- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
Benim konum biraz değişik, kendime yarattığım bir dert diyebilirim. Muhtemelen özgüvensizlikle ilgili yorumlar gelecek bunun üzerine ben de gidiyorum fakat tam manasıyla bence bu değil. Bu düşüncelerimi hislerimi tabiki yansıtacak şekilde davranmıyorum ama kendi kendime kalınca kafamdan geçen olumsuzlukların haddi hesabı yok. Belki yardımı dokunacak biri gelir diye yazmak istedim.
- Erkek arkadaşım 27 ben 30 yaşındayım. Minyon yüzü de küçük biri olmama rağmen bence yüz illa ki yaşı ele veriyor, ince çizgiler mimik çizgileri saçlarımda beyazlarım var, erkek arkadaşımsa zamanında modellik yapmış birisi burun çene yüz hatları boş zamanda yaratılmış bi ürün olarak görüyorum onu ve benim için böyle değil sadece çevredeki herkes böyle düşünüyor. Hala bu adam benimle neden birlikte diye soruyorum kendime ben şöyleyim ben böyleyim ama o çok yakışıklı istediği her güzel kadınla birlikte olmuş birisi diyorum eski zamanlarda. Kendimi iyice yakıştırmıyorum yanına, yüzüme güneşli zamanda bakmasın bile istiyorum hatta keşke o biraz çökse ben daha güzel olsam diyorum. İnanın ilişkimizde şükür tek sorun sıkıntı yok çok güzel gitmesine rağmen benim zihnim hep bana bunları söylüyor. Ve bu çok yorucu. Ve bu böyle devam ederse ben kendimi çok etkilediğim için ilişkiye de yansıyacak.
- Asıl bu konuyu açmama sebep olan şey şu; dün erkek arkadaşlarıyla hep birlikte oturuyorduk, yaş evlilik mevzusu açıldı ( ikisi de geç evlilik istiyor) bu yaşta ben zaten düşünmem 38 40 olurum o zaman 25 yaşında birini bulur evlenirim zaten maddi durumum şükür iyi şimdi biraz hayatımızı yaşayalım diye bir laf attı ortaya. Diğeri de tabiki kendimden küçük biri olmalı dedi 40a gelinir en az 10 yaş küçük olmalı diye onayladı. Bunlar en yakın arkadaşları. Biz yorum yapmadık zaten de nasipse evlilik istediğimizi biliyorlar. Ama tüm yol kafamda büyüdü de büyüdü bu düşünceler. Zaten kendimden olumsuz düşünceler varken bunlarla birleşti, fotoğraf koyuyor mesela hep diyorum ki içimden insanlar bu çocuk bu kızda ne buldu diyecek aman efltusn fotoğrafta çok gülme çizgilerin ortaya çıkıyor sürekli bu iç seslerle yaşıyorum. Nasıl biraz kafamı dağıtabilirim ? Bu düşüncelerden arınabilirim sizce ?
Fikrimi söyledim. Herkesde disarda onu beklemiyordu.bn öyle hissettim yazdiklarinizdan.Bu yazdıklarımdan bu yorumu çıkartmanız garip açıkçası. Adamın kullanma ihtiyacı olsa emin ol dışarıda tonla bulunur.
Ben ayrılık olur mu olmaz mı diye bi soru yöneltmedim keza olursa da olur yarın yaşayacağımız bile belli değil.
Siz ne iş yapıyorsunuz? Geç evlilik düşünüyorum diye konuşan sizin sevgilinzmi?Hayııır o örnekti, gercekten cok sempatik yakısıklı ortama bi girince ışığı belli olan tiplerden, ben yanında kesinlikle sönüğüm eskiden böyle değildim bi 2-3 sene öncesine kadar çok çok beğenirdim kendimi.
onunlayken ''aaaa bu ..... bu kızla hala ayrılmadı mı yaaa seviyo vallahi demekki'' şeklinde cümle içinde geçen kız olabilirim
İşi gücü güzel yeni bir iş kurdu hatta onu geliştirmek için daha çok calısıyor. Kesinlikle gömüyorum kendimi, onun farkındayım zaten de kendimi hepten gömüyorum.
Valla kendi kendinizi surekli küçük goruyosunuz. Beyne böyle komut verip durmayın . Sizi beğenmiş dmeek mutlu daha ne istiyorsunuz. Pozitif olun ,kendinizi sevin , mutlu olmanız gereken yerde saçma sapan düşünceleri takıntı haline getirmişsiniz. Bi silkelenip kendize gelin artık, adam sizi beğenmiş dahası var mı?Ben öğretmenim o özel sektörde kendi işini yapıyor.
Zaten şöyle; onu ben görüp beğenip tanışmak istemedim kendisi istemiş ablası da vesile oldu, ablasıyla yakınız :) Yaşı o hiç dert etmiyor, onun gözünde herşey çok güzel şuanda ilişkimizde diyor ki öyle huzurluyum öyle içim rahat ki.
Ya ben ? Ben de huzurluyum fakat bu kendime dönük düşüncelerim beni bitiriyor. Birazdan yanına gideceğim mesela gündüz güneş değil mi of diyorum yüzümü çok net görecek. Ki bu adam uyandığımızda beni görüyor ve en çok o halimi sevdiğini söylerken ben ona inanmak dahi istemiyorum, etrafta çevresinde manken gibi bebek gibi kızlar varken diyorum benimle yürümez bu iş.
Hem bu yaşta botox, dolgu istemem diyorsunuz hem de yaşınızdan ve kırışıklarınızdan dolayı erkek arkadaşınızın yanına kendinizi yakıştırmıyorsunuz. Arkadaşlar tam da ihtiyacınız olan tavsiyeyi vermiş: Botox. Kırışıklıklardan şikayetçi iseniz tam da yapılacak yaştasınız. Başta ozguven tabii ki.Herkesin cilt yapısı farklı siz şanslı gruptansınız ne mutlu :) Benim var çünkü çok fazla mimik kullanıyorum elimde değil kaş göz ayrı oynuyor gülme çizgilerim çok belirgin. Bakım zaten yapıyorum ama çizgiler sırf bakımla gidecek şey değil bu yaşta da dolgu vs istemem henüz o yüzden görmemeyi tercih ediyorum o da olmuyor takılıp kalıyorum böyle.
3 yaş yahu, ne abartmışsın, yaşıtsınız, ikiniz de genceciksiniz ayrıca. Bu yaşla değil, senin kendinle ilgili bence. Özgüven sorunu gibi görünüyor. Bu dusunce ve enerjiden kurtulman lazim. Hem kendini huzurlu hissetmek icin hem de iliskine olumsuz yansimalar olmamasi için.Benim konum biraz değişik, kendime yarattığım bir dert diyebilirim. Muhtemelen özgüvensizlikle ilgili yorumlar gelecek bunun üzerine ben de gidiyorum fakat tam manasıyla bence bu değil. Bu düşüncelerimi hislerimi tabiki yansıtacak şekilde davranmıyorum ama kendi kendime kalınca kafamdan geçen olumsuzlukların haddi hesabı yok. Belki yardımı dokunacak biri gelir diye yazmak istedim.
- Erkek arkadaşım 27 ben 30 yaşındayım. Minyon yüzü de küçük biri olmama rağmen bence yüz illa ki yaşı ele veriyor, ince çizgiler mimik çizgileri saçlarımda beyazlarım var, erkek arkadaşımsa zamanında modellik yapmış birisi burun çene yüz hatları boş zamanda yaratılmış bi ürün olarak görüyorum onu ve benim için böyle değil sadece çevredeki herkes böyle düşünüyor. Hala bu adam benimle neden birlikte diye soruyorum kendime ben şöyleyim ben böyleyim ama o çok yakışıklı istediği her güzel kadınla birlikte olmuş birisi diyorum eski zamanlarda. Kendimi iyice yakıştırmıyorum yanına, yüzüme güneşli zamanda bakmasın bile istiyorum hatta keşke o biraz çökse ben daha güzel olsam diyorum. İnanın ilişkimizde şükür tek sorun sıkıntı yok çok güzel gitmesine rağmen benim zihnim hep bana bunları söylüyor. Ve bu çok yorucu. Ve bu böyle devam ederse ben kendimi çok etkilediğim için ilişkiye de yansıyacak.
- Asıl bu konuyu açmama sebep olan şey şu; dün erkek arkadaşlarıyla hep birlikte oturuyorduk, yaş evlilik mevzusu açıldı ( ikisi de geç evlilik istiyor) bu yaşta ben zaten düşünmem 38 40 olurum o zaman 25 yaşında birini bulur evlenirim zaten maddi durumum şükür iyi şimdi biraz hayatımızı yaşayalım diye bir laf attı ortaya. Diğeri de tabiki kendimden küçük biri olmalı dedi 40a gelinir en az 10 yaş küçük olmalı diye onayladı. Bunlar en yakın arkadaşları. Biz yorum yapmadık zaten de nasipse evlilik istediğimizi biliyorlar. Ama tüm yol kafamda büyüdü de büyüdü bu düşünceler. Zaten kendimden olumsuz düşünceler varken bunlarla birleşti, fotoğraf koyuyor mesela hep diyorum ki içimden insanlar bu çocuk bu kızda ne buldu diyecek aman efltusn fotoğrafta çok gülme çizgilerin ortaya çıkıyor sürekli bu iç seslerle yaşıyorum. Nasıl biraz kafamı dağıtabilirim ? Bu düşüncelerden arınabilirim sizce ?
Hakkaten, sanki 25lik genç kız da hemen bunlari bekliyorduEminim ki siz de çok güzelsinizdir. Lakin sanırım biraz toplumun bazı genel geçer düşünceleri size de işlemiş. Sevgiliniz sizi seviyor beğeniyorsa illa bir sebebi vardır. Ha arkadaşlarının sözlerine ben de üzülürdüm sanırım ama herkesin hayatı yaşam tarzı düşünceleri farklı onlar böyle tercih ediyor olabilir.
Ama şunu da demeden edemeyeceğim 38 yaşındaki adam nerden 25 26 yaşındaki kızla evleniyor kırk gönlüm olsa vermemonlar uzaktan üfürüyor emin olun.
Cirkin diye demiyorum ama basak tatlitug ne yapsin? Ya da onlara bakinca sence yasla ilgili bir problemleri var gibi duruyor mu.
Bazilari da yasi uygunya da olgun kadin sever. Benim 36 yasindaki tas gb, 24 yasinda sevgilisi olan arkadasim coluk cocukla ugrasamam daha fazla diye ayrilmisti..
Guzele doyulur. Siz manken olsaniz da bir zaman sonra tipiniz degil karakteriniz iliskiyi goturecek..
Ben de sevgilimle tanistigimda daha genc daha guzeldim vs, sanmiyorum ki aaa yanagi kirisik olmus ayrilayim diye bana baktigini..
Not, muslum gursesin esini ne kadar sevdigini ve yas farkini arastirin:)
25 yaşında biriyle evlenirim diyen kim anlayamadım?
Aşık olunca dünyadaki tek kadın sizmissiniz gibi geliyor erkeğe. Size davranışı nasıl ? evlilik düşünüyorsa aşıktır.Benim konum biraz değişik, kendime yarattığım bir dert diyebilirim. Muhtemelen özgüvensizlikle ilgili yorumlar gelecek bunun üzerine ben de gidiyorum fakat tam manasıyla bence bu değil. Bu düşüncelerimi hislerimi tabiki yansıtacak şekilde davranmıyorum ama kendi kendime kalınca kafamdan geçen olumsuzlukların haddi hesabı yok. Belki yardımı dokunacak biri gelir diye yazmak istedim.