her ne kadar günümüzde insanlar bunu normalleştirmeye çalışıyo olsa da değerlerimizden taviz vermemeliyiz. Uyumak konusuna gelince karşındaki insan ne kadar iyi güvenilir olursa olsun yan yana o yatağa geçince illaki bir şeyler olur sevişme vb yaşarsın emin ol erkeklerin dünyası farklı sakın deneme derim pişman olursun ve bir kez yaşarsan devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…