Selam 2 aylık bir ilişkimiz var duygularımız epey yoğun ve ikimiz de sık sık sanki çok uzun zamandır birlikteymişiz gibi hissettiğimizi söyleriz. Bu sevgililer günü için 15 gün kadar önce “o gün küsüp sonra barışalım hahaha” tarzında şakalar yapmıştı ben de kızmıştım ve hayatımda ilk defa bir 14 şubatta sevgilim var kutlamak istiyorum diyerek tepki vermiştim o da tabi ki öyle şaka yapıyorum mutlaka birlikte geçiririz o günü falan demişti sadece hediye olarak sakın pahalı bir şeyler alma kabul etmem demişti yani öncesinde bunları konuştuğumuz için ben güzel bir plan yapacağını düşündüm ve buna dayanarak hem hediyemi aldım hem de akşama ücretsiz bir konser bileti rastladım ikimize yer ayırttım. Ama ilk onun ne yapacağını görmek istediğim için bunlardan bahsetmedim fakat kendisi bu saat oldu hala mesajla bile kutlamadı, buluşma teklif etmedi. Açıkçası çok bozuldum oysa ki ilişkimiz gayet güzel gidiyordu, sorunumuz yoktu. Şimdi ben mi yazıp kutlasam ya da buluşacak mıyız diye sorsam yoksa beklesem mi bilmiyorum bu saatten sonra buluşalım mı yazsa bile hevesim kaçtı artık ne düşünmeliyim ve ne yapmalıyım kızlar sizce? Normalde 14 şubata çok önem vermem ama bu ilk birlikte geçireceğimiz sevgililer günü olduğu için gerçekten önemsemiştim ondan da bunu beklerdim yoksa zaten onun için de sevgililer günü çok önemli değil biliyorum normalde beni el üstünde tutan biri bunu bir günle kısıtlamayı doğru bulmuyor ama ilk sefer tabi ki birlilte kutlarız tarzında konuşmuştu