- 10 Haziran 2020
- 145
- 95
- 48
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
-
Her gün görüntülü konuşabilirsiniz.Ayni sehirde yasiyoeuz ama aramizda 3 4 saatlik yol var ben öğrenciyim o da çalışıyor hafta ici zaten müsait olamıyoruz pazar günleri boş oluyoruz sadece ayda 1 2 defa zor buluşuyoruz hafta içi çok çalışıyor pazar gününü kendine ayırıp kendi işlerini halletmesi gerekiyor bazen veya mesaisi falan oluyor bir şey söylemiyorum ama çok özlüyorum onu. Her gün konuşuyoruz ama bana yetmiyor her zaman yanımda olsun birlikte bir şeyler yapalım istiyorum. Özledikçe sinirleniyorum bazen sonra da üzülüyorum onun da bir sucu yok ki diye. 2 sene olacak neredeyse hala alışamadım bu aynı şehirde uzak mesafe ilişkisine. Böyle bi ilişki yaşadınız mı hiç nasıl alıştınız özlemeye
Tuzla-Beylikdüzü belki araçla trafikteAynı şehirde 3-4 saat nasıl oluyor?
Bin metroya ordan da metrobüse 2 saate gidersin akbiline kuvvet djdjsjsk böyle pratik şeyler akıl edilmediyse ilişkiden şüphe ederiz birazdan dursun burda bu yorum.Tuzla-Beylikdüzü belki araçla trafikte
deme öyle kız sevgilim olsa şurdan şuraya gitmem aman ayrılırım üşenirim kaldı ki beylikdüzüBin metroya ordan da metrobüse 2 saate gidersin akbiline kuvvet djdjsjsk böyle pratik şeyler akıl edilmediyse ilişkiden şüphe ederiz birazdan dursun burda bu yorum.
Silivri uzak olmasa pek severim Silivri Çatalca deniz kıyısında müstakil evler mmm belki kız da ileride villada oturacak denize sıfır hemen kısmetini kapatmayalımTuzla Silivri falansa mesafe cidden ayrıl kız yürümez o iş
Silivri uzak olmasa pek severim Silivri Çatalca deniz kıyısında müstakil evler mmm belki kız da ileride villada oturacak denize sıfır hemen kısmetini kapatmayalım
İlişkimden benim hiçbir şüphem yok sizin de olmasına gerek yok. Tabiki aklınıza gelen bizim de aklımıza geliyor ama böyle yapsak bile bunun gidişi var birlikte geçirdiğimiz zaman var geri dönüşü var her şekilde bütün günümüzün boş olması gerekiyor doya doya zaman geçirebilmemiz için. O işi yüzünden ben de okulum yüzünden yoğun oluyorum. Tembellikten değil yani.Bin metroya ordan da metrobüse 2 saate gidersin akbiline kuvvet djdjsjsk böyle pratik şeyler akıl edilmediyse ilişkiden şüphe ederiz birazdan dursun burda bu yorum.
İstanbulda oturmuyorsunuz sanırım. Metro-Metrobus ile gidilse bile taşıma sürekli değişeceği için 2 saat sürmesi imkansız.Bin metroya ordan da metrobüse 2 saate gidersin akbiline kuvvet djdjsjsk böyle pratik şeyler akıl edilmediyse ilişkiden şüphe ederiz birazdan dursun burda bu yorum.
Konuşuyoruz ama yine özlüyorum yanimda olması gibi olmuyor tabi. Özledikçe geriliyorum tartışmalar çıkıyor ufak tefek canımı sıkıyor bu durum. Bu gerginliği nasıl kontrol edebilirim bilemiyorumHer gün görüntülü konuşabilirsiniz.
Öyle gerçekten internette gösterdiği saatle aynı olmuyor asla. Özellikle de bir etkinlik falan varsa genelde pazar günleri oluyor zaten yollar tamamen kitleniyor. O kadar çok denk geldim ki mitinglere maçlara falan yol en az 2 katına çıkıyor.İstanbulda oturmuyorsunuz sanırım. Metro-Metrobus ile gidilse bile taşıma sürekli değişeceği için 2 saat sürmesi imkansız.
Abla ayırmayın hemen ya demeyin öyleTuzla Silivri falansa mesafe cidden ayrıl kız yürümez o iş
niye ya dalamanla bodrum, fethiyeyle gümüşlük filan kendi aracınla 3-3.5 saat toplu taşımayla 5 saati geçer.Aynı şehirde 3-4 saat nasıl oluyor?
Hanımefendi büyük şehirde yaşamıyor sanırımniye ya dalamanla bodrum, fethiyeyle gümüşlük filan kendi aracınla 3-3.5 saat toplu taşımayla 5 saati geçer.
Hayır üniversiteOkulum dediğiniz şey lise değildir umarım yaşınız kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?