ya aslinda avukat lisans mezunu diye bu kadar baglandi ve kacirmak istemiyor baska bulamam diye bi de cocugun agzi iyi laf yapiyoArkadaşının eş adayı kriterleri de epey ilginçmiş. Şimdiye kadar uygun kimse çıkmamış ama bu ölü soyucu gerekli şartları karşılıyor.
4 aylık adama iyi para yedirmiş bir 30K daha versin tabii
Yemin ediyorum salak bu kızhaklilar ama askere gitse gelse evlensek mutlu olsak ben 35 bin icin hic uzulmem diyor. ask icin risk alinmaz mi diyor suan ben cildiricam.
bide simdi olmaz desem kimse yok hayatimda mutahasip bir ailesi var ( ben asla yapamam boyle bi aile ile ama arkadasim icin bu durum guven sebebiymis) kiyamaz bana imanli biri diyor.
Avukatlarda ikna kabiliyeti dili iyi kullanma özelliği olduğu için bunu kullanıyor. Keşke bu özelliğini iyi yönde doğru üzerine kullansa bu şahıs ama yalan söylediği ve arkadaşınızı kandırdığı apaçık ortada. Arkadaşınız uyanık olsun biraz. Bir erkek babasından isteyemediği parayı kalkıp sevgilisinden nasıl ister? Kullanıldığını farketmiyor mucocugun ikna kabiliyeti de cok yuksek. oyle bir anlatiyo ki surda ofisimi acarim sen gelir ziyaret edersin beni cocuklarimiz olur bilmem ne. arkadasim anlattikca sasiriyorum. Allah kimseyi boylesine dusurmesin. bi de arkadasim cok sessiz biri ben bu cocugun yaninda gozlerinin isildadigini hayal kurdugunu filan da gordum. resmen girdapta kiz
aslinda ben insanlar nasil karsi cikar gorsun diye actim konuyu vazgecirmek icin.Cidden bu grupta çeksin diyen 1 kişi çıkacağını düşünüp mü bu mesajı yazdınız? Kim çeksin der Allah aşkına. 2 kişi bir olup çekilmeyeceğini anlamadınız mı?
arkadasim 30 yasinda ailesinden ayri bi yerde yasamak istemiyo bunca yildir ailesiyle yasadi burali zaten. ailesiyle yasamaktan bikmis ve baska bi sehre gitmek istemiyo kendi evim olsun burda yasariz kafasindaOldu olacak eli değmisken düğün için krediyi de arkadaşınz çeksin çünkü babasından para istemeyip sevgilisinden istyen adamdüğünündede aynıni yapar bence aklı başında okumuş etmiş kizlarsnz allah aşkına ilçede adam yok diye bu asalakla evlenirmi insan yapmayn ya azck mantık ortada büyük bı aşkta yok gibi bunu bırakırsam kimle evlenicm düşüncesi var kaç yaşında arkadasnz çok mu geç onun için o ilçeden ayrılma duurmu yokmu ömür boyu oradami calisack yol yakınken dönsün bence, yatirm yaptm deyip üstüne katlamsn paraların sadakam olsun desn biraksn tez elden.
Karışmayın bence sonra arkadaşınız mutluluğumda gözü var der. Geçen gün böyle bir konu açılmış çünkü. Zavallı kız kıskanç damgası yemiş.aslinda ben insanlar nasil karsi cikar gorsun diye actim konuyu vazgecirmek icin.
ya sımdı herkes okuyor en az ıkı dıl bılıyor dıplomadan kolayı ne lısans dıye 35+10 bın +ceyrek+tum yeme ıcme hızmet bedelı+muhtemelen evlılık bedelı odeyerek koca mı alınır allah askınaya aslinda avukat lisans mezunu diye bu kadar baglandi ve kacirmak istemiyor baska bulamam diye bi de cocugun agzi iyi laf yapiyo
Tamam o zaman, çeksin krediyi, hatta fazla çeksin, çocuğun arabası da yoktur, bide araba alsın altına. Çocuğun işi bitincede terk edilir olur biter.ya aslinda avukat lisans mezunu diye bu kadar baglandi ve kacirmak istemiyor baska bulamam diye bi de cocugun agzi iyi laf yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?