Sevgiliyle ayda 1 2 kez gorusmek

Mutsuzbiri123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
145
95
48
Ayni sehirde yasiyoeuz ama aramizda 3 4 saatlik yol var ben öğrenciyim o da çalışıyor hafta ici zaten müsait olamıyoruz pazar günleri boş oluyoruz sadece ayda 1 2 defa zor buluşuyoruz hafta içi çok çalışıyor pazar gününü kendine ayırıp kendi işlerini halletmesi gerekiyor bazen veya mesaisi falan oluyor bir şey söylemiyorum ama çok özlüyorum onu. Her gün konuşuyoruz ama bana yetmiyor her zaman yanımda olsun birlikte bir şeyler yapalım istiyorum. Özledikçe sinirleniyorum bazen sonra da üzülüyorum onun da bir sucu yok ki diye. 2 sene olacak neredeyse hala alışamadım bu aynı şehirde uzak mesafe ilişkisine. Böyle bi ilişki yaşadınız mı hiç nasıl alıştınız özlemeye

Her gün görüntülü konuşabilirsiniz.

Bin metroya ordan da metrobüse 2 saate gidersin akbiline kuvvet djdjsjsk böyle pratik şeyler akıl edilmediyse ilişkiden şüphe ederiz birazdan dursun burda bu yorum.
deme öyle kız sevgilim olsa şurdan şuraya gitmem aman ayrılırım üşenirim kaldı ki beylikdüzü

Tuzla Silivri falansa mesafe cidden ayrıl kız yürümez o iş
Silivri uzak olmasa pek severim Silivri Çatalca deniz kıyısında müstakil evler mmm belki kız da ileride villada oturacak denize sıfır hemen kısmetini kapatmayalım

Silivri uzak olmasa pek severim Silivri Çatalca deniz kıyısında müstakil evler mmm belki kız da ileride villada oturacak denize sıfır hemen kısmetini kapatmayalım

Baktığında tuzla da da müstakil evler çok güzel bence. Silivri deniz kenarları çok kaliteli değil iç taraflarda büyük bahçeli çiftlik tarzı yerler var onlar güzel. Şimdi hangisi nerede oturuyor ve ne iş yapıyorlar ona göre karar verelim madem. Evlensinler hatun işi bıraksın oğlanın işi ve evi iyise

Bin metroya ordan da metrobüse 2 saate gidersin akbiline kuvvet djdjsjsk böyle pratik şeyler akıl edilmediyse ilişkiden şüphe ederiz birazdan dursun burda bu yorum.
İlişkimden benim hiçbir şüphem yok sizin de olmasına gerek yok. Tabiki aklınıza gelen bizim de aklımıza geliyor ama böyle yapsak bile bunun gidişi var birlikte geçirdiğimiz zaman var geri dönüşü var her şekilde bütün günümüzün boş olması gerekiyor doya doya zaman geçirebilmemiz için. O işi yüzünden ben de okulum yüzünden yoğun oluyorum. Tembellikten değil yani.

İstanbulda oturmuyorsunuz sanırım. Metro-Metrobus ile gidilse bile taşıma sürekli değişeceği için 2 saat sürmesi imkansız.

Her gün görüntülü konuşabilirsiniz.
Konuşuyoruz ama yine özlüyorum yanimda olması gibi olmuyor tabi. Özledikçe geriliyorum tartışmalar çıkıyor ufak tefek canımı sıkıyor bu durum. Bu gerginliği nasıl kontrol edebilirim bilemiyorum

İstanbulda oturmuyorsunuz sanırım. Metro-Metrobus ile gidilse bile taşıma sürekli değişeceği için 2 saat sürmesi imkansız.
Öyle gerçekten internette gösterdiği saatle aynı olmuyor asla. Özellikle de bir etkinlik falan varsa genelde pazar günleri oluyor zaten yollar tamamen kitleniyor. O kadar çok denk geldim ki mitinglere maçlara falan yol en az 2 katına çıkıyor.

Okulum dediğiniz şey lise değildir umarım yaşınız kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…