tabi ki olamaz ama bu yaptığı olabilir bişey mi onu anlamaya çalışıyorumBunun bi genellemesi olamaz ki
Olabilir derken kime göre ?tabi ki olamaz ama bu yaptığı olabilir bişey mi onu anlamaya çalışıyorum
Nişanlılık döneminde konuşmuştu esimde...
bana da çok garip geldi çok kötü hissettim kendimi nasıl söyleyebildi boyle birşeyi diyeOlabilir derken kime göre ?
Aktif cinsel hayatı olan bi kadına göre son derece basit bişey
Hayatı boyunca eline erkek eli değmemiş birine göre belki cok abartı bişey vs
Her insan farklı oldugu gibi yasanılanların boyutu vs de farklı oluyor
Ancak sizin anlattıgınız kadarıyla öpüşmedigim sevgilim gögsümü öpmek istedigini söylese bana cokta normal veya masumane gelmezdi
8 sene sevgiliydik eşimle ve hiç böyle mesajlarımız olmadı.
Mesajlar olmadı ama gayet yakın bir ilişkimiz de vardı.
Ne bileyim telefon, mesajda cinsel içerikli sohbet bana itici geliyor.
Kocamdan gelse böyle cümleler soğurum.
Aynen öyle, konuşmam yaşarım.gerçekten bana da öyle geliyor. ama uzaktayız sarılıp edemiyoruz tabi sizinki gibi yakın değiliz belki de o yüzden böyle olmuş olabilir
mesela yakınlık derken siz konuşmak yerine yaşamayı mı tercih ediyordunuz onu anlamadım çünkü ben yanımdayken de böyle bişeyi söylesen hemen kapatırım konuyu.
Aynen öyle, konuşmam yaşarım.
Hayatım boyunca tabuları olan bir insan olmadım, sevdiğimle istediğim şeyi yaşarım yaşadım da.
Ama bunun dile dökülmesi veya ısmarlama şöyle yapalım bugün böyle yapalım denmesi çok basit geliyor bana.
Evlilikte bile cinsel ilişkiler yakın temasla bir bakışla başlamalı, ne o öyle saatli planlı haberli falan insanda istek olmaz ki.
İşte o sebeple konuşma değil anı yakalamak şazım ve o an geldiğinde tepkinizi koyun.
Valla benim hafızamda bir trt spikerinin, tiyatrocu kocasının tarafından basına sızdırılan ve şantaj yapılan müstehcen fotoğraf olayı aklıma geliyor hep bu tür konularda.aslında onu telefonda o haldeyken tamamen tepkisiz kalmam da çok hoş gelmiyor başka çare bul benden fayda yok der gibi
ama öyle bi muhabbete dahil olmak da istemiyorum ne yapsam bilemedim yani.
Valla benim hafızamda bir trt spikerinin, tiyatrocu kocasının tarafından basına sızdırılan ve şantaj yapılan müstehcen fotoğraf olayı aklıma geliyor hep bu tür konularda.
Delilli olacak hiçbir şey yaşanmamalı çiftler arasında, 10 senelik karısının çıplak fotosunu basına veren güya eğitimli biriydi bu bahsettiğim kişi.
Sonra gencecik kadınlara neler ediyorlar, burada da konular açılıyor elinde fotolarım msjlarım var tehdit ediyor diye.
Görüşmelerinizde yaşayacağınıza kendiniz karar verin ama bir abla tavsiyesi olarak asla ama asla ne foto ne mesaj ne tlf da böyle cinsel muhabbetlere girmeyin
Ses kaydı alınabiliyor konuşmalarda, hatırlatayım.telefonda derken aramaktan bahsediyordum ve ilk kez böyle bişeyle karşı karşıyayım teşekkür ederim tavsiyeniz için çok katılıyorum size bu konuda
Öncelikle bu kısmı doğru ama anormal neye göre anormal derseniz, ilişkinizin süresine göre. Eğer belli bir süredir beraberseniz ve seviyorsanız arzulamanız gerekirdi. İlla böyle dile dökmeniz gerekmez tabii.telefonda sende hiç olmuyor mu istek diye sordu olmaması anormal dedi.
bu gibi sorular manipülasyonun başlangıcı. Siz cinsellik konuşup yaşamak istemiyorsanız tekrar tekrar konuyu açması, bu şekilde bir soru sorup sizin kendinizi kötü hissettirmesi çok yanlış.sence o yakınlığa gelemedik mi diyor.