Sevgiliyle cinsel ilişki olur mu ?

Ciddi düsünüyorsaniz beklemekte ne problem var. Yok öyle bir cekim böyle bir cekim gecin bunlari. Insan arkasinda durabilececi sekilde yasamali. Cinsel iliski yasayip, o sonra vazgecince "ühühüü beni kullandi" demeyecekseniz yasayin ne istiyorsaniz. Sahsen yapmazdim. Ama herkesin tercihi kendine. Herkes de kendi tercihlerinin sonuclarina katlanir

Evlenmeden ilişki hoş değil.Hem zina oluyor.Hemde adamın seninle eğlenip birakmayacagi ne malum.Belki hamile kalacaksın.Burada kürtaj için yorum yapacaksın.Ya mastürbasyon yap kendini tatmin et yada evlen.
Ne alakası var cinsellik yaşamak evlenmek şart mı bırakın artık bu gerici zihniyeti. Fetvanızı sizinle aynı düşünen insanlara verin

Erkek ister ne demek, yani anladığım eğer birlikte olmazsanız baskasıyla yapar kaygısı mı bu🙄 Ve de bakire kız gibi ne demek kızlık zarı diye bi sey yok arkadaslar yoook... İstersen sevisirsin ayrıca ne var bunda evlenmeden önce sevismek gerek bencr zaten sonra buralara yine konu acıyosunuz esimin ereksiyon sorunu var diye
Sizin gibi bilinçli kadınlar gördükçe geleceğe daha ümitle bakıyorum cidden. Bir 50 yıl sonra herkesin sizin gibi düşünmesi dileğiyle <3

Başlık sahibine de cevap olarak ekleyecek bundan daha iyi bir yorumum yok.

2 yıl önce boşanmış biri olarak şuanda yeni bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde. Ailem çok sıkı yönetimi olan muhafazakar bir aile ve şimdiki modern flörtlerde yakınlaşma fazlasıyla oluyor ki karşı tarafta aynı şekilde benim gibi boşanmış. Gizli saklı görüşmek istemiyorum ama aileme söylesem hiç hoş karşılamayacak biliyorum ve dahada sıkacaklar beni. Bikaç kere ailemle konuştum ne gerek var evlenmene dediler öyle buluşmaya gitmek falan hep yalan söyleyip gidiyorum sanki bekareti olan kızmış gibi. Yüzyüze geldiğimizde aramızda o kadar çekim var ki ikimizde birbirimizi tutamayacağız bu bi gerçek. Yarın öbürgün ayrılırsam da bu kadar fazla yakınlaştığım için pişman olur muyum bilmiyorum... Özgür biri istediği gibi sevgilisiyle yakınlaşamaz mı siz ne düşünüyorsunuz? Ailemin sevmediği bir şeyi yapmak da istemem ama insan sevgilisiyle beraber olmak istemez mi? Bu kadar fazla bi çekime karşı koymak imkansız, ne yapcağımı bilmiyorum karşı tarafı da sırf bu yüzden üzmek ya da kendimden soğutmak istemiyorum biliyorum ki sonuçta erkek ve istiyor bende istiyorum...
evlenmeden böyle bi işe kalkısma hevesini alır gider kalırsın pişmanlıkla kendini kullandırma bence

Kafa yapınız çok çok tuhaf geldi bana ilk cumleniz bekareti olan kız mis gibi bu ne. Bekaret olsun olmasn olay o değil ki bazısı yasqr bazısı yaşamaz bekaret yok diye ne alaka ikincisi de sonucta erkek ister bu cümleler beni benden aldı
Nostaljik bir kardeşimiz 😂😂

Evlilik dışı cinsel ilişki sizin için dini bir hassasiyet mi değil mi?
Sadece din bağlantılı da olmayabilir. Nikah akdi ile kendimi koruma altına almayı tercih ediyorum o sebeple resmileşmeden ilişki yaşamam diyebilirsiniz de.

Ailenizden ziyade siz ne düşünüyorsunuz?

Bir de kafa yapınız da düzeltmeniz gereken konular var diye düşünüyorum.
Aileden izin alarak çıkmak için "bekaret sahibi", "kız" gibi etiketlere mi sahip olmalıyız?
Ailelerimiz bizi değil de kızlı zarımızı mı koruyorlar evlenene kadar :KK70:
biraz daha makul düşünmeye davet ediyorum sizi.
Aile muhafazakârmiş.ve evet muhafazakâr aileler zarı koruyor.kızdan çok zarı düşünüyor.bu zihniyetler çok da eski değil neden bu kadar şaşırılıyor anlamıyorum.daha bizim anne dönemi bu tarz ailelerle dolu.kadın bakire kız gibi kısıtlanıyorum diyor.ee muhafazakâr ailelerde gerçekten kızım bekaretini kaybedecek diye inanılmaz bir endişe yaşanır.belli ki kadın o evde olduğu için etkilenmiş bir şekilde.o da ifadelerine yansıyor.sinirleniyoruz, kabul etmiyoruz ama bazı üyeler nedensizce uzaydan gelmiş gibi davranıyor.kendi düşüncem demiyor ki.bakire muhabbetinde kadına yüklenerek birşey yok ki.o kesimin muamelesinden bahsediyor.yanlış anlamışlar zarı olmasaydı herkesle mi yapacktı falan diyen var.eee onu mu diyor kadın.

Son düzenleme:
Ay bu devirde kendini kullandırma mı kaldı, istese yarım saatte 98 kişiyi bulur kadın erkek fark etmeksizin herkes
O işler öyle değil canım.öyle olsa 1 kişi düzenli ilişki kuramazdı.1000 kişiyle yazışsan adam gibi oturup iki laf edebileceğim 1 kişi bulamazsın.önüne gelenle birlikte olabilecek kadar kalitesiz birini zaten kimse kabul etmiyor.çünkü kalitesizlik ve aptallık paçalarından akıyor.seks sadece bedenle yaşanmaz.ki dediğin kadar da değil.birlikte olacak birini bulmak tam tersi eskisinden de zor.çünkü erkekler tacizci olarak yaftalanabiliyor.günlük hayatta kimseye fazla yanaşamıyorsun.yorumunuza hiç katılmıyorum.

O işler öyle değil canım.öyle olsa 1 kişi düzenli ilişki kuramazdı.1000 kişiyle yazışsan adam gibi oturup iki laf edebileceğim 1 kişi bulamazsın.önüne gelenle birlikte olabilecek kadar kalitesiz birini zaten kimse kabul etmiyor.
Konunun düzenli ilişkiyle alakası yok ferhans. Cinsellik isteyen kadın da adam da şu an istediği kadar bulabilir. Yüz yüze bulamazsa zibilyon app var indirir bulur. Gayet uzun süreli fuckbuddy ilişkisine sahip arkadaşım var, duygusal bir birliktelikleri yok ama cinsellik için buluşup görüşüyorlar. Öyle öpüşeyim sevişeyim diye ilişki kurmak bana göre çok eskide kaldı

Aile muhafazakârmiş.ve evet muhafazakâr aileler zarı koruyor.kızdan çok zarı düşünüyor.bu zihniyetler çok da eski değil neden bu kadar şaşırılıyor anlamıyorum.daha bizim anne dönemi bu tarz ailelerle dolu.kadın bakire kız gibi kısıtlanıyorum diyor.ee muhafazakâ ailelerde gerçekten kızım bekaretini kaybedecek diye inanılmaz bir endişe yaşanır.belli ki kadın o evde olduğu için etkilenmiş bir şekilde.o da ifadelerine yansıyor.sinirleniyoruz, kabul etmiyoruz ama bazı üyeler nedensizce uzaydan gelmiş gibi davranıyor.kendi düşüncem demiyor ki.bakire muhabbetinde kadına yüklenevek birşey yok ki.o kesimin muamelesinden bahsediyor.yanlış anlamışlar zarı olmasaydı herkesle mi yapacktı falan diyen var.eee onu mu diyor kadın.

Ferhans.

Uzaydan gelmediğim gibi insanların söylemlerinin dolayısıyla bakış açılarını da düzeltmesi için de gerekli çabayı göstereceğim.

Konunun düzenli ilişkiyle alakası yok ferhans. Cinsellik isteyen kadın da adam da şu an istediği kadar bulabilir. Yüz yüze bulamazsa zibilyon app var indirir bulur. Gayet uzun süreli fuckbuddy ilişkisine sahip arkadaşım var, duygusal bir birliktelikleri yok ama cinsellik için buluşup görüşüyorlar. Öyle öpüşeyim sevişeyim diye ilişki kurmak bana göre çok eskide kaldı
Bir sevdiğin hoşlandığın biriyle seks yaptığını düşün.bir de hoşlanmadığın biriyle.eee hoşlandığın biriyle seks yapmak için ısrar etmek ona muhtaç olduğu ya da seks için birlikte olduğu anlamına gelmiyor ki.zaten ondan hoşlanıp, yeterli zevki alacağını düşündüğü ve istek duygduğu için o kişide ısrar ediyor.bunun seks için birlikte olmakla ne ilgisi var.herkesten değil ki hoşlandığı kişiden istiyor.sadece seks çin birlikte olmuyor diye seks de mi istemesin.ilişkisiz seks bir halta benzemez ki.biraz daha kaliteli kişiler seks için de normal ilişkiler kurmak iateyebilir.tanımadığın, bilmediğin adamla, kadınla ne anlayacasın ki.ciddi düşünemsen bile insan bir ilişkide olmak istiyor yine de.öyle taksi çağırır gibi seks çağırmak istemeyebilir.
Ne kadar iyimsersiniz.kolaydı o kadar.yaa internette milyon tane manyak benimle seks yapda ne geçecek elime.öpüşmüş mü olacağim yani.dediğim gibi adam gibi görüşecek aklı başında birini bulmak her çağda her ülkede dünyanın en zor şeyidir.ve ne yaparsan yap kolaylaşamaz.kaliteli insan her zaman azdır çünkü.

Bir sevdiğin hoşlandığın biriyle seks yaptığını düşün.bir de hoşlanmadığın biriyle.eee hoşlandığın biriyle sek yapmak için ısrar etmek ona muhtaç olduğu ya da seks için birlikte olduğu anlamına gelmiyor ki.zaten ondan hoşlanıp, yeterli zevki alacağını düşündüğü ve istek duygduğu için o kişide ısrar ediyor.bunun seks için birlikte olmakla ne ilgisi var.herkesten değil ki hoşlandığı kişidne istiyor.sadece seka için birlikte olmuyor diye seks de mi istemesin.ilişkisiz seks bir halta benzemez ki.biraz daha kaliteli kişiler seks için de normal ilişkiler kurmak iateyebilir.tanımadığın, bilmediğin adamla, kadınla ne anlayacasın ki.ciddi düşünemsen bile insan bir ilişkide olmak istiyor yine de.öyle taksi çağırır gibi seks çağırmak istemeyebilir.
Ferhans ne diyon yine anam. Seni kullanmasına izin verme demiş üye. Kullanmak ne demek, seks için birlikte demek?

Ferhans ne diyon yine anam. Seni kullanmasına izin verme demiş üye. Kullanmak ne demek, seks için birlikte demek?
Ayy neyse anlatamadım.her sadece seks peşinde olan da önüne gelen herkese okey olacak diye birşey yok diyorum.seks peşindedir ama sadece hoşlantı olan kişilerle.olamaz mı? Her seks için görüşen, farketmez kim olursa olur demiyor ki.seks arkadaşı arayan kişilerin de belli bir kriteri vardır.hoşlanma kıstası vardır.seks için görüştüğüm arkadaşlar var ama gidip de sanaldan rastgele birine okey demedim.yine tanıdığım, bildiğim, hoşlandığım kişilerdi.yine de o ihtimal kalkmış olmuyor yani.bunca dil döken, tavlamaya çalışan niye yapıyor bunları.eee bir görmek, bilmek lazim yine de.yemek siparişi verir gibi olmaz diyor.her tanışan evlenmek için mi geliyor ? O dediğin aplikasyonlar herkes açık.

Ayy neyse anlatamadım.her sadece seks peşinde olan da önüne gelen herkese okey olacak diye birşey yok diyorum.seks peşindedir ama sadece hoşlantı olan kişilerle.olamaz mı? Her seks için görüşen, farketmez kim olursa olur demiyor ki.seks arkadaşı arayan kişilerin de belli bir kriteri vardır.hoşlanma kıstası vardır.seks için görüştüğüm arkadaşlar var ama gidip de sanaldan rastgele birine okey demedim.yine tanıdığım, bildiğim, hoşlandığım kişilerdi.yine de o ihtimal kalkmış olmuyor yani.
Olabilir ama o zaman kullanmak olmuyor 🤷🏿‍♀️

Yani şu detaylarda gözlerim kanadı, üşenmedim alıntıladım. Bekareti olan hep yalan mı söylesin? Karşı cinsle çekim bir tek sizde mi var? Modern flört nasıl oluyor? Sonuçta erkekmişmiş ,erkek olunca ha babam sevişecek diye bir kural mı var?
Hadi var diyelim,kadının canı yok mu?

Kadınlar sizin gibi düşündüğü sürece erkek zulmünden kurtulamaz haberiniz olsun,okuyun öğrenin,çağa uyum sağlarken kendi benliğinizden de olmayın,önce insan olmak o kadar önemli ki. Önce insan sonra kadın olabilmek lazım.
Diğer dediklerinde haklısın ama çekim muhabbetine neden tepki gösterdin anlamadım.kıskanmış gibi olmuş.sanki her kadın her erkek çekim yapıyor.

Diğer dediklerinde haklısın ama çekim muhabbetine neden tepki gösterdin anlamadım.kıskanmış gibi olmuş.sanki her kadın her erkek çekim yapıyor.
Aman şöyle çekim var böyle aşktan geberiyoruz diyenlere inanmıyorum sadece. Seviyorsan seviyorsundur o kadar. Bu çekim muhabbetleri insanlara pembe diziler ile empoze edilen bir şey. Aşkımdan ölüyorum,karşı koyamıyorum diyenlere inanmıyorum,öyle bir şey yok çünkü. En çok da evli erkeklerle birlikte olanlar söylüyor bu masalları bana göre.

Aman şöyle çekim var böyle aşktan geberiyoruz diyenlere inanmıyorum sadece. Seviyorsan seviyorsundur o kadar. Bu çekim muhabbetleri insanlara pembe diziler ile empoze edilen bir şey. Aşkımdan ölüyorum,karşı koyamıyorum diyenlere inanmıyorum,öyle bir şey yok çünkü. En çok da evli erkeklerle birlikte olanlar söylüyor bu masalları bana göre.
Başbaşayken çekim karşı konulamaz falan denebilir ama bir ortamda falansa dediğin doğru.ben de zaten ilişkisini abarta abarta anlatanları sevmem.yok muhteşem ilişki yok şahane uyum falan... bir kere dediğin gibi gerçek olma ihtimali düşük hem de insan doğası kıskanmaya meyilli.bunlar şov kokan hereketler bunlara gerenk yok 😂😂dediğin gibi seviyorum, iyiyiz de geç.bir de muhafazakâr dille yazılmış bir konuda bu tarz bir ifade kendine kılıf uydurmak gibi oluyor.imam nikahı ikiyüzlülüğü gibi.

Başbaşayken çekim karşı konulamaz falan denebilir ama bir ortamda falansa dediğin doğru.ben de zaten ilişkisini abarta abarta anlatanları sevmem.yok muhteşem ilişki yok şahane uyum falan... bir kere dediğin gibi gerçek olma ihtimali düşük hem de insan doğası kıskanmaya meyilli.gerek yok yani.dediğin gibi seviyorum, iyiyiz de geç.bir de muhafazakâr dille yazılmış bir konuda bu tarz bir ifade kendine kılıf uydurmak gibi oluyor.imam nikahı ikiyüzlülüğü gibi.
Yani öyle insanlar var ki akılları afedersin bir taraflarına kaçmış,sadece sevişmekten bahsediyorlar. Elbette cinsellik önemli ama,cinselliğe gelene kadar paylaşılacak pek çok şey var. Karşılıklı anlayış,birbirini kısıtlamamak,aldatmamak hiç konuşulmuyor,sadece sevişgenlik konuşuluyor,adına da çekim ve uyum deniliyor. Ben ona tepki gösteriyorum.

Evet imam nikahı muhabbeti gerçekten artık bu devirde bel bağlanmaması gereken bir şey. İsterse 1000 erkekle aynı ortamda bulunayım,benim cinsel organımdan önce beynim var,neyi yapıp neyi yapmamam gerektiğini biliyorum yani,nikaha hacet yok ki. Resmi nikahım varsa benim için bağlayıcılığı olan odur.

X