• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

hah bunun sonu tehtıt
adam kredı cekmezsen aılene herseyı anlatıcam dıye tehtıte kadar goturecek meseleyı cunku adam dolandırıcı derdı para yemek yolunu bulmus adamın gelırı kazancı bu
4 aylık adamdan ne beklersınız kı

kurtulsun bundan ılıskı daha mundar olmadan basına bela almadan
bırlıkte olduysa nolmus pısman olacagı bırsey yasamasın kımse yasıyorsa pısman olmasın olacaksa yasamasın kımsenın garantısı yok sevgılısı öledebılır ne olacak ozaman kafaya takılacak bırsey degıl
haklisiniz. Ancak kucuk yerde buldum birini iliski yasadim desem o da benden iliski beklicek bundan sonra, yasamadim desem nisanliykende ayrilik sebebi bu yalanla evlenirsem de ayrilik sebebi diyor.
Bu konuda bende tecrubesizim. iliski yasamis biri bunu hoslandigi coxuga evet yasadim dediginde kiz direk kullanilmaya basliyor daha kotusu bu durumun duyrulmasi ya da bununla tehtit edilmesi tabii.
Ben bu konuda arkadasima bir yol gosteremiyorum. Yani bundan sonrasi icin ya yasamadim de bosver diyemem yalanla bi iliski baslamamali ancak yasadim derse biliyorum ki basi cok daha belaya girer.bende daraldim suan

E devlet sifresini alsin baksin durumuna. 30 yasinda yeni mezun mu olur. Uzatsa uzatsa 1 yil uzar 2 yil uzar

yani belirtmeye korksam da baskalarina karsi bu kadar umutsuz olmasinin. sebebi bu cocukla ozel ve ilk biseyler yasamis olmasi. napim bilemiyorum bende bu sebepten.
Ee yaşamışsa ne olmuş yaşadı diye bu embesili mi çekcek ömür boyu heşeyin çaresi var artık unutmasın 😉

Para yetmediği yerde cinsellikle takviye yapmış arkadaşın mazallah bırakır falan. Dünyada başka adam yok çünkü. Bence versin parayı adamda onu askerden gelip işini kurana kadar iyice hem maddi hemde cinsel yönden güldür güldürdeki naimenin değimi ile emcüklesin.😄😄😄😄😄😄 Sonra adam tekmeyi basınca aklı başına gelir zaten. Bu arada sevgilisi gerçekten çok imanlı ve mutassıpmış evlenmeden cinsellik falan. Bizim dinimizin gereklerinden biri zaten.

E devlet sifresini alsin baksin durumuna. 30 yasinda yeni mezun mu olur. Uzatsa uzatsa 1 yil uzar 2 yil uzar
aciklamasi yok babasinin sikintili doneminde okulu dondurup ona yardim etmis. annesi hastaymis onunla ilgilenmis. odaklanamamis falan filanlar ...

Arkadaşın bu kadar salak olamaz dimi olmasın lütfen :KK66: benimde bi 10bin tlye ihtiyacım var evlensek mi :KK70: ay tövbe tövbe
Eşimin okulunda öğretmen bir kadın sevgilisine 50bin kredi çekmiş sonra adam bundan anında ayrılmış. Kız çocuğun babasını aramış adama söylemiş. Adamın dediği "çekmeseydin" olmuş. Hala borcunu ödüyormuş. Gülmeyeyim de başıma gelmesin

aciklamasi yok babasinin sikintili doneminde okulu dondurup ona yardim etmis. annesi hastaymis onunla ilgilenmis. odaklanamamis falan filanlar ...

haklisiniz. Ancak kucuk yerde buldum birini iliski yasadim desem o da benden iliski beklicek bundan sonra, yasamadim desem nisanliykende ayrilik sebebi bu yalanla evlenirsem de ayrilik sebebi diyor.
Bu konuda bende tecrubesizim. iliski yasamis biri bunu hoslandigi coxuga evet yasadim dediginde kiz direk kullanilmaya basliyor daha kotusu bu durumun duyrulmasi ya da bununla tehtit edilmesi tabii.
Ben bu konuda arkadasima bir yol gosteremiyorum. Yani bundan sonrasi icin ya yasamadim de bosver diyemem yalanla bi iliski baslamamali ancak yasadim derse biliyorum ki basi cok daha belaya girer.bende daraldim suan
ılıskıyı yasamadan once dusunecektı bunu kucuk yerde aıle baskısı ıcınde madem eger ayrılsalar bu onune sorun olarak gelecekse daha tanımadıgı bır adama karsı dıkkatlı olacaktı ozaman...
dedıgım gıbı adam öledebılır ? omur boyu kımseyle gorusmeyecek mı ? ılla ayrılmaları degıl mesele ...adam terk ettı gıttı dıyelım ? sırf kendısını terk etmesın dıye omur boyu sevgılısı maasa mı baglayacak bu dusunceyle

bırde bu bekaretı erkeklerden cok bız kadınlar buyutuyoruz keske yırmılık dıs gıbı ıslevını yıtırse kaybolsa da herkes bır kurtulsa dunyanın en sacma seyı ve en cok anlamı kadınlar yukluyor bukadar cok onem verıyorsa neden onunu arkasını dusunmedı ozaman ? yasıda 30 mus kucuk de degıl

bu arkadasınız bız ne desek ayrılmaz adam terk edene kadar kızdan sıkılana kadar gorusecekler ama sıze soyleyeyım bu adam bu kızla evlenmez evlenmek ıcın gereklı olgunluga sahıp degıl ıkısıde

burda bu tarz konular cok var sevgılıme kredı cektım esıme kredı cektım akrabama kredı cektım seklınde ya da sevgılımle bırlıkte oldum ayrılmak ıstıyorum benı tehtıt edıyor seklınde artık okadar aşınayız kı bu tarz seylere yanı sihirli küremiz oldugundan degıl ne olacagını sureklı okudugumuzdan bılıyoruz oyuzden emın konusuyoruz oyuzden ayrılsın kredı cekmesın dıyoruz

devam ederse bası belaya gırecek ısın ıcıne aıleler dahıl olacak haberı olsun

ne geliyosa basa bu imanli gorunup her halta karisan insanlari zor durumda birakan zaaflarini kullananlardan geliyo basa malesef. bu benim sahsi gorusum.

valla sizin arkadasinizin başına gelen birşey yok ki, kendi yapmış ne yaptiysa. insan önce aklını kullanıp sonra başkasını eleştirecek. ben bahsi geçen erkek kişisinin avukat olmasından değil de arkadaşınızın öğretmen olmasından şüphelendim daha çok. eğer öyleyse ülkenin durumu vahim çünkü.

Para yetmediği yerde cinsellikle takviye yapmış arkadaşın mazallah bırakır falan. Dünyada başka adam yok çünkü. Bence versin parayı adamda onu askerden gelip işini kurana kadar iyice hem maddi hemde cinsel yönden güldür güldürdeki naimenin değimi ile emcüklesin.😄😄😄😄😄😄 Sonra adam tekmeyi basınca aklı başına gelir zaten. Bu arada sevgilisi gerçekten çok imanlı ve mutassıpmış evlenmeden cinsellik falan. Bizim dinimizin gereklerinden biri zaten.
ben zaten oldum bittim dindarlara guvenemem. ben unideykende vardi bi kizla kendi aralarinda dini nikah kiymislar. kizimiz kapali uni ogrencisi oglumuz dindar uni ogrencisi anne babamin haberi yok hoop bunlar nikah kiydirmis. beraber yasiyolar..bi ona sok olmustum ozamanlar. bu cocuk da sen benim helalimsin acik giyme ona bakma bunu yapma bana ver demis.

Arkadşın aklımı kaçırmadıysa o krediyi çekmesin ve acilen kendine gelsin. Bu işin sonunda hem para hem zaman kaybedecek ve bu adam asla onunla evlenmeyecek.

Öğretmen kızlar hep bu tuzaklara düşüyor , ben de öğretmenim , bu duyduğum kaçıncı öğretmen kız işsiz güçsüz erkek olayı.Biraz açın şu gözlerinizi ya.İlçede ilkokul mezunu babasından para alan adamla çıkan öğretmen kız tanıdım ya , nişanlandı bir de oğlan bunu kullandı kullandı sonra da gitti akrabasıyla evlendi.Yazık günah sevgiye bu kadar mı aç bu insanlar ipe sapa gelmez adamlara para yediriyorlar.

Back