sevgiliye oyun..!

yenibirkadin

ssoossyyoolloogg
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
190
5
68
İstanbul
merhaba arkadaslar..

ben sevgilime kucuk bi oyun oynamak istiyorum.. ama ole kotu bişe deil tabiki.. mesela o suan benm msjlarıma cevap veremiycek durumda.. hani ona ole eglenceli mesajlar atıyım ki telefonu eline aldıgında gülümsemekten kendini alamasın.. hani içten içe deli bu kız desin istiyorum.. :21:

siz böyle durumlarda ne yaparsınız sevgilinize.. hadi anlatın bi guzel de bi fikir olusturalım hep beraber..:29:

sonra faydanmak isteyen herkes faydalansın bu toppiktenn:16:

ARAMIZDA ####### DiKENLi TELLER OLSADA
SIRA SIRA ΔΔΔΔΔΔΔΔΔ DAGLAR
OLSADA
UZUUUN ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ
YOLLAR
OLSADA
SENi asla unutmam CÜNKÜ
bana 1YTL borcun ver :-)

Sana
Bir
Mektup
Yazdim
Göndersem mi Göndermesemmi?

Mektup zarftaZarf Cebimde

Cebim yüregimin Üstünde

Sen Yüregimde
Yüregim Sende
Sence mektup kimde

Bazen hayat cok yorucu olur sana merhaba bile diyemem telefon edemem sms yollayamam ama bu seni unutum anlamina gelmez.unutma hattima degil YUREGIME KAYITLISIN.

Bir kelebek olsam dağları taşları,engelleri aşıp sana uçardım.Güzel ellerin dokunur,saçlarını okşar gül yüzüne konar sonrada çaktırmadan yüzüne tükürür kaçardım

Elveda arkadaşlar bu sizlere son satırlarım artık veda vakti geldi yaptığım şeyin henüz erken ve yanlış olduğunu biliyorum ama artık buna dayanamıyorum. Hayata gözlerimi kapatmanın zamanı geldi...

Acayip uykum var yaa İyi geceler

bunda gülümsememek mümkün degil :52:

Bit olsam saclarinda dolassam, yesem yesem doymasam. sonra ister dus al bogulayim ister iki tirnagin arasinda citlat kurbanin olayim :52:

benimki buna cok gülmüstü :34:

Sana 1 koli çikolota göndersem ama hepsi ıssırılmış olsa içinde kartta şöle yazsa hepsini denedm ama senden tatlısnı bulmadım :D

En tatlı sabahlar çokokremle başlamaz benle başlar :):)

SevqiLim hiçbir esprime qüLmeyince dayanamayıp sordum niye qüLmüyosun diye, "ßen seninLe ciddi düşünüyorum" dedi. qüLemezmiş. :D:D

Tam 32 dişi vardır erkeğin ama gel gör ki hepsini de döken yalnızca bir dişi'dir...xD

Bir erkeğin en lezzetli yeri ' Başının eti ' sanırım; zira bu kadar kadın yanılıyor olamaz xD

Back