- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Çeyrek altını ve lokanta cafe hesapları da var4 senelik ilişkim var. Sevgilim "bana 35 bin kredi çeksene" dese çekeceğim tek şey hareket olur. Hareketi burada gösteremiyorum, hayal gücünüzü kullanın artık.
4 aylık ilişkide 10 bin verip, sürekli maddi yardım yapıp, üstüne bir de 35 bin kredi çekmeyi düşünecek nasıl bir yokluk olabilir onu da aklım havsalam almadı. Yorganıyla evlenen tiplerin yaptığı daha mantıklı.
Öyle dini yönden aşırı hassasiyetleri olan adam nikahında olmayan bir kızdan tuzluk ister gibi para istemez. Evlilik için bedelli parası şartı koşmaz. Ama sizin arkadaşınız ışığı görmüş boşuna ısrar etmeyin bırak versin parasını iki senelik kredi borcuna girsin enaz. Yoksa yokluktan sizede sarabilir mutluluğuma engel oldun diye. Sonra adam buna tekmeyi basınca en azından iki sene hayatına kimseyi alıp evlenemeyince borç yüzünden aklı başına gelir.haklilar ama askere gitse gelse evlensek mutlu olsak ben 35 bin icin hic uzulmem diyor. ask icin risk alinmaz mi diyor suan ben cildiricam.
bide simdi olmaz desem kimse yok hayatimda mutahasip bir ailesi var ( ben asla yapamam boyle bi aile ile ama arkadasim icin bu durum guven sebebiymis) kiyamaz bana imanli biri diyor.
Çeyrek altını ve lokanta cafe hesapları da var4 ay da para dan bsşka muhabbet dönmemiş resmen
Kız delirdi mi senin arkadaşın. Bende küçük yerde yaşıyom herkezin çıktığı gezdiği oluyor ilk sevgilimizle evlencek olsaydık ohooo. İnsanlar tanışır anlaşır kafası uymaz ayrılır bunda ayıp bişey yok. Arkadaşına söyle aklını başına alsın evlenince birmiyor iş gözümü yumayım evleneyim demesin esas evlilikten sonrası mücadele. Bu arkadaşın adam evlenincedw herşeyi ons yıkar tur ki bu kadar rahat adam aldatırda o durumda da evlendim artık deyip susacak mı? Lütfen kendine gelsin bu okumuş kızlarımız neden böyleler özgüven sahibi olun lütfen yanınızda güçlü adamlar bulundurunMerhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
haklilar ama askere gitse gelse evlensek mutlu olsak ben 35 bin icin hic uzulmem diyor. ask icin risk alinmaz mi diyor suan ben cildiricam.
bide simdi olmaz desem kimse yok hayatimda mutahasip bir ailesi var ( ben asla yapamam boyle bi aile ile ama arkadasim icin bu durum guven sebebiymis) kiyamaz bana imanli biri diyor.
Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
yani belirtmeye korksam da baskalarina karsi bu kadar umutsuz olmasinin. sebebi bu cocukla ozel ve ilk biseyler yasamis olmasi. napim bilemiyorum bende bu sebepten.Kız delirdi mi senin arkadaşın. Bende küçük yerde yaşıyom herkezin çıktığı gezdiği oluyor ilk sevgilimizle evlencek olsaydık ohooo. İnsanlar tanışır anlaşır kafası uymaz ayrılır bunda ayıp bişey yok. Arkadaşına söyle aklını başına alsın evlenince birmiyor iş gözümü yumayım evleneyim demesin esas evlilikten sonrası mücadele. Bu arkadaşın adam evlenincedw herşeyi ons yıkar tur ki bu kadar rahat adam aldatırda o durumda da evlendim artık deyip susacak mı? Lütfen kendine gelsin bu okumuş kızlarımız neden böyleler özgüven sahibi olun lütfen yanınızda güçlü adamlar bulundurun
yani belirtmeye korksam da baskalarina karsi bu kadar umutsuz olmasinin. sebebi bu cocukla ozel ve ilk biseyler yasamis olmasi. napim bilemiyorum bende bu sebepten.
hah bunun sonu tehtıtyani belirtmeye korksam da baskalarina karsi bu kadar umutsuz olmasinin. sebebi bu cocukla ozel ve ilk biseyler yasamis olmasi. napim bilemiyorum bende bu sebepten.
Sırf bunun içinde beni yürüyen kasa olarak gören Adamada ne bileyim yaniarka
arkadasim 30 yasinda ailesinden ayri bi yerde yasamak istemiyo bunca yildir ailesiyle yasadi burali zaten. ailesiyle yasamaktan bikmis ve baska bi sehre gitmek istemiyo kendi evim olsun burda yasariz kafasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?