- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
EvliEvli mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvliEvli mi?
Evliyse unutmalisin
Zaman aklimdan kalbimden sokup alacak diye beklemedeyimEvliyse unutmalisin
Benimki sabah mesaj atti
"Kiz sevgililer gunun kutlu olsun."
Beklemiyorum zaten gecen gun yuruyus yaparken cicekcinin onunden geciyorduksiz burada ki mesajı aldınız ?
"Kız" diyerek size sevimli görünerek akşama benden sürpriz bekleme algısı verilmiş.
Çok zekice
İnsallah canimZaman aklimdan kalbimden sokup alacak diye beklemedeyim
Yoo ben tanidigimda da evliydi tamamen platonikİnsallah canim
Eski sevgili falan miydiniz?
Nasıl biliyorsun kazen erkek değil mi hep aynısınızsiz burada ki mesajı aldınız mı ?
"Kız" diyerek size sevimli görünerek akşama benden sürpriz bekleme algısı verilmiş.
Çok zekice
O zaman uzak durmalisiniz gorusmeyinYoo ben tanidigimda da evliydi tamamen platonik
Ama lutfen sizde beni tasa tutmayin ben ne yasadimsa icimde yasadim belli etmek namina fazladan tek bi selamim bile olmadi
Insan kalbinin hakimi olamiyor iste hem olsa kim hem platanik hwm olnayacak bi insani tercih eder ki
Kadınlar aslında bugün hediye istemiyor.En azından ben.Ama özel hissettirmesi ,tatlı bir söz söylemesi.Bugün sevgililer günü ama bizim için önemli değil ,sen benim için her zaman özelsin ,değerlisin gibi ...Sizden de böyle bir söz beklerdik K Kazen Bey.Lisabella bir incelik yapmış ,bu konuyu açmış .Keşke onure edecek bir çift söz yazsanız.
Duygulara hükmedemez ki insan... Ama sizin kimseye zararınız olmamış ki... Kendi içinizde yaşamışsınız... Ayrıca kimsenin eleştirmeye hakkı yok.Yoo ben tanidigimda da evliydi tamamen platonik
Ama lutfen sizde beni tasa tutmayin ben ne yasadimsa icimde yasadim belli etmek namina fazladan tek bi selamim bile olmadi
Insan kalbinin hakimi olamiyor iste hem olsa kim hem platanik hwm olnayacak bi insani tercih eder ki
Kadınlar aslında bugün hediye istemiyor.En azından ben.Ama özel hissettirmesi ,tatlı bir söz söylemesi.Bugün sevgililer günü ama bizim için önemli değil ,sen benim için her zaman özelsin ,değerlisin gibi ...Sizden de böyle bir söz beklerdik K Kazen Bey.Lisabella bir incelik yapmış ,bu konuyu açmış .Keşke onure edecek bir çift söz yazsanız.
Ne güzel, mutluluğunuz daim olsun inşallah.Her ne kadar önceleri atissakta beni yaklaşık 4 ay vajinismus saçmalığı yüzünden bekleyen ve hiç problem etmeyen canım eşim, yoldaşım, sevdiğim, kociskolatam...
daha 5aylik evli olmakta aslında 2.yilimizi dün gece bitirdik sayende. 2015in sevgililer gününde benim olacaksın dedin ve oldu.
Sevgililer günümüz kutlu olsun senli ve inş bir günde çocuklu olacağımız nicee yıllarımız olsunn sevdiceğim