Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Bence avukat, kariyeri var diye bırakmıyor, sanki bırakmasın diye de rüşvet veriyor. .Allah akıl versin.

Bu adamin hic mi arkadasi, dostu, akrabasi yok da kiz arkadssindan para istemis. Adam resmen dolandirici. Arkadasin umarim adamin elinden odeyecegine dair bir yazi ya da senet almistir o 10 000 tl icin. Yoksa nadil ispat edecek? Adam arkadasini dolandiriyor. Sevgilisindrn para isteyen afsmdan bir cacik olmaz. Bu adam evlenmez. Burada cok orneklerini gorduk. 4 ay tanidigi birine bir insan nasil guvenip kredi ceker?
4 ayda bu kadar para isterse ileride bunun sonu yok.. evlenseler de tum herseyi arkadasinizin karsilamasini ister.
Baska birini bulamam diye bos kalmamak icin bu adama para yedirmeye devam mi edecek?

Koyar mı kıyamaz mı bi denesin bakalım bi iki huysuzluk yapsın maddi desteğini kessin hesapları ödemesin gerçek yüzü çıkıyo mu çıkmıyo mu gelsin buraya sonra konuşalım valla çok üzüldüm kıza yaa tayinini aldırsın başka bi yere illa bi bekar öğretmen çıkar karşısına ya

bugunde bırılerı adına utandık bırılerı adına uzulduk bırılerı adına bız endıselendık

sahsen konu sahıbı anlasıldıgı uzere mantıklı bırısınız sız ,ben sızın yerınızde olsam bu kızla arkadaslıgıma da devam etmezdım... yasadıgım kadarıyla su hayatda bırseyler ogrendıysem onlardan bırı de budur...

boyle ınsanlar yanı kendıne bıle zararı olan ınsanlar, cevresıne de zamanla zarar vermeye baslıyor cunku...
ben akıllı mantıklı zekı nerde nasıl davranmasını bılen yasamasını bılen ınsanlarla arkadaslık kuruyorum

eskıden bu tıp kısıler vardı etrafımda resmen sıkıntı... bıraz sorumluluk duygusu, azcık vıcdan sahıbı olan herkes bu tarz ınsanların derdını dert yapar, cozum arar ,uykularını kacırır, bu saatde konu actırır ama o arkadas horul horul uyur ,fosur fosur yatar bırsey olmamıs gıbı yasar ...onların derdıne bız dertlenırız onlar hayatını yasar

bu tıp kısıler yanı kendı kanını emdıren kısıler bu sekılde baskalarınında hayat enerjısını yer
kendı gıtsın ne yaparsa yapsın belkı aklı basına gelır ama sızın kendınıze yapacagınız en buyuk ıyılık etrafınıza mutlu ınsanları akıllı ınsanları toplamanızdır gelecege mutluluga huzura yatırımdır dogru arkadaslık

Valla başlığı yolunacak kaz arayan varmı ?bende birtane var diye okudum diyeyim siz anlayın...yapmayın allah aşkına yapmayın gencecik kız kendini perşan etme..mesleğin işin gücün varmş çok şükür...sana garanti veriyorum şu pis heriften ayrıl...dünyanın en mutlu insanı sen olacaksın..karşına muhteşm insan ve insanlar çıkacak..ne olur ayrıl kendini kullandırtma...bak bulamasın koca ben bulucam..yeterki kopsun şu heriften yazık günah..

Çeyrek altını ve lokanta cafe hesapları da var 4 ay da para dan bsşka muhabbet dönmemiş resmen

Sadece şunu yazmadan uyuyamayacağım
İleride deli gibi pişman olmak istemiyorsa, tüm verdiklerini geri almaya baksın..bi bahane uydurdursun çok acil paraya ihtiyacım var desin. Vee bir daha da, o şahısla asla ve asla görüşmesin.
Birde şu var sanki evlenince adamlar hiç terketmiyor hiç boşanmıyorlar..Ey Allah'ım yaa..

Evlenmek bir hedef olarak görülüyor, çok yanlış. Evlendim bitti, nihai amacıma ulaştım gibi.. Ama asıl maraton evlendikten sonra başlıyor. Evlilik sadece başka düzende, farklı bir hayata açılan kapı. Önemli olan o kapıdan girdikten sonra nasıl hissettiğiniz, çift kişilik dünyanızda mutlu, huzurlu hissedebiliyor musunuz? İki iyi yol arkadaşı olabilir misiniz? Aşkınız bittiğinde karınızla/kocanızla oturup uzun uzun sohbet etmekten keyif alabilir misiniz?
Bu tiynette bir adamla bir ömür geçirmeye niyetlenmek ya da bir ömür geçirebileceğine inanmak? Evliliğe değil sonrasına odaklansın arkadaşınız; cevabı karşısında bulur..

Buna benzeyen bir durum benim eski iş arkadaşimin da başina gelmişti sevgilisi babasina lazim olduğunu söylemiş, o kredi çekti sonrasinda ödeme vakti gelince arkadasim istemiş (haliyle onlar icin çekti parayi), kendisi parayi babasinin aldigini parasi olmadigini soylemis babasida odeyemem demiş. Sonrasinda da malum durum ayrilmislardi tabiki, arkadasim baskasiyla tanisti ve evlendi sonrasinda o borcuda eşiyle birlikte odemek zorunda kaldilar. Nasil ve neden yaptigina kendisi de anlam veremiyodu siz bile bile yapmayin.

Öyle dini yönden aşırı hassasiyetleri olan adam nikahında olmayan bir kızdan tuzluk ister gibi para istemez. Evlilik için bedelli parası şartı koşmaz. Ama sizin arkadaşınız ışığı görmüş boşuna ısrar etmeyin bırak versin parasını iki senelik kredi borcuna girsin enaz. Yoksa yokluktan sizede sarabilir mutluluğuma engel oldun diye. Sonra adam buna tekmeyi basınca en azından iki sene hayatına kimseyi alıp evlenemeyince borç yüzünden aklı başına gelir.

Kız delirdi mi senin arkadaşın. Bende küçük yerde yaşıyom herkezin çıktığı gezdiği oluyor ilk sevgilimizle evlencek olsaydık ohooo. İnsanlar tanışır anlaşır kafası uymaz ayrılır bunda ayıp bişey yok. Arkadaşına söyle aklını başına alsın evlenince birmiyor iş gözümü yumayım evleneyim demesin esas evlilikten sonrası mücadele. Bu arkadaşın adam evlenincedw herşeyi ons yıkar tur ki bu kadar rahat adam aldatırda o durumda da evlendim artık deyip susacak mı? Lütfen kendine gelsin bu okumuş kızlarımız neden böyleler özgüven sahibi olun lütfen yanınızda güçlü adamlar bulundurun

he o kadar imanlı ki evlenmek için para istiyor.
arkadaşına söyle 40 bine askerliğini yapmışı bulur beklemesin boş yere.
zaten bu şahıs aldığı 10 bini de kesin sevgilisiyle yemiştir.

Rus ruleti nin bu konusunu okusun bi derim.

Çeksin canım tabiki, bu soruyu sorduğuna göre müstehak çünkü..
Vallahi acımasız olmak istemiyorum da bu insanlar ne içiyor ne yiyor ne görüyor da bu kadar mantıksız düşünebiliyor(ya da düşünemiyor)
Herkesten her şeyden izole bir odada büyümüş gibi davranıyor arkadaşınız. Biraz mantık yahu..

yani belirtmeye korksam da baskalarina karsi bu kadar umutsuz olmasinin. sebebi bu cocukla ozel ve ilk biseyler yasamis olmasi. napim bilemiyorum bende bu sebepten.

yani belirtmeye korksam da baskalarina karsi bu kadar umutsuz olmasinin. sebebi bu cocukla ozel ve ilk biseyler yasamis olmasi. napim bilemiyorum bende bu sebepten.
hah bunun sonu tehtıt
adam kredı cekmezsen aılene herseyı anlatıcam dıye tehtıte kadar goturecek meseleyı cunku adam dolandırıcı derdı para yemek yolunu bulmus adamın gelırı kazancı bu
4 aylık adamdan ne beklersınız kı

kurtulsun bundan ılıskı daha mundar olmadan basına bela almadan
bırlıkte olduysa nolmus pısman olacagı bırsey yasamasın kımse yasıyorsa pısman olmasın olacaksa yasamasın kımsenın garantısı yok sevgılısı öledebılır ne olacak ozaman kafaya takılacak bırsey degıl

arka

arkadasim 30 yasinda ailesinden ayri bi yerde yasamak istemiyo bunca yildir ailesiyle yasadi burali zaten. ailesiyle yasamaktan bikmis ve baska bi sehre gitmek istemiyo kendi evim olsun burda yasariz kafasinda
Sırf bunun içinde beni yürüyen kasa olarak gören Adamada ne bileyim yani güvenilir mi sizce ? Evlilik bı kere olsun ister insan o yüzden kendini az çok belli etmiş bı adam varken bile bile yürümesin bu yola arkadasnz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…