Sevgiliyle cinsel ilişki olur mu ?

Seviyorsan git seviş bence.

Ama sevişmeden önce kadın bedenine olan bakış açınızı sorgulamanız için bir kaç kitap ismi vereceğim:

1. "Cinsel Politika" - Kate Millett: Kadın bedeninin politik ve toplumsal boyutunu ele alan etkileyici bir kitap.

2. "İkinci Cins" - Simone de Beauvoir: Feminizmin temel kaynaklarından biri olarak kabul edilen bu kitap, cinsiyet kimliği ve kadın sorunlarına felsefi bir bakış sunar.

3. "Kadının Seksüel Tarihi" - Elizabeth Davis: Toplumun kadına biçtiği rolün değişimini ve cinsel kimliği incelerken, tarihsel bir perspektif sunan ilginç bir çalışmadır.

4. "Kendi Bedenimin Kraliçesi" - Eve Ensler: Hem kadının bedenine, hem de cinsel deneyimlerine odaklanan güçlü bir kitap.

5. "Kadının Seksüel Gücü" - Shakti Gawain: Kadınların içsel güçlerini keşfetme ve cinsel kimliklerini olumlu bir şekilde deneyimleme konularında rehberlik eden bir kitaptır.

2 yıl önce boşanmış biri olarak şuanda yeni bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde. Ailem çok sıkı yönetimi olan muhafazakar bir aile ve şimdiki modern flörtlerde yakınlaşma fazlasıyla oluyor ki karşı tarafta aynı şekilde benim gibi boşanmış. Gizli saklı görüşmek istemiyorum ama aileme söylesem hiç hoş karşılamayacak biliyorum ve dahada sıkacaklar beni. Bikaç kere ailemle konuştum ne gerek var evlenmene dediler öyle buluşmaya gitmek falan hep yalan söyleyip gidiyorum sanki bekareti olan kızmış gibi. Yüzyüze geldiğimizde aramızda o kadar çekim var ki ikimizde birbirimizi tutamayacağız bu bi gerçek. Yarın öbürgün ayrılırsam da bu kadar fazla yakınlaştığım için pişman olur muyum bilmiyorum... Özgür biri istediği gibi sevgilisiyle yakınlaşamaz mı siz ne düşünüyorsunuz? Ailemin sevmediği bir şeyi yapmak da istemem ama insan sevgilisiyle beraber olmak istemez mi? Bu kadar fazla bi çekime karşı koymak imkansız, ne yapcağımı bilmiyorum karşı tarafı da sırf bu yüzden üzmek ya da kendimden soğutmak istemiyorum biliyorum ki sonuçta erkek ve istiyor bende istiyorum...
Başlık bile tek başına komik.

Sonuçta erkek ya hani sıkılır giderse üzülmez sonuçta erkek dersin malum doyumsuzlar.

2 yıl önce boşanmış biri olarak şuanda yeni bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde. Ailem çok sıkı yönetimi olan muhafazakar bir aile ve şimdiki modern flörtlerde yakınlaşma fazlasıyla oluyor ki karşı tarafta aynı şekilde benim gibi boşanmış. Gizli saklı görüşmek istemiyorum ama aileme söylesem hiç hoş karşılamayacak biliyorum ve dahada sıkacaklar beni. Bikaç kere ailemle konuştum ne gerek var evlenmene dediler öyle buluşmaya gitmek falan hep yalan söyleyip gidiyorum sanki bekareti olan kızmış gibi. Yüzyüze geldiğimizde aramızda o kadar çekim var ki ikimizde birbirimizi tutamayacağız bu bi gerçek. Yarın öbürgün ayrılırsam da bu kadar fazla yakınlaştığım için pişman olur muyum bilmiyorum... Özgür biri istediği gibi sevgilisiyle yakınlaşamaz mı siz ne düşünüyorsunuz? Ailemin sevmediği bir şeyi yapmak da istemem ama insan sevgilisiyle beraber olmak istemez mi? Bu kadar fazla bi çekime karşı koymak imkansız, ne yapcağımı bilmiyorum karşı tarafı da sırf bu yüzden üzmek ya da kendimden soğutmak istemiyorum biliyorum ki sonuçta erkek ve istiyor bende istiyorum...
Ayy salin ailenizi, sevisin sonucta Inden ten uyumu da onemli

Evlenmeden ilişki hoş değil.Hem zina oluyor.Hemde adamın seninle eğlenip birakmayacagi ne malum.Belki hamile kalacaksın.Burada kürtaj için yorum yapacaksın.Ya mastürbasyon yap kendini tatmin et yada evlen.

Ahlak anlayisiniza saygi duydum ama sunu unutmayin
Bu hayat sizin hayatiniz
Isteyen sevgilisiyle birlikte olur istemeyen olmaz
Herkes diledigini yasamakta ozgur , baskasina bir zarar vermedigi surece
Namus zihinde ve kalpte olur sevdiginiz biriyle sevistiniz diye cehennemde cayir cayir ynmayacaksiniz
Aileden izin alaraj disari cikmak da ne demek
Siz bir bireysiniz once bunun farkina varin yapmayin bunu kendinzie
Dilediginiz gibi yasayin hayatinizi
Ama tabi akilli olarakbkendinizi kullandirmadan
Siz mutlu oluesaniz cocugunuz da kendine guvenip mutlu biri olabilecek💐

Bu tür konular çok acayip geliyor bana
İnsanların hayata bakışı max 18 yasında gelişir ve nasıl bir düşünce yapısına hayat görüşüne sahip olduğunuz bellidir.
Siz de tahminimce 25 varsınızdır.

Kimi evlenmeden yaşamaz
Kimi doğal ben yaşarım der ve Yaşar.
Kimi her flörtü ile Yaşar
Kimi sadece özel olan kişiyle Yaşar.
Kimi duygu aramaz , kimi sevmem lazım sevişmem için der.
Her insan her düşünce farklıdır.

Siz hangisi olduğunuzu bilmiyorsanız bizim dediğimize göre mi hareket edeceksiniz ?

Kafa yapınıza bakarak ailenizin sözünden çıkmayın diyorum, her be kadar ailenizi farklı görseniz de siz de aynısınız.

Ben sevgili ile cinsellik yaşanmasına karşıyım. Niye seviyoruz diye sevişelim? Gerek mi var? Kimki sevgili. Bence yoldan geçen rastgele birini kolundan tutup, cinsellik yaşamak gerek.

Aileniz sizi 15 yaşında falan mı sanıyor?
Bence ayrı yaşamalısınız onlardan. Böylece söz hakları da olmaz üstünüzde. Hayat sizin, tercih de sizin olmalı.

çok fazla 3. sınıf insan sorusu.. Bana göre bekaret var yada yok, istediğini yaşamak gerek ama tabi size kalmış. Eğer çekim hissettiğiniz biriyle cinsellik yaşasanız neden pişman olasınız?

Sevisme desek sevismicen mi yada seviş desek hemen koşup seviscen mi 😂 koskoca kadın olmusunuz siz sevisirsek sonra beni terk eder diye mi soruyorsunuz

şimdiki modern flörtlerde yakınlaşma fazlasıyla oluyor ki

sanki bekareti olan kızmış gibi.

Bu kadar fazla bi çekime karşı koymak imkansız,

Yani şu detaylarda gözlerim kanadı, üşenmedim alıntıladım. Bekareti olan hep yalan mı söylesin? Karşı cinsle çekim bir tek sizde mi var? Modern flört nasıl oluyor? Sonuçta erkekmişmiş ,erkek olunca ha babam sevişecek diye bir kural mı var?
Hadi var diyelim,kadının canı yok mu?

Kadınlar sizin gibi düşündüğü sürece erkek zulmünden kurtulamaz haberiniz olsun,okuyun öğrenin,çağa uyum sağlarken kendi benliğinizden de olmayın,önce insan olmak o kadar önemli ki. Önce insan sonra kadın olabilmek lazım.

X