Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

En kotu 3800 Okul acilsin ek ders muhabbeti 800 900 yada ders sayısına gore artarda ıyı alıyorlar yani
ben cok para harcıyorum sanırım 3800 hıc bırsey degılkı :)
eve hıc mı bırsey almıyor hıc mı fatura odemıyor hıc mı kıyafet almıyor maasın yarısı dırek gıtmelı en az normal sartlarda elde kalanla 10 bın 35 bın yıne zor tum hesapları kendısı oduyor sevgılısının arkadasına altın alıyor

yanı kız harcıyor bırıktıremıyor ustelık

allahım benım kızım veya kardesım olsa omuzundan tutup kaldırıp sarsardım kendıne gel kendıne dıye sanırım

eğri oturup doğru konuşalım da, lise mezununu beğenmeyen arkadaşınız çok mu zeki? nasıl bu yaşa gelmiş, nasıl okumuş üniversiteyi de öğretmen olmuş benim aklım almadı kusura bakmayın. önce kendisine baksın bence.

Üniversite girişlerinde öğretmenlik puanları çok düşük. Kesinlikle tıp ve hukukla aynı sıralamalarda olmalı. Hiçbir şey olamazsam öğretmen olurum diyen insanlar var ve sonuç ortada. Ailemde çok fazla öğretmen olduğu için öğretmenler odası muhabbetlerine de aşinayım ve içler acısı.

Kız burayı umarım okur;
Sevgilin paraları başka kadınlarla eziyor. Senle evlenmeyecek. İşi dolandırıcılık. Biraz kurcalarsan önceden de yaptığını öğrenirsin. Zerrin Özer ve evlilik macerasını gözden geçir.
Bir daha öyle kolay kanma, ağzı laf yapıyor diye her denilene inanma. Hatta bi süre geçsin, elim sıkışık de bir sürümü bahane et temelini hazırla (babama kredi çektik çok sıkıştık de mesela) para iste. Yemeklerini ödeme, ödet. Pahalı şeylerle ilgilen. O senin aşık sevgilin nasıl kaçacak.

Annesi de sağolsun iyi akıl veriyor yani. Açık açık yağmurdan kaçarken doluya tutul diyor. Anne de bir tuhaf. E peki bu yazdıklarımıza ne diyor arkadaşınız?

kesinlikle hak veriyoruz yazdiklariniza ama lise mezunu biriyle olsa hem ailesi laf edermis hem egitim farkindan kaynaklanan komplexler filan cesaret edemem buna hem hoslandigim bi lise mezunu da yok suanda diyor

Çeksin çeksin..kesin evlenir onunla..sen şu arkadaşının kafasına bir tane patlatta aklı yerine gelsin ..

Onermesimi gerekiyo ailesinin. Ogretmen olmus bi zahmet kendi bulur yani. Niye bu kadar savunmacilik anlamadim. Durum fiyasko. Adam dolandiriciyim diye bagiriyor tam burdan. Yasasin gorsun müstehak yani arkadasiniza.

Arkadaşınız aklını peynir ekmekle yemiş
NET !!!

Tamam evlensin bu adamla. Belki avukat bile değil kandırıyor.
3 çocukla ortada kalsın. Tekrar konu açar. İlla bir musibet mi olması lazım aklını başına toplaması İçin.?

kesinlikle hak veriyoruz yazdiklariniza ama lise mezunu biriyle olsa hem ailesi laf edermis hem egitim farkindan kaynaklanan komplexler filan cesaret edemem buna hem hoslandigim bi lise mezunu da yok suanda diyor
Arkadaş anlamıyor mu acaba? Adam DOLANDIRICI! Evlilik bu kadar elzem birşey mi? Kendini bu kadar sömürtürken, böyle kullanılırken hiç onuru kırılmıyor mu? Ayrıca 100 bin de yedirse o adam onunla evlenmez. Yiyebildiği kadar yiyip toz olup uçacak.

Annesi de sağolsun iyi akıl veriyor yani. Açık açık yağmurdan kaçarken doluya tutul diyor. Anne de bir tuhaf. E peki bu yazdıklarımıza ne diyor arkadaşınız?
haklilar ama askere gitse gelse evlensek mutlu olsak ben 35 bin icin hic uzulmem diyor. ask icin risk alinmaz mi diyor suan ben cildiricam.
bide simdi olmaz desem kimse yok hayatimda mutahasip bir ailesi var ( ben asla yapamam boyle bi aile ile ama arkadasim icin bu durum guven sebebiymis) kiyamaz bana imanli biri diyor.

ya bır ogretmenın kazancı ne kı tıcaret yapmıyor borsacı degıl inşaatları yok o maasla bukadar parayı nasıl saçalıyor benım aklım almadı 10 bınler 40 bınler bukadar kolay konusuluyor
Aile yaninda kaliyorsa masrafi olmaz pek. Ayda ek derse gore 4 -5 bin alsa gayet rahat verir. Eski birikimi de vardir yeni ogretmen degildir herhalde.

Arkadaşınına söyle erkek arkadaşı onu sömürüyor daha fazla sömürmek için de kıskanıyormuş gibi veya kendi yaptıkları bilinmesin diye kıskançlık numaraları yapıyor bu tarz insanlar bu tarz yola başvurur kendisi avukatlık okuyormuş bu arkadaş okuduğu kesin mi bu bile yalan olmasın hiç merak edilip araştırıldı mı bu güne kadar nasıl okumuşta parayı bulmuş krediyi onun ailesinden biri çekebilir neden illa 4 aydır birlikte olduğu biri bu kişi mesleğini eline aldığında çekip gidecek gibi bir izlenim verdi bana çok temkinli olsun kesinlikle kredi çekip vermesin çok diretirse kendisinin kredisi olduğunu bu yüzden tekrar kredi vermediklerini söylesin bu durumda çekip giderse anacı bellidir zaten

Koca bulamıcam diye kendını kullandırmak bu resmen, bulamazsa bulamasın kimse kocasızlıktan ölmüyor,aklını basına alsın bıraksın cocugu, sürekli kısıtlanan ve kullanılan bir insan olmak ıstıyorsa devam etsin.şuraya yazıyorum krediyi çektirir adam kendı ayakları ustunde durdugu gibi bırakır.Dort aydır tanıstıgı birine nasıl bunları yaptırabiliyor aklım almıyor.Mevlam karsısına kimleri cıkarır kim bilir bıraksın adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…