Benim konum biraz değişik, kendime yarattığım bir dert diyebilirim. Muhtemelen özgüvensizlikle ilgili yorumlar gelecek bunun üzerine ben de gidiyorum fakat tam manasıyla bence bu değil. Bu düşüncelerimi hislerimi tabiki yansıtacak şekilde davranmıyorum ama kendi kendime kalınca kafamdan geçen olumsuzlukların haddi hesabı yok. Belki yardımı dokunacak biri gelir diye yazmak istedim.
- Erkek arkadaşım 27 ben 30 yaşındayım. Minyon yüzü de küçük biri olmama rağmen bence yüz illa ki yaşı ele veriyor, ince çizgiler mimik çizgileri saçlarımda beyazlarım var, erkek arkadaşımsa zamanında modellik yapmış birisi burun çene yüz hatları boş zamanda yaratılmış bi ürün olarak görüyorum onu ve benim için böyle değil sadece çevredeki herkes böyle düşünüyor. Hala bu adam benimle neden birlikte diye soruyorum kendime ben şöyleyim ben böyleyim ama o çok yakışıklı istediği her güzel kadınla birlikte olmuş birisi diyorum eski zamanlarda. Kendimi iyice yakıştırmıyorum yanına, yüzüme güneşli zamanda bakmasın bile istiyorum hatta keşke o biraz çökse ben daha güzel olsam diyorum. İnanın ilişkimizde şükür tek sorun sıkıntı yok çok güzel gitmesine rağmen benim zihnim hep bana bunları söylüyor. Ve bu çok yorucu. Ve bu böyle devam ederse ben kendimi çok etkilediğim için ilişkiye de yansıyacak.
- Asıl bu konuyu açmama sebep olan şey şu; dün erkek arkadaşlarıyla hep birlikte oturuyorduk, yaş evlilik mevzusu açıldı ( ikisi de geç evlilik istiyor) bu yaşta ben zaten düşünmem 38 40 olurum o zaman 25 yaşında birini bulur evlenirim zaten maddi durumum şükür iyi şimdi biraz hayatımızı yaşayalım diye bir laf attı ortaya. Diğeri de tabiki kendimden küçük biri olmalı dedi 40a gelinir en az 10 yaş küçük olmalı diye onayladı. Bunlar en yakın arkadaşları. Biz yorum yapmadık zaten de nasipse evlilik istediğimizi biliyorlar. Ama tüm yol kafamda büyüdü de büyüdü bu düşünceler. Zaten kendimden olumsuz düşünceler varken bunlarla birleşti, fotoğraf koyuyor mesela hep diyorum ki içimden insanlar bu çocuk bu kızda ne buldu diyecek aman efltusn fotoğrafta çok gülme çizgilerin ortaya çıkıyor sürekli bu iç seslerle yaşıyorum. Nasıl biraz kafamı dağıtabilirim ? Bu düşüncelerden arınabilirim sizce ?