- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.765
Başka biriyle olsan da mutlu olamicaksın bence konu sahibesi, bakış açık çok yanlış ve üzücü çünkü.
Kadınları değerleri güzellikleriyle ölçülen mal olarak görüyorsun , yüzünde çizik var diye kendini de değeri düşümüş bir mal olarak görüyorsun. Sevgilin de nasıl bir insan mutlu musun, sana değer veriyor mu hiçbirini yazmamışsın zaten bir önemi de yok çünkü o yakıiıklı, o da ederi yüksek bir mal. Kadınlara bu kadar yüzeysel ve materyalist şekilde bakman gerçekten hem üzücü hem utanç verici. Karşındaki bir erkek, o bile kadınları senden daha çok insan yerine koyuyor farkında mısın?
Şuraya yazdığın utanç verici ve metalaştırıcı şeyleri kınıyorum. Ayrıca o yazdığın 2 adam da extra iğrenç, kendine saygısı olan bir kadın orda tepki gösterirdi damızlık inek mi alıp satıyorsunuz diye, ben olsam kalkıp giderdim. Senin yazma biçimin de, o adamların konuşma biçimleri de insanlık onuruna aykırı. Yazdığın şeyleri dön de bir oku, onun boyu uzun, bunun cildi çok güzel, yaşı çok genç şu bu köle pazarında satılık köle seçiyorsun maşallah.
Sana da bir tavsiyem yok, şu kadar acınası bir zihniyete ne gelse çare olmaz. Yazdığın her mesaj ayrı ayrı midemi bulandırdı.
Herkesin cilt yapısı farklı siz şanslı gruptansınız ne mutlu :) Benim var çünkü çok fazla mimik kullanıyorum elimde değil kaş göz ayrı oynuyor gülme çizgilerim çok belirgin. Bakım zaten yapıyorum ama çizgiler sırf bakımla gidecek şey değil bu yaşta da dolgu vs istemem henüz o yüzden görmemeyi tercih ediyorum o da olmuyor takılıp kalıyorum böyle.Bence kendinizi abartıyorsunuz. Ben de 30 yaşımdayım bir tane kırışığım yok. Eminim siz küçücük şeyleri büyütüyorsunuz kendinizde gördüğünüz. Çünkü 30 yaş çook genç bir yaş. Öyle bir bahsetmişsiniz ki sanki 50 yaşındasınız da erkek arkadaşınız 25 yaşında. Ne kadınlar var 50 yaşında bile çıtır görünüyor. Kendinize biraz bakım yapın iyi hissettiren şeyler alın sürüp sürüştürün. Benim eşim benden 8 yaş büyük ama mesela asla yaşını göstermiyor. Çünkü daha genç hissediyor. İçimizdeki yüzümüze tavrımıza yansıyor. Olumsuzlaştıkça yaşlı görünüyoruz. Yapmayın.
Ay 3 yaş fark ne ki annesi ayırt edemez insanın bence. Hani o kırışıklıklar falan yaş farkındam değildir vardıe belki zamanında da biraz siz algıda seçicilik yapıyorsunuz muhtemelen. 30 yaş gencecik çok güzel bir yaş yani o bahsedilen 25 lik çıtırdan da farklı değil. Diğer konuya gelince de.. sevgiliniz elbet yakışıklıdır ama sevgi onu oyle katlıyor ki; bana sorsanız yabana benzeyen sevgilimi değişmem misal hiçbir modeleBenim konum biraz değişik, kendime yarattığım bir dert diyebilirim. Muhtemelen özgüvensizlikle ilgili yorumlar gelecek bunun üzerine ben de gidiyorum fakat tam manasıyla bence bu değil. Bu düşüncelerimi hislerimi tabiki yansıtacak şekilde davranmıyorum ama kendi kendime kalınca kafamdan geçen olumsuzlukların haddi hesabı yok. Belki yardımı dokunacak biri gelir diye yazmak istedim.
- Erkek arkadaşım 27 ben 30 yaşındayım. Minyon yüzü de küçük biri olmama rağmen bence yüz illa ki yaşı ele veriyor, ince çizgiler mimik çizgileri saçlarımda beyazlarım var, erkek arkadaşımsa zamanında modellik yapmış birisi burun çene yüz hatları boş zamanda yaratılmış bi ürün olarak görüyorum onu ve benim için böyle değil sadece çevredeki herkes böyle düşünüyor. Hala bu adam benimle neden birlikte diye soruyorum kendime ben şöyleyim ben böyleyim ama o çok yakışıklı istediği her güzel kadınla birlikte olmuş birisi diyorum eski zamanlarda. Kendimi iyice yakıştırmıyorum yanına, yüzüme güneşli zamanda bakmasın bile istiyorum hatta keşke o biraz çökse ben daha güzel olsam diyorum. İnanın ilişkimizde şükür tek sorun sıkıntı yok çok güzel gitmesine rağmen benim zihnim hep bana bunları söylüyor. Ve bu çok yorucu. Ve bu böyle devam ederse ben kendimi çok etkilediğim için ilişkiye de yansıyacak.
- Asıl bu konuyu açmama sebep olan şey şu; dün erkek arkadaşlarıyla hep birlikte oturuyorduk, yaş evlilik mevzusu açıldı ( ikisi de geç evlilik istiyor) bu yaşta ben zaten düşünmem 38 40 olurum o zaman 25 yaşında birini bulur evlenirim zaten maddi durumum şükür iyi şimdi biraz hayatımızı yaşayalım diye bir laf attı ortaya. Diğeri de tabiki kendimden küçük biri olmalı dedi 40a gelinir en az 10 yaş küçük olmalı diye onayladı. Bunlar en yakın arkadaşları. Biz yorum yapmadık zaten de nasipse evlilik istediğimizi biliyorlar. Ama tüm yol kafamda büyüdü de büyüdü bu düşünceler. Zaten kendimden olumsuz düşünceler varken bunlarla birleşti, fotoğraf koyuyor mesela hep diyorum ki içimden insanlar bu çocuk bu kızda ne buldu diyecek aman efltusn fotoğrafta çok gülme çizgilerin ortaya çıkıyor sürekli bu iç seslerle yaşıyorum. Nasıl biraz kafamı dağıtabilirim ? Bu düşüncelerden arınabilirim sizce ?
Benim de hep öyleydi aman allahım nasıl kendimi müthiş hissederdim, bu ilk kez başıma geldi diyorum ya hala bu adam beni neden böylesine seviyor diyorum saçma sapan kendime.
Tapmıyorum ama yani öyle hareketlerim yok açıkçası biraz soğuk bile olabilirim, kul köle pesinde dolanan kadınlardan değilim. Bu çekici gelmiş olabilir en baştan
Anneannem hep derki “çirkin erkeğin huyu da çirkin olur.” Gerçekten dediğiniz gibi çirkin bir erkek, bu güzel kız bana baktıysa daha güzelini bulurum diye aldatma potansiyeli daha yüksek oluyor. Misal adriana limanın eşiOlabilir. Gerci bazisizi da bu kadin bana nasil bakti kafasindan cikip, guzel kadin bana baktiysa ben neymişim kafasina girip aldatma ihtimali de oluyor.
İnsanlar cesit cesit. Nedenini nasili sorgulamayin. Yaninizda zorla durmuyor sonucta gidecekse gider. Yani dikkat ceken biriyle birlikteyken de hiç boyle şeyler dusunmedim ki benim en dikkat cekmeyen sevgilim bile boylu posludur en kısasi 180.Kendim kisayim da.
Bana biraz kullanma amacı olabilir sizi gbi geldi.bnce ciddi evlilik düşünmüyor. Aranızda cinsellik fln yaşanıyordu yada ilerleyen süreçte bu tarz girişimlerde bulunabilir.bnce ayrılık olacakBenim konum biraz değişik, kendime yarattığım bir dert diyebilirim. Muhtemelen özgüvensizlikle ilgili yorumlar gelecek bunun üzerine ben de gidiyorum fakat tam manasıyla bence bu değil. Bu düşüncelerimi hislerimi tabiki yansıtacak şekilde davranmıyorum ama kendi kendime kalınca kafamdan geçen olumsuzlukların haddi hesabı yok. Belki yardımı dokunacak biri gelir diye yazmak istedim.
- Erkek arkadaşım 27 ben 30 yaşındayım. Minyon yüzü de küçük biri olmama rağmen bence yüz illa ki yaşı ele veriyor, ince çizgiler mimik çizgileri saçlarımda beyazlarım var, erkek arkadaşımsa zamanında modellik yapmış birisi burun çene yüz hatları boş zamanda yaratılmış bi ürün olarak görüyorum onu ve benim için böyle değil sadece çevredeki herkes böyle düşünüyor. Hala bu adam benimle neden birlikte diye soruyorum kendime ben şöyleyim ben böyleyim ama o çok yakışıklı istediği her güzel kadınla birlikte olmuş birisi diyorum eski zamanlarda. Kendimi iyice yakıştırmıyorum yanına, yüzüme güneşli zamanda bakmasın bile istiyorum hatta keşke o biraz çökse ben daha güzel olsam diyorum. İnanın ilişkimizde şükür tek sorun sıkıntı yok çok güzel gitmesine rağmen benim zihnim hep bana bunları söylüyor. Ve bu çok yorucu. Ve bu böyle devam ederse ben kendimi çok etkilediğim için ilişkiye de yansıyacak.
- Asıl bu konuyu açmama sebep olan şey şu; dün erkek arkadaşlarıyla hep birlikte oturuyorduk, yaş evlilik mevzusu açıldı ( ikisi de geç evlilik istiyor) bu yaşta ben zaten düşünmem 38 40 olurum o zaman 25 yaşında birini bulur evlenirim zaten maddi durumum şükür iyi şimdi biraz hayatımızı yaşayalım diye bir laf attı ortaya. Diğeri de tabiki kendimden küçük biri olmalı dedi 40a gelinir en az 10 yaş küçük olmalı diye onayladı. Bunlar en yakın arkadaşları. Biz yorum yapmadık zaten de nasipse evlilik istediğimizi biliyorlar. Ama tüm yol kafamda büyüdü de büyüdü bu düşünceler. Zaten kendimden olumsuz düşünceler varken bunlarla birleşti, fotoğraf koyuyor mesela hep diyorum ki içimden insanlar bu çocuk bu kızda ne buldu diyecek aman efltusn fotoğrafta çok gülme çizgilerin ortaya çıkıyor sürekli bu iç seslerle yaşıyorum. Nasıl biraz kafamı dağıtabilirim ? Bu düşüncelerden arınabilirim sizce ?
Sevgilinizin o arkadaşları gibi ufak hesaplarla plan yaparak mutluluğu yakalayacağını sananlar kesinlikle duvara tosluyor. Ama kendini bilen kişiler akışa ayak uydurarak mutluluğun kimden nasıl geleceğini iyi kötü tecrübe ederek görüyor plan yapmadan ve görselliğe sığdırmadan. Büyük memeleri pürüzsüz cildi mükemmel burnu ışıldayan saçları elde etmek zor değil ki biraz maddiyata bakar böyle talebi olan bir erkekte zaten kendini belli eder demekki bunları aramıyor mutlu sizi beğeniyor sizde sorgulamayın kendinizi beğenin.
Zihniyetinizi pek beğenmedim. Çok ataerkil ve yüzeysel düşünüyorsunuz. Kendinize ve hemcinslerinize bakış açınızla erkeklere olan bakış açınız aynı değil. Yani site kadınlar kulübü değil de ekşisözlük falan olsaydı bu konuya hiç şaşırmazdım zira kadınlara bakış açınız çok ayrımcı.
Yüzünüzdeki kırışıklıklara bakıp kendinizi hemcinslerinizle kıyaslayacağınıza farklı bakış açıları edinmenizi, feminizm ve toplum konularında okumalar yapıp farkındalık kazanmanızı tavsiye ederim. Sonuçta bir öğretmensiniz farkında olmasanız da kısıtlı bakış açınızı yeni nesillere aktarabilirsiniz.
Bu yazdıklarımdan bu yorumu çıkartmanız garip açıkçası. Adamın kullanma ihtiyacı olsa emin ol dışarıda tonla bulunur.Bana biraz kullanma amacı olabilir sizi gbi geldi.bnce ciddi evlilik düşünmüyor. Aranızda cinsellik fln yaşanıyordu yada ilerleyen süreçte bu tarz girişimlerde bulunabilir.bnce ayrılık olacak
Sevgilinin arkadaşlarının gelecek planlarına hayran kaldım.
Hayattan beklentileri üremek ve yaşladıklarında kendilerine bakacak genç kadınsa dediklerini yapabilirler.
Kendilerine hayat arkadaşı arıyor gibi halleri yok.