• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Erkekler arasında var mıdır bilmiyorum ama buradan okuduğum birkaç konu ve 2gün önce yaşadığım olaylar sonucu çıkarttığım sonuç bazı kadınların ciddi problemleri var herkesin kendisini kıskandığını düşünme hastalığı.
Aslında sana söylediği şeylerde sorun yaratan, kıskanan sen değilsin, arkadaşın kendini küçük düşürmemek için kendi yalanına kendi inanır gibi yapıyor.
Sonunu pek hayırlı görmüyorum, bu gidişle kendini daha çok çukura itiyor.

Siz dua edin sevgilimde gözün var dememiş..

Muhtemelen arkadaşınızda evlenemeyeceklerini biliyor ama yaşadıklarıyla tehdit edilme korkusuyla ayrılamıyor adamın tekmeyi basacağı günü bekliyor kendi ayrılırsa tehdit edemez düşüncesi var gibi.. en azından krediyi çekmese de bir kazık daha yemese bari..

Halaa bu kadar düşüncesiz kadınlarımız var mı? Ben kocama kredi çekmem kızım sevgili kim ya?

Böyle saça böyle tarak 😁 adam para veriyor diye birlikte, kadın da avukat karısı olucam diye para döküyor. Umarım arkadaşınız terk edildiğinde yüzünün alacağı hali görürsünüz..

Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı beraber okuduk. Şu an o evinde bana uzun wp mesajları atmış.
-X i seviyormuş.Onun için her şeye katlanmaya razıymış
-Krediyi çekecekmiş.
-Ben buraya bu konuyu sırf onun yüzüne diyemediklerimi dedirtmek için açmışım(ki kendisi istemişti yorum alalım diye)
-Onun ilişkisini yıpratmaya çalışmışım.Hatta benim herhangi bir ilişkim olmadığı için onu kıskandığımı ima eden saçma sapan mesajlarına maruz kaldım.
-Kadın hissedermiş sevildiğini ben bu duyguyu yaşamamışım o yüzden onu anlayamamam normalmiş
-Yardımıma ihtiyacı yokmuş.
Bir de bir gün gerçekten beni seven birisi olursa ancak o zaman ona hak verirmişim.
Durduk yere kıskanç ara bozmaya çalışan biri konumuna düştüm.
Yazıklar olsun.Kaç yıldır arkadaşlığımızı bu şekilde bozmuş olduk.
Bilseydim ne konu açardım ne de karışırdım.
Hepiniz haklısınız böyle bir arkadaşlık sadece bana zarar veriyor.
Son ricası var benden davetiyesini seneye buradan paylaşacakmışım.
Hepimiz görecekmişiz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
offf sorma yarıldım kıskançlıktan kaç parçaya ayrıldım sayamam :dondurma: elimde çekirdeğimle arkadaşının başına geleceklerin devamını bekliyor olucam.böyle koca sevdalısı ömrümde görmedim daha da görmem herhalde.eli değmişken bana da bi 35 çekiversin isterse ailemle bile tanıştırırım :nazar::KK76:

Bir 10.000 tl de ben rica edebilir miyim ? Arkadaşınız alışmış nasıl olsa. Anası babası 35.000 lira istese vermez ama elin dolandırıcısına ayıla bayıla kaptırır. Allah akıl fikir versin.

Editlerim gelişmeleri ben de merak ediyorum.
Hiç kimse de olur bu ilişki demedi.
Hadi diyelim ki ben kıskancım buradaki herkes mi kıskandı sizin büyük aşkınızı🙈

Arkadaşınız çok haklı, hasetten çatladık.

Mesela ben, arkadaşınızın ilişkisinden sonra anladım ki eşim beni sevmiyor. Sevseydi kaz gibi yolardı. :skandal:

Resmen krediyle koca alıyor:KK53:
Faiz yok ama ömür boyu ödemece:KK53:
Allah akıl fikir versin
Sende çok kıskanma kobu sahibi kredi çek senin de olur:KK53:

Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı beraber okuduk. Şu an o evinde bana uzun wp mesajları atmış.
-X i seviyormuş.Onun için her şeye katlanmaya razıymış
-Krediyi çekecekmiş.
-Ben buraya bu konuyu sırf onun yüzüne diyemediklerimi dedirtmek için açmışım(ki kendisi istemişti yorum alalım diye)
-Onun ilişkisini yıpratmaya çalışmışım.Hatta benim herhangi bir ilişkim olmadığı için onu kıskandığımı ima eden saçma sapan mesajlarına maruz kaldım.
-Kadın hissedermiş sevildiğini ben bu duyguyu yaşamamışım o yüzden onu anlayamamam normalmiş
-Yardımıma ihtiyacı yokmuş.
Bir de bir gün gerçekten beni seven birisi olursa ancak o zaman ona hak verirmişim.
Durduk yere kıskanç ara bozmaya çalışan biri konumuna düştüm.
Yazıklar olsun.Kaç yıldır arkadaşlığımızı bu şekilde bozmuş olduk.
Bilseydim ne konu açardım ne de karışırdım.
Hepiniz haklısınız böyle bir arkadaşlık sadece bana zarar veriyor.
Son ricası var benden davetiyesini seneye buradan paylaşacakmışım.
Hepimiz görecekmişiz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Sizin yerinizde olsam cinnet geçirmiştim. Boşverin, arkadaş olmayın bu kişi ile.

Haa avukatmış canım sorun yok.
Yav 30 yaşında, yeni mezun olmuş , babasından para istemeye utanıp, sözde uzatmalı sevgilisinden para isteyen adam mı olur. Üstelik 100-200 den bahsedilmiyor. 10vin, 35 bin. Nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum. 30 yaşına gelmiş kıdemsiz avukata dosyamı bile vermem incelesin diye 🤔

Back