• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Arkadaşının eş adayı kriterleri de epey ilginçmiş. Şimdiye kadar uygun kimse çıkmamış ama bu ölü soyucu gerekli şartları karşılıyor.
4 aylık adama iyi para yedirmiş bir 30K daha versin tabii 😒
ya aslinda avukat lisans mezunu diye bu kadar baglandi ve kacirmak istemiyor baska bulamam diye bi de cocugun agzi iyi laf yapiyo

haklilar ama askere gitse gelse evlensek mutlu olsak ben 35 bin icin hic uzulmem diyor. ask icin risk alinmaz mi diyor suan ben cildiricam.
bide simdi olmaz desem kimse yok hayatimda mutahasip bir ailesi var ( ben asla yapamam boyle bi aile ile ama arkadasim icin bu durum guven sebebiymis) kiyamaz bana imanli biri diyor.
Yemin ediyorum salak bu kız

Arkadaşın her şeyden önce eğitimini araştırsın stajyer avukat mıymış neymiş baro falan çıkar mı ben bilmem diğer arkadaşlardan bilen varsa akıl verebilir

cocugun ikna kabiliyeti de cok yuksek. oyle bir anlatiyo ki surda ofisimi acarim sen gelir ziyaret edersin beni cocuklarimiz olur bilmem ne. arkadasim anlattikca sasiriyorum. Allah kimseyi boylesine dusurmesin. bi de arkadasim cok sessiz biri ben bu cocugun yaninda gozlerinin isildadigini hayal kurdugunu filan da gordum. resmen girdapta kiz
Avukatlarda ikna kabiliyeti dili iyi kullanma özelliği olduğu için bunu kullanıyor. Keşke bu özelliğini iyi yönde doğru üzerine kullansa bu şahıs ama yalan söylediği ve arkadaşınızı kandırdığı apaçık ortada. Arkadaşınız uyanık olsun biraz. Bir erkek babasından isteyemediği parayı kalkıp sevgilisinden nasıl ister? Kullanıldığını farketmiyor mu

arka
Oldu olacak eli değmisken düğün için krediyi de arkadaşınz çeksin çünkü babasından para istemeyip sevgilisinden istyen adam 😮😕😏 düğünündede aynıni yapar bence aklı başında okumuş etmiş kizlarsnz allah aşkına ilçede adam yok diye bu asalakla evlenirmi insan yapmayn ya azck mantık ortada büyük bı aşkta yok gibi bunu bırakırsam kimle evlenicm düşüncesi var kaç yaşında arkadasnz çok mu geç onun için o ilçeden ayrılma duurmu yokmu ömür boyu oradami calisack yol yakınken dönsün bence, yatirm yaptm deyip üstüne katlamsn paraların sadakam olsun desn biraksn tez elden.
arkadasim 30 yasinda ailesinden ayri bi yerde yasamak istemiyo bunca yildir ailesiyle yasadi burali zaten. ailesiyle yasamaktan bikmis ve baska bi sehre gitmek istemiyo kendi evim olsun burda yasariz kafasinda

Ya öğretmen olmuşsun, elinde gül gibi mesleğin var, 4 aydr birlıktesıniz gözünmü kör oldu bu kadar, ailen bilse kim bilir ne derler iyi niyetinizi böyle erkeğim diye ortalıkta dolaşan biri için harcamayın.

4 senelik ilişkim var. Sevgilim "bana 35 bin kredi çeksene" dese çekeceğim tek şey hareket olur. Hareketi burada gösteremiyorum, hayal gücünüzü kullanın artık.

4 aylık ilişkide 10 bin verip, sürekli maddi yardım yapıp, üstüne bir de 35 bin kredi çekmeyi düşünecek nasıl bir yokluk olabilir onu da aklım havsalam almadı. Yorganıyla evlenen tiplerin yaptığı daha mantıklı.

Başına devlet kuşu konmuş dedikleri şey bu olsa gerek!Para verilince daha çok sever,sayar gibi saçmalıkları kafasından silsin.Daha çok aptal olduğunu düşünüp yolmaya devam edecektir.

Başlığı okudum, yine birileri bir yerlerde sömürecek yağlı kapı bulmuş dedim. Dolandırıcılığın envai çeşitlerinden biri sadece.Yazık..

ya aslinda avukat lisans mezunu diye bu kadar baglandi ve kacirmak istemiyor baska bulamam diye bi de cocugun agzi iyi laf yapiyo
ya sımdı herkes okuyor en az ıkı dıl bılıyor dıplomadan kolayı ne lısans dıye 35+10 bın +ceyrek+tum yeme ıcme hızmet bedelı+muhtemelen evlılık bedelı odeyerek koca mı alınır allah askına
bakınız arkadasınız bıle ogretmen olabılmıs ne var kı bunda bu krıter degıl kı evlılıkte

ya dayanamıcam arkadasınızın yası kac allah askına gercekten kac yasında ınsanın bu konuyu okurken su kosede bır fenalasası gelıyor

Tamam o zaman, çeksin krediyi, hatta fazla çeksin, çocuğun arabası da yoktur, bide araba alsın altına. Çocuğun işi bitincede terk edilir olur biter.

İlle tekme yiyeceğim diyor arkadaşınız, yesin de rahatlasin bari napalim.

Gerçi çocuk avukat!!! ya tekmesi bile bi başka olur, değil mi:işsiz:

Back