• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle ayda 1 2 kez gorusmek

Erkeklerin çoğu evlenince böyle kalmıyor onda hem fikirim ama kanın kaynadığı sevgilik döneminde bile ayda bir kez görmekle yetiniyorsa evlenince hiç yanına yanaşmaz.
ya iş yorgunlugu adamı yiyip bitirir bu konuda karşı tarafa aşırı hak veriyorum
gece uyurken işle uyuyup sabah uyanınca işle uyanmak diye birşey var
ayda 1,2 bile mucize gibi geldi bana bilemiyorum

düz memur oldugunu düşünmüyorum öyle olsaydı hiçbir haftasonunu es geçmezdi herhalde

Ben de buna katılıyorum. Seven özler, haftasonu tatil, burnunda tüter. Araba kiralar/toplu taşımaya biner. Ara yerde de buluşulur görüşülür. Gözünde büyümez aksine zaman akıp geçer. Yorulup sıkılıyosan bir cacık olmaz o ilişkiden.
20 yaşında kız halimle sırf ankaradan birini seviyorum diye ailemle kavga edip gittim. Seven görmek için her şeyi yapar

ya iş yorgunlugu adamı yiyip bitirir bu konuda karşı tarafa aşırı hak veriyorum
gece uyurken işle uyuyup sabah uyanınca işle uyanmak diye birşey var
ayda 1,2 bile mucize gibi geldi bana bilemiyorum

düz memur oldugunu düşünmüyorum öyle olsaydı hiçbir haftasonunu es geçmezdi herhalde
İşi konusunda detayları bilemiyorum.Umarim gerçekten yorgunluktan eli kolu kalkmiyordur zamanını başka şeylere ayırıyorsa sonu çokta sürpriz olmaz.

Hanımlar sorduğum şeyden çok alakasız şeylere takilmissiniz 🤣 3 4 olmasın siz kaç istiyorsanız o olsun ne fark eder. Keyfimize uzak durmuyoruz sonuçta. Özledikçe ister istemez bir gerginlik oluyor bununla ilgili nasıl davranabilirim bunu ona yansıtmam aramızı bozar mi yoksa özlediğimi bildiği için hoşuna mı gider diye sormak istemistim aslında.
kafanı dağıtman lazım odak noktan yapmışsın adamı görüşemeyince sinirlenmen ondan seninde bir hayatın var sosyalleş ve ayda 1,2 çok az muhtemelen karşı taraf sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor yoksa dağı taşı deler gelir :KK53:

İlişkimden benim hiçbir şüphem yok sizin de olmasına gerek yok. Tabiki aklınıza gelen bizim de aklımıza geliyor ama böyle yapsak bile bunun gidişi var birlikte geçirdiğimiz zaman var geri dönüşü var her şekilde bütün günümüzün boş olması gerekiyor doya doya zaman geçirebilmemiz için. O işi yüzünden ben de okulum yüzünden yoğun oluyorum. Tembellikten değil yani.
Bazen siz gidin siz gelene kadar işlerini halleder

Hanımlar sorduğum şeyden çok alakasız şeylere takilmissiniz 🤣 3 4 olmasın siz kaç istiyorsanız o olsun ne fark eder. Keyfimize uzak durmuyoruz sonuçta. Özledikçe ister istemez bir gerginlik oluyor bununla ilgili nasıl davranabilirim bunu ona yansıtmam aramızı bozar mi yoksa özlediğimi bildiği için hoşuna mı gider diye sormak istemistim aslında.
Tamam hafta boyunca görüşemiyorsanız 1-2 ayda bir birkaç gününüzü birbirinize ayırabileceğiniz plan yapamıyor musunuz?

Ayni sehirde yasiyoeuz ama aramizda 3 4 saatlik yol var ben öğrenciyim o da çalışıyor hafta ici zaten müsait olamıyoruz pazar günleri boş oluyoruz sadece ayda 1 2 defa zor buluşuyoruz hafta içi çok çalışıyor pazar gününü kendine ayırıp kendi işlerini halletmesi gerekiyor bazen veya mesaisi falan oluyor bir şey söylemiyorum ama çok özlüyorum onu. Her gün konuşuyoruz ama bana yetmiyor her zaman yanımda olsun birlikte bir şeyler yapalım istiyorum. Özledikçe sinirleniyorum bazen sonra da üzülüyorum onun da bir sucu yok ki diye. 2 sene olacak neredeyse hala alışamadım bu aynı şehirde uzak mesafe ilişkisine. Böyle bi ilişki yaşadınız mı hiç nasıl alıştınız özlemeye
Birimiz istanbul diğerimiz bursada yasadik bir kac ay; haftada 2 kez gorusuyorduk. Bence birlikte vakit gecirilmeyen bir iliski olamaz.

İlişkimden benim hiçbir şüphem yok sizin de olmasına gerek yok. Tabiki aklınıza gelen bizim de aklımıza geliyor ama böyle yapsak bile bunun gidişi var birlikte geçirdiğimiz zaman var geri dönüşü var her şekilde bütün günümüzün boş olması gerekiyor doya doya zaman geçirebilmemiz için. O işi yüzünden ben de okulum yüzünden yoğun oluyorum. Tembellikten değil yani.
Maşallah bağlanmışsin.seviyorsun.

Doğma büyüme istanbulluyum hem de, yanlış tahmin. Profesyonel akbilliyim hem de. Taşıma sürekli değişmeyecek metro (marmaray da diyebilirsin raylı sistem kısaca) +metrobüs hattı iş görür.En uzun yolları kesintisiz gidecek zaten.
Bu mu derdimiz şu an ayrıca? Küsürat hesabı mı çıkartayım? Ben nereliyim, yok küsürat vermedim 2 saat dedim aynen offf ne büyük hata yaptım aman aman 😂 Konuyla aşırı alakalı bir düzeltme başınız göğe ermiştir tebriklerrr
Gereksiz ayrıntı falan değil.konunun kilit noktası.sadece sevgilinize değil bize de geriliyorsunuz nedensizce.evet sevgiliniz sizi deliler gibi seviyor ve her imkanı zorlandığına eminiz.oldu mu? Sık sık telefonda görüntülü konuşarak, güzel sözler söyleyerek sinir durumu hafifler sanırım.

seven görmek ister demişsiniz evet buna bende katılıyorum
ama insanın kendisine sadece 1 günü kalıyorsa koca hafta boyunca
o 1 güne neyi sığdırsın yani ?
ben bi keresinde 1 sene kadar haftanın 7 günü çalışıyodum
hiçbir şeye enerjim olmuyordu o dönem sırf bu sebeple hayatıma kimseyi almadım
çünkü zaman ayıramam diye yani
bu düzeniniz değişmediği sürece bu ilişki zor
e sende haklısın sevgiliyi ayda 1-2 kere görmek elbette yetmez

Back
X