Sevgiliyle ayda 1 2 kez gorusmek

Erkeklerin çoğu evlenince böyle kalmıyor onda hem fikirim ama kanın kaynadığı sevgilik döneminde bile ayda bir kez görmekle yetiniyorsa evlenince hiç yanına yanaşmaz.
ya iş yorgunlugu adamı yiyip bitirir bu konuda karşı tarafa aşırı hak veriyorum
gece uyurken işle uyuyup sabah uyanınca işle uyanmak diye birşey var
ayda 1,2 bile mucize gibi geldi bana bilemiyorum

düz memur oldugunu düşünmüyorum öyle olsaydı hiçbir haftasonunu es geçmezdi herhalde

20 yaşında kız halimle sırf ankaradan birini seviyorum diye ailemle kavga edip gittim. Seven görmek için her şeyi yapar

İşi konusunda detayları bilemiyorum.Umarim gerçekten yorgunluktan eli kolu kalkmiyordur zamanını başka şeylere ayırıyorsa sonu çokta sürpriz olmaz.

kafanı dağıtman lazım odak noktan yapmışsın adamı görüşemeyince sinirlenmen ondan seninde bir hayatın var sosyalleş ve ayda 1,2 çok az muhtemelen karşı taraf sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor yoksa dağı taşı deler gelir

Bazen siz gidin siz gelene kadar işlerini halleder

Tamam hafta boyunca görüşemiyorsanız 1-2 ayda bir birkaç gününüzü birbirinize ayırabileceğiniz plan yapamıyor musunuz?

Birimiz istanbul diğerimiz bursada yasadik bir kac ay; haftada 2 kez gorusuyorduk. Bence birlikte vakit gecirilmeyen bir iliski olamaz.

Maşallah bağlanmışsin.seviyorsun.

Gereksiz ayrıntı falan değil.konunun kilit noktası.sadece sevgilinize değil bize de geriliyorsunuz nedensizce.evet sevgiliniz sizi deliler gibi seviyor ve her imkanı zorlandığına eminiz.oldu mu? Sık sık telefonda görüntülü konuşarak, güzel sözler söyleyerek sinir durumu hafifler sanırım.

seven görmek ister demişsiniz evet buna bende katılıyorum
ama insanın kendisine sadece 1 günü kalıyorsa koca hafta boyunca
o 1 güne neyi sığdırsın yani ?
ben bi keresinde 1 sene kadar haftanın 7 günü çalışıyodum
hiçbir şeye enerjim olmuyordu o dönem sırf bu sebeple hayatıma kimseyi almadım
çünkü zaman ayıramam diye yani
bu düzeniniz değişmediği sürece bu ilişki zor
e sende haklısın sevgiliyi ayda 1-2 kere görmek elbette yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…