Sevgiliyi kendinden üstün görmek

Yaptırdım 2 kez o freshlik o görüntü üf çok seviyorum botoksu ben Baktım botoks gidince kendimi beğenmiyorum alışmamak için yaptırmak istemiyordum.. Ama yaptıracağım sanırım.

Düşünüyor, düşünüyoruz daha doğrusu. Ailesiyle bir kaç hafta önce tanıştım, zaten ablasıyla birlikte çalışıyoruz o vesile olmuştu bana da referans

Bana karşı onun ve arkadaşlarının söylediğine göre sanki o değilmiş gibi, çok özenli ve ince, kırmaktan korkar sevdiğini hissettirir sürekli. Güven konusunda da bir problemimiz yok, kendi içimde güvensiz bir insanım ama ona güvenmeyi seçtim bi yanlışını görmedim şimdiye kadar. Ben de öyleyim dalyan gibi kendisi 185 ben 158

Sevgilin kocamdan kısa, sen de benden uzunsun o yüzden aşkının tadını çıkar nenemin diyisiylr aşkın gözü kördür önemli olan ten uyumu, huy güzelliği mutluluklar

eflatuns :
Şimdi okuyacağım bilmiyordum yaş farkı olduğunu :)

Evet benim de erkek arkadaşımın önceki kız arkadaşının yaşı küçükmüş, geçmişten az çok konuşurken neler yaşadım ne ergenliklerle uğraştım diyordu sevmiş evet ama o kadar yormuş ki kız illallah etmiş muhtemelen, benim tavırlarım davranışlarımı çok sever her ortamda över.

---- Burda nasıl bir sistem hatası olmuş yav, 10 dk dır düşünüyorum bu yorumu cidden ben mi yazdım, yoksa şizofrenmiyim diye Ama yok cidden ben yazmadım

eflatuns :
Şimdi okuyacağım bilmiyordum yaş farkı olduğunu :)

Evet benim de erkek arkadaşımın önceki kız arkadaşının yaşı küçükmüş, geçmişten az çok konuşurken neler yaşadım ne ergenliklerle uğraştım diyordu sevmiş evet ama o kadar yormuş ki kız illallah etmiş muhtemelen, benim tavırlarım davranışlarımı çok sever her ortamda över.

---- Burda nasıl bir sistem hatası olmuş yav, 10 dk dır düşünüyorum bu yorumu cidden ben mi yazdım, yoksa şizofrenmiyim diye Ama yok cidden ben yazmadım

Yani kıvanc tatlıtuga da herkes bunu diyor ama mutlu evliligi olan sadik unluler arasında kendisi. Insan sevdigini guzel yakişikli bulur. Yoksa etrafta illaki daha guzel yakişikli insanlar var varolmaya devam edecek. Arkadaslari patavatsizmiş erkek muhabbeti yapmislar sizin yaninizda. Takilmayin derim ben

30 yaş la 26,27 yaş arası acaip fark mı var zannediyorsunuz. 3 yılda mı oluştu çizgileriniz? Bunu kendinize yapmayın eminim hala genç ve güzel görünüyorsunuzdur. Gene de bakım iyidir. Mezoterapi yaptırın cilde çok iyi geliyor. Bir de botox a başlayabilirsiniz yaş itibarı ile. İlerisi için yatırım

Vallahi çok merak ettim fotosunu

Hiç o şekil düşünmeyin 8 yıllık ilişkim var benimde zamanında en yakınlarım bu kızda ne buluyrsun diye sormuşlklari var ama bu tarz olayları hiç sorun etmedim üstüne dış görünüş olarak benden çok iyi olduğunu bildiğim hâlde kafama takmam bu tarz şeyleri mutlaka sizde bir güzellik bulmuş ki hâlâ sizin hayatınızda

Valla biraz açık olacak ama, ciş, kaka yapan, gaz çıkaran hiçbir canlıyı kendinden üstün goremem ben. Üstün görmem için, insanüstü bir canlı olması lazım. İnsanustu bir canlı mi sevgiliniz?

Tabikiii hayır yahu Sadece gerçekten kaşı kaş gözü göz suratı surat maşallah rabbim ne güzel yaratmış hahah

Şimdi bu söylediğim tuhaf gelecek ama ben yakışıklı erkekleri yakışıklı bulmuyorum

İnanın ben de öyleyim. Genel geçer yakışıklı bulunan erkekler listesi yapsak belki bir iki tanesine evet yakışıklı derim. Ama erkek arkadaşımı görmemiş olsaydım ve bana nasıl bir adamı beğenirsin çiz deselerdi onu çizerdim o derece yakışıklı buluyorum. Sempatik ve hoş bir adam herkesin gözünde öyle ama tabiiki bende bambaşka boyutta başka kimse gözüme hoş gelmiyor ondan başka. Ay sanırım hormonlarım tavan

Bence siz onu nasıl görüyorsanız o da sizi aynen öyle görüyor. Çünkü sevgi böyle bir şey Bir defa o kadar zaman geçirip bağ kurduktan sonra insan yanındakini dünyanın ennn harika varlığı olarak benimsiyor. Eminim sevgiliniz bu düşüncelerinizi bilse gülüp geçerdi

Ah bi okusa aman allahımm çok komik duruma düşerim eminim böyle düşündüğüme asla ihtimal vermez asla.

Bu arada beyaz saç konunuza yorum yazdım gördünüz mü bilmiyorum ama yalnız değilsiniz demek istedim :)

Ben d3 öyle biriyle birlikteyim kendimi hiç beğenmem boyum kisa ama erkek arkadaşım uzun ve baya yakışıklı herkes söyler bunu, ben de ne buluyor diyorum her seferinde ben de makyaj vs yapınca baya iyi duruyorum ama makyajsiz dabbe filminde oynarım o derece
Ben de erkek arkadaşımdan bir yaş büyüğüm, yaşlar 35 ,haliyle kadının yaşı daha ortada oluyor, kendim3 surekli bakıyorum serumla botokslar asiriya kaçmadan dikkat ediyorun

Ben de bu şekildeyim okuduğunuz gibi yalnız değilmişim demek ki fakat biraz törpülenmeye ihtiyacım varmış. Kendimiz için bakmalıyız tabiki ama yanında güzel görünmek de istememiz çok doğal.

O konuya çok kişi yazınca herkesi cevaplayayım derken görmediklerim oldu garip bir şekilde tüm kk bu dertten muzdaripmiş ama ilk benim söylememi bekliyolarmış

Evet konunuzu okurken beyaz saçla ilgili kısmı görünce resmen kendimi buldum :) Beyaz saçı moda yapsak ne işimize gelir :)

Benim de çok konum vardır beyaz saçla ilgili aahhh ahhh ne çektik bu saçlardan. Doğal rengimi yapan kuaför bulsam abonesi olurdum ama maalesef olmuyor. Aslında yurtdışında saçını boyamayan kadınların grupları var çok sayıda kadın bırakmış boyayı, yaş ilerleyince tamam ama şuan sanırım moda bile olsa hosumuza pek gitmez :)

35 yasindayim kendime bu yasa kadar en guzel hissettigim yasim 30 du.Bak 20 ler degil tam 30.Kirisigim falanda yoktu simdi de yok botoks var zaten kirisiklik derdi bitti.
Bir de daha onceki iliskilerimde de cevremden aldigim izlenimlede sunu soyleyebilirim sevilen kadin guzellesir.Sevilen kadin tabi o da o kisiyi seviyorsa kendini dunyanin en guzel kadini gibi hisseder.Ne zaman oramiz buramiza takmaya basliyoruz o zaman o iliskide bir problem vardir biz o probleme odaklanmaktansa kendimize takarak bu durumu gecistirmeye calisiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…