Sevgiliyle cinsel ilişki olur mu ?

Evlilik dışı cinsel ilişki sizin için dini bir hassasiyet mi değil mi?
Sadece din bağlantılı da olmayabilir. Nikah akdi ile kendimi koruma altına almayı tercih ediyorum o sebeple resmileşmeden ilişki yaşamam diyebilirsiniz de.

Ailenizden ziyade siz ne düşünüyorsunuz?

Bir de kafa yapınız da düzeltmeniz gereken konular var diye düşünüyorum.
Aileden izin alarak çıkmak için "bekaret sahibi", "kız" gibi etiketlere mi sahip olmalıyız?
Ailelerimiz bizi değil de kızlı zarımızı mı koruyorlar evlenene kadar :KK70:
biraz daha makul düşünmeye davet ediyorum sizi.
Aynen dediğiniz gibi kızlık zarını koruyorlar.
Nikahını kıyıp evlenmiş nice insanı düğün olmadan aynı evde yaşatmama sebepleri de bu zaten.

Konu sahibi, ister birlikte olun, ister olmayın, bu sadece size kalmış.

Ancak en önce kendi kıymetinizi bilin bir. Hem kendinize, hem ailenize hem de başkalarına karşı kendi kıymetinizi bilin.

Hayat sizin, ailenizin istediği gibi yaşarsanız her şeyi mutsuz olursunuz.

Beden sizin, sevgiliniz istiyor diye yaşarsanız bir şeyleri mutsuz olursunuz.

Kendinizi dinleyin sadece, ne ailenizi, ne bizi ne de bir başkasını.

2 yıl önce boşanmış biri olarak şuanda yeni bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde. Ailem çok sıkı yönetimi olan muhafazakar bir aile ve şimdiki modern flörtlerde yakınlaşma fazlasıyla oluyor ki karşı tarafta aynı şekilde benim gibi boşanmış. Gizli saklı görüşmek istemiyorum ama aileme söylesem hiç hoş karşılamayacak biliyorum ve dahada sıkacaklar beni. Bikaç kere ailemle konuştum ne gerek var evlenmene dediler öyle buluşmaya gitmek falan hep yalan söyleyip gidiyorum sanki bekareti olan kızmış gibi. Yüzyüze geldiğimizde aramızda o kadar çekim var ki ikimizde birbirimizi tutamayacağız bu bi gerçek. Yarın öbürgün ayrılırsam da bu kadar fazla yakınlaştığım için pişman olur muyum bilmiyorum... Özgür biri istediği gibi sevgilisiyle yakınlaşamaz mı siz ne düşünüyorsunuz? Ailemin sevmediği bir şeyi yapmak da istemem ama insan sevgilisiyle beraber olmak istemez mi? Bu kadar fazla bi çekime karşı koymak imkansız, ne yapcağımı bilmiyorum karşı tarafı da sırf bu yüzden üzmek ya da kendimden soğutmak istemiyorum biliyorum ki sonuçta erkek ve istiyor bende istiyorum...
Konudan bağımsız ama evliliğiniz bu özgüven eksikliğinden dik duramısınz kendi kurallarınız olmamasından bitmiş olabilir mi

Ailenize anlatmak zorunda mısınız?
Sevgilinizi seviyorsanız, ona karşı cinsel çekim hissediyorsanız, bu işler kendiliğinden gelişir ve yaşanır. Özgür bir insansınız, ailenizin izni olmadan sevişebilirsiniz.

Önce "erkektir ister" "zaten bekaretim yok" gibi problematik düşüncelerle ilgili kafanızı bir eğitin. Gerisi gelir kendiliğinden.

X