• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye Yazılacak Güzel Cümleler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rline
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.296
691
373
Kocaeli
Sevgilinize yazabileceğiniz en güzel cümleler en güzel sözler arasından seçdiğimiz sözler sizlerle..

*Sıkıntı çekecek kadar gücüm, acı çekecek kadar sabrım kalmasa da seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır.

--Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır.

*Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir ömrüm daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim

--Adını kalbime aşkla süsledim, yıllar yılı bir tek seni düşledim, bilmem ki nasıl bir günah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun

*Kül olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gözler seni sevmiş başkasına bakarmı

--Boş hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana

*Sana her şeyimi veririm diyemem çünkü her şeyim sensin

--Yaşadığım her an Seni özlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin

*Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da çıkarırken canımı alacaklar

--Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek

*Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parçalayacak kadar asildir.

--Sana gülüm diyorum gülü sevdiğim için. Güle benzetmiyorum çabuk solduğu için.

*Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir şey görürsen bil ki o senin için yanan kalbimdir

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...
.

...

................

....................

dünyanın güzel melodisi uykudan önce kulağıma ulaşan sesin...iyi ki varsın...

dışarda bahar,ömrümde bahar ve en önemlisi sen varsın diye içimde bahar...

gözlerinden uzak her yer sürgün,uzlet;n gelsen hücrem dört duvar olur cennet...

Back