Sevgiliyle ayda 1 2 kez gorusmek

Hanımlar sorduğum şeyden çok alakasız şeylere takilmissiniz 3 4 olmasın siz kaç istiyorsanız o olsun ne fark eder. Keyfimize uzak durmuyoruz sonuçta. Özledikçe ister istemez bir gerginlik oluyor bununla ilgili nasıl davranabilirim bunu ona yansıtmam aramızı bozar mi yoksa özlediğimi bildiği için hoşuna mı gider diye sormak istemistim aslında.

Valla çok hak veriyorum görüşememenize benim de annem esenyurtta oturuyor, ben ise anadolu yakasında oturuyorum. Acil bir şey olmadıkça gitmiyorum valla

İstanbulda oturmuyorsunuz sanırım. Metro-Metrobus ile gidilse bile taşıma sürekli değişeceği için 2 saat sürmesi imkansız.
Doğma büyüme istanbulluyum hem de, yanlış tahmin. Profesyonel akbilliyim hem de. Taşıma sürekli değişmeyecek metro (marmaray da diyebilirsin raylı sistem kısaca) +metrobüs hattı iş görür.En uzun yolları kesintisiz gidecek zaten.
Bu mu derdimiz şu an ayrıca? Küsürat hesabı mı çıkartayım? Ben nereliyim, yok küsürat vermedim 2 saat dedim aynen offf ne büyük hata yaptım aman aman Konuyla aşırı alakalı bir düzeltme başınız göğe ermiştir tebriklerrr

Valla çok hak veriyorum görüşememenize benim de annem esenyurtta oturuyor, ben ise anadolu yakasında oturuyorum. Acil bir şey olmadıkça gitmiyorum valla
Çok özlemiyor musunuz bazen keşke o tarafta bir okul seçseydim belki daha kolay olurdu diyorum

Erkeğin sevdiğini gösteren şey görme isteğidir…
Ben de buna katılıyorum. Seven özler, haftasonu tatil, burnunda tüter. Araba kiralar/toplu taşımaya biner. Ara yerde de buluşulur görüşülür. Gözünde büyümez aksine zaman akıp geçer. Yorulup sıkılıyosan bir cacık olmaz o ilişkiden.

Durup dururken alakasız bir şekilde ilişkiden şüphelenen sizsiniz. Nerede doğdunuz nerede yaşıyorsunuz umurumda değil. İnsanların ilişkileriyle ilgili böyle yorumlar yapmak size düşmez bundan çok alakasız bir şey sormuşum bu ilişkiden olur mu demedim zaten.

Ok. Görüşmeye bile üşenen sıkılan sevgilinle süper ilişkine devam :) yorumum sana değil beni alıntılayan kişiye cevaptı, her şeyi üstüne alınma :)

ayda bir görüşmek senede 353 gün görüşememek demek. ayda iki görüşmek 11 ay görüşememek demek. bu bekleme süresi kolay geçmez. bu görüşme sıklığının azlığına her insan olgunlukla karşılayamaz çünkü gençsiniz. duygusal olarak sabır taşı olmak gerekir bu da zorlar. özlemeyi bastıracak bir formül aklıma gelmedi ama burada sevgilisi uzak yol kaptanı asker mesafeli şehirde iş yapan biri varsa onlar tavsiye verirler mutlaka.

Alışılmıyor. Bizim ayri sehirlerdi, ama eşim duramayip devamli geliyordu gelip gitmekten kaldigi hotelde eşimi tanir olmuşlardi. Her cuma gelip pazar gece dönerdi. Sonra cokta uzatmadik.

Ayni sehirde kalkip gelemiyorsa
Arkadaşımın sevgilisi yurtdışından geliyor , görmek isteyen aynı şehirde görür . Hele İstanbul'sa toplu ulaşım daha kolay

Arkadaşımın sevgilisi yurtdışından geliyor , görmek isteyen aynı şehirde görür . Hele İstanbul'sa toplu ulaşım daha kolay

Aynen. Bence erkekler aşiiirii görseller (bu ne biçim anlatim oldu bilmiyorum umarim anlarsiniz) sevince görmek istiyorlar deeevamliii, görme dertleri bitmiyor yani

ortada buluşun.
ille biri birinin olduğu yere gtmesin.

Fazla açıyorsunuz arayı, işi varsa yanına gidersin birlikte halledersiniz (Pazar günü de ne işini halledebilir ki herkes tatilde)
Ben sevgilimle şehir olarak ayrı yerdeyim, ülke olarak sürekli değişiyor ama sizden fazla buluşuyoruz.
Buluştuğumuz günlerde onun tek müsait olduğu günler olmasına rağmen. İşi var birlikte hallederiz mesela. Ne bileyim araba kiralar zamandan kısmak için, ben gece yola çıkarım sabah orada olur, gece tekrar yola çıkarım. Öyle öyle gidiyor.
Siz tembellik yapıyorsunuz gibi geldi.
Uzak mesafe ilişkileri bile daha fazla görüşüyor emin olabilirsin djjdkd

Birisi yazmış ortada buluşun diye en mantıklısı o bence de. İnsan zaman geçirmeyince birbirine tam anlamıyla bağlanamıyor bana göre. En azından haftada 1 gününüzü buna ayirabilirsiniz.

Bunlar bahane görüşmek isteyen her türlü yolunu bulur.Erkekler bu sevgililik döneminde dokunmaya doyamazlar,hep bir bahaneyle temas halinde olurlar 30 günde 1 ve ya 2 kez yanınıza geliyorsa sıkıntı büyük Siz şimdi ilişkinize toz kondurmak istemiyor celalleniyorsunuz ama bu yaşadığınız şey ilişkiden sevgili olmaktan çok uzak Evlenince bu tarz adamların neye evrildigini bilmek için klavuza gerek yok.

bi de bu yazdıklarınızın tam tersi var
iki eli kanda olsa sevgilisini her dk görmek isteyen
fakat evlendikten sonra 360 derece değişen

herkesten farklı olarak ben bir sorun göremedim bu kadar arayı açmakta ya
adam mis gibi çalışıyor ve çalıştıgı için yorgun argın
ayda 1,2 yeter gibi geliyor bana sevgililik dönemi için

Erkeklerin çoğu evlenince böyle kalmıyor onda hem fikirim ama kanın kaynadığı sevgilik döneminde bile ayda bir kez görmekle yetiniyorsa evlenince hiç yanına yanaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…