haklisiniz. Ancak kucuk yerde buldum birini iliski yasadim desem o da benden iliski beklicek bundan sonra, yasamadim desem nisanliykende ayrilik sebebi bu yalanla evlenirsem de ayrilik sebebi diyor.hah bunun sonu tehtıt
adam kredı cekmezsen aılene herseyı anlatıcam dıye tehtıte kadar goturecek meseleyı cunku adam dolandırıcı derdı para yemek yolunu bulmus adamın gelırı kazancı bu
4 aylık adamdan ne beklersınız kı
kurtulsun bundan ılıskı daha mundar olmadan basına bela almadan
bırlıkte olduysa nolmus pısman olacagı bırsey yasamasın kımse yasıyorsa pısman olmasın olacaksa yasamasın kımsenın garantısı yok sevgılısı öledebılır ne olacak ozaman kafaya takılacak bırsey degıl
ne geliyosa basa bu imanli gorunup her halta karisan insanlari zor durumda birakan zaaflarini kullananlardan geliyo basa malesef. bu benim sahsi gorusum.yok yokkk, imandandır o imandan.
Ee yaşamışsa ne olmuş yaşadı diye bu embesili mi çekcek ömür boyu heşeyin çaresi var artık unutmasınyani belirtmeye korksam da baskalarina karsi bu kadar umutsuz olmasinin. sebebi bu cocukla ozel ve ilk biseyler yasamis olmasi. napim bilemiyorum bende bu sebepten.
aciklamasi yok babasinin sikintili doneminde okulu dondurup ona yardim etmis. annesi hastaymis onunla ilgilenmis. odaklanamamis falan filanlar ...E devlet sifresini alsin baksin durumuna. 30 yasinda yeni mezun mu olur. Uzatsa uzatsa 1 yil uzar 2 yil uzar
Eşimin okulunda öğretmen bir kadın sevgilisine 50bin kredi çekmiş sonra adam bundan anında ayrılmış. Kız çocuğun babasını aramış adama söylemiş. Adamın dediği "çekmeseydin" olmuş. Hala borcunu ödüyormuş. Gülmeyeyim de başıma gelmesinArkadaşın bu kadar salak olamaz dimi olmasın lütfenbenimde bi 10bin tlye ihtiyacım var evlensek mi ay tövbe tövbe
aciklamasi yok babasinin sikintili doneminde okulu dondurup ona yardim etmis. annesi hastaymis onunla ilgilenmis. odaklanamamis falan filanlar ...E devlet sifresini alsin baksin durumuna. 30 yasinda yeni mezun mu olur. Uzatsa uzatsa 1 yil uzar 2 yil uzar
ılıskıyı yasamadan once dusunecektı bunu kucuk yerde aıle baskısı ıcınde madem eger ayrılsalar bu onune sorun olarak gelecekse daha tanımadıgı bır adama karsı dıkkatlı olacaktı ozaman...haklisiniz. Ancak kucuk yerde buldum birini iliski yasadim desem o da benden iliski beklicek bundan sonra, yasamadim desem nisanliykende ayrilik sebebi bu yalanla evlenirsem de ayrilik sebebi diyor.
Bu konuda bende tecrubesizim. iliski yasamis biri bunu hoslandigi coxuga evet yasadim dediginde kiz direk kullanilmaya basliyor daha kotusu bu durumun duyrulmasi ya da bununla tehtit edilmesi tabii.
Ben bu konuda arkadasima bir yol gosteremiyorum. Yani bundan sonrasi icin ya yasamadim de bosver diyemem yalanla bi iliski baslamamali ancak yasadim derse biliyorum ki basi cok daha belaya girer.bende daraldim suan
ne geliyosa basa bu imanli gorunup her halta karisan insanlari zor durumda birakan zaaflarini kullananlardan geliyo basa malesef. bu benim sahsi gorusum.
ben zaten oldum bittim dindarlara guvenemem. ben unideykende vardi bi kizla kendi aralarinda dini nikah kiymislar. kizimiz kapali uni ogrencisi oglumuz dindar uni ogrencisi anne babamin haberi yok hoop bunlar nikah kiydirmis. beraber yasiyolar..bi ona sok olmustum ozamanlar. bu cocuk da sen benim helalimsin acik giyme ona bakma bunu yapma bana ver demis.Para yetmediği yerde cinsellikle takviye yapmış arkadaşın mazallah bırakır falan. Dünyada başka adam yok çünkü. Bence versin parayı adamda onu askerden gelip işini kurana kadar iyice hem maddi hemde cinsel yönden güldür güldürdeki naimenin değimi ile emcüklesin.Sonra adam tekmeyi basınca aklı başına gelir zaten. Bu arada sevgilisi gerçekten çok imanlı ve mutassıpmış evlenmeden cinsellik falan. Bizim dinimizin gereklerinden biri zaten.
bende tutup elinden goturcem enson vazgecerse cocuktanEe yaşamışsa ne olmuş yaşadı diye bu embesili mi çekcek ömür boyu heşeyin çaresi var artık unutmasın
Allah belasini vermedi mi cidden merak ettim. Bi de esiniz melek sanirimCektigim ilk kredi degildi , is icin cekmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?