• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye / Konuştuğun kişiye psikoloğa gittiğin söylenmeli mi ?

Merhaba hanımlar :)

Aklımı kurcalayan bir durum var. Psikoloğa gidiyorum uzun bir süredir. Hayatıma bir adam girdi, güzel ilerliyor. Ama psikoloğa gittiğimi söyleyemedim. Yani bana karşı olumsuz bir önyargısı olursa ve farklı davranırsa diye korkuyorum sanırım. Siz söylemiş miydiniz ? Sizin fikirlerinizi almak istedim :)

Benimki seans esnasında bekleme alanında oturup çıkmamı bekliyor. Söylemekten çekinmedim.

Belki terapi için değil de yaşam koçuna gittiğin söylenebilir. Netice de psikologlar da yaşam koçluğu yapıyor. Detayları bilmesi gerekmiyor karşı tarafın. Diğer arkadaşların da dediği gibi laf arasında söylemek daha mantıklı.

Merhaba hanımlar :)

Aklımı kurcalayan bir durum var. Psikoloğa gidiyorum uzun bir süredir. Hayatıma bir adam girdi, güzel ilerliyor. Ama psikoloğa gittiğimi söyleyemedim. Yani bana karşı olumsuz bir önyargısı olursa ve farklı davranırsa diye korkuyorum sanırım. Siz söylemiş miydiniz ? Sizin fikirlerinizi almak istedim :)
Söylemek size kalmışta bu ayıp birşey değilki.

Bende terapiye başlayacağım ama yeni tanıştığım insanlara söylemeyi uygun bulmuyorum. Bunda ayıp/yanlış bir şey olduğundan değil tamamen sebebini paylaşmak ve güçsüz gözükmek istemediğim için. Aşırı geri kafalı 80 nesli öncesinden biri değilse yadirgayacagini düşünmüyorum.

Back