- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.088
- 333
35 yasindayim kendime bu yasa kadar en guzel hissettigim yasim 30 du.Bak 20 ler degil tam 30.Kirisigim falanda yoktu simdi de yok botoks var zaten kirisiklik derdi bitti.
Bir de daha onceki iliskilerimde de cevremden aldigim izlenimlede sunu soyleyebilirim sevilen kadin guzellesir.Sevilen kadin tabi o da o kisiyi seviyorsa kendini dunyanin en guzel kadini gibi hisseder.Ne zaman oramiz buramiza takmaya basliyoruz o zaman o iliskide bir problem vardir biz o probleme odaklanmaktansa kendimize takarak bu durumu gecistirmeye calisiriz.
İşte sorun benim kendimi güzel bulmamam. İnanın sevgilim beni çok çok güzel ve çekici buluyor ben kendimi etraftaki kızlarla kıyaslayıp bu moda giriyorum. Mesela arkadaşıyla karşılaşıyoruz yolda allahım bebek gibi kız diyorum ki onla sevgili olurdu neden benimle oldu ki, veya otururken bir kız grubu geliyor kafeye ah diyorum kızlara bak ne güzeller onun yanına böyle kızlar lazımdı benim gibi değil. Kendimi düşürüyorum ben. Yoksa bana olumsuz söylediği hissettirdiği tek bişey yok hatta hep çok güzel şeyler söyler.