- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankette eveti işaretledim eşim akşama balık almış kaynanacigim la kayinpederim bizdelermis negzel
Burdan yazıyorum okuyamayacak ama evde yeşillik yok ekmekte alsın
yani so what?Kizlar reglye 4 5 gun ama test bizuk cikti offf
He bundan güzel süpriz olmaz heraldesüpersiniz
He bundan güzel süpriz olmaz heralde
Oğlum da özel gün kutlamayı sevmiyor,saçma buluyor.İleride benim özel günlerimi kutlamayıp,eşinin özel günlerini kutlarsa içimden canavar çıkabilir.Sana tamamen katılıyorum biz bu günde hediye veya özel bir aktivite beklemiyoruz.Sadece farklı,özel güzel sözler duymak istiyoruz..
O konuda eşimin hakkını yiyemem
Tebrik edilecek bir durum degilZaten 1 yila yakindir hic bir sekilde gormedim gorusmedim konusmadim
Anne adayiymissiniz oncelikle tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Evli bi insan tarafindan boyle anlayisla karsilanmak gercektwn cok duygulandirdi
Gercekten ne yasadiysam kendi icimde yasadim belli etmemek adina elimden ne geliyorsa yaptim aklima her geldiginde esi ve kendisi icin dua ettim halada ediyorum ama burda konu acmistim ama isitmedigim hakaret kalmamisti
İnternet diye bir icat var, oturduğun yerden ödemeni yapıyorsun ayağına geliyor, deseydin. Seninki kolaya kaçmışSabahın köründe işyerinden telefon açtı.Bana senin için hediye almak istiyorum dogumgunun de yaklaştı zaten ikisi bir arada bir hediye olsun.Ama ne alayım bilmiyorum begenirmisin onuda bilmiyorum. Sen gidip alsan olmazmi?Şöyle güzel bir kolye yada bileklik olabilir bence dedi..
Ne bu şimdi?Kendi hediyemi kendim mi alacağım?
Olmaz öyle şey dedim.Çalışıyormuş çok yoğunmuş hafta sonu heryer kapalıymış..odunluk değilmi bu şimdi?
Napiyim ben?
Kaynanalık damarın yine ortaya çıktıOğlum da özel gün kutlamayı sevmiyor,saçma buluyor.İleride benim özel günlerimi kutlamayıp,eşinin özel günlerini kutlarsa içimden canavar çıkabilir.
Evet balikla kutlama yapiciyikaile boyu kutlarsınız artık