- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
Ahhhh erkekler![]()
lisa, yalnız değilsin her evde bir kazen var

nasıl da roymantik döşemiştim :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhhh erkekler![]()
Evliler sevgililer gününü kutlamaz....
Bugün sevgililerin değil çiçekçilerin günü, adamlar 364 günde kazanamadığı parayı bugün kazanıyor.
Bence bunu kutlamalıyız.
Hayır sanki bekarlık günlerinde çok farklıydı .Kutlaya kutlaya bir hal olmuştukÖzel çaba gerektiren her güne karşısın
![]()
ay ne gğzeller:)Eki Görüntüle 1953660 Eki Görüntüle 1953661 Eki Görüntüle 1953662 Eki Görüntüle 1953663 Eki Görüntüle 1953664 kızlar ben çiçekçiyim bakın hepsini size armağan ediyorum her gününüzün sevgiyle geçmesi dileğiyle :)))
Aksilik ya telefonum dün bozuldu.Huyumu bildiğinden, ben şimdi yarın sana telefon hediye etsem ,ben seçecektim diye istemezsin dedi.Yahu şu sevgi pıtırcıkları ; "kocanıza buraya yazdığınız mesajı yollayıp gelen mesajı buraya yapıştırır mısınız ? "
Aksilik ya telefonum dün bozuldu.Huyumu bildiğinden, ben şimdi yarın sana telefon hediye etsem ,ben seçecektim diye istemezsin dedi.![]()
Kendince çözümü de buldu.Benim telefonumu sen kullan dedi.Akıllı ya,kendine alacak yeni telefon.Abiyi yanaklarından öpüyorum adamın dibi ...