- 30 Aralık 2009
- 23.089
- 90.637
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceksın tabı ceksın. Sanki liseli cahil ey Allahım Baska adam mı kalmamıs. Adam kadının parasını ıyı yemıs yiyorda.siz uyarın yazık gunah. Madem kredi cekcek evlensin kocasına ceksın. Nisan bile yapmadan yok yokMerhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
cidden ben aciyorum aslinda arkadasima. evlilik artik kizlar icin buyuk sikinti. yapmaya calistigi sey cocukla evlenmek hicbir art biyeti yok. simdi bir deyim var sahipsiz oldugu icin evlenemeyenler diye. ailesi kiza uygun bir aday oneremiyor. lise mezunu biriyle de arkadasim evlenmek istemiyor. cevreside olmayinca elindeki adam etmeye calisiyor. dusunsenize adama evlenelim diyen kiz. uzerinde evlilik baskisi var malesef.yapmaya calistigini bende desteklemiyorum arkadasiminya ben eskıden uzuluyordum boyle konulara artık acımıyorum acıkcası ınsanın kendıne yaptıgını dusman dusmana yapmıyor cunku
boylesı ınsana ıyı ders aslında adam parasını alır terk eder sonra kız ayrıldıgı terk edıldıgı sevgılısının borcunu oder kocana bıle bu kredıyı cekerken elin tıtrer su hayatda 4 aylık sevgılı ne ya kaktus gıbı bırsey daha tomurcuk verecek
allah ınsana akıl fıkır vermıs kulanalım dıye dusununce gercekten calısan bırsey bu neden yanı neden
En kotu 3800 Okul acilsin ek ders muhabbeti 800 900 yada ders sayısına gore artarda ıyı alıyorlar yaniya bır ogretmenın kazancı ne kı tıcaret yapmıyor borsacı degıl inşaatları yok o maasla bukadar parayı nasıl saçalıyor benım aklım almadı 10 bınler 40 bınler bukadar kolay konusuluyor
Iste kariyer okul statu takintisi . K bakmayinda arkadasiniza cok sey soylemek isterim ama sosyal platformdayiz yapamiyorum. Ilkokul mezunu olup da gece gunduz calisip cocuguna ekmek mama goturen insanlar var bu kafayla daha coook kullanilir. Allah islah etsincidden ben aciyorum aslinda arkadasima. evlilik artik kizlar icin buyuk sikinti. yapmaya calistigi sey cocukla evlenmek hicbir art biyeti yok. simdi bir deyim var sahipsiz oldugu icin evlenemeyenler diye. ailesi kiza uygun bir aday oneremiyor. lise mezunu biriyle de arkadasim evlenmek istemiyor. cevreside olmayinca elindeki adam etmeye calisiyor. dusunsenize adama evlenelim diyen kiz. uzerinde evlilik baskisi var malesef.yapmaya calistigini bende desteklemiyorum arkadasimin
cocugun ikna kabiliyeti de cok yuksek. oyle bir anlatiyo ki surda ofisimi acarim sen gelir ziyaret edersin beni cocuklarimiz olur bilmem ne. arkadasim anlattikca sasiriyorum. Allah kimseyi boylesine dusurmesin. bi de arkadasim cok sessiz biri ben bu cocugun yaninda gozlerinin isildadigini hayal kurdugunu filan da gordum. resmen girdapta kizHayır kesinlikle öyle bir hataya düşmesin. Adam parayı aldıktan sonra kızı yüzüstü bırakıp gitse borçlandığıyla kalacak. İnsan bu devirde anne babasına bile güvenemezken nasıl güvenip de böyle bir risk almayı düşünür ki. Hatta bırakın kredi çekmeyi verdiği borçları da geri isteyip ayrılsın en kısa zamanda
Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
ya babasinin bunu ezdigini okulu uzattigi icin adam yerine koymadigini filan anlatmis agzi nasil laf yapiyo bir bilseniz4 aylık ilişkide babamdan para isteyemiyorum diyip kızdan isteyen, adam değildir benim gözümde. Net.
Ve o adam evlenmez buna kalıbımı basarım
ya arkadasınıza soyleyın evlenen kımseye madalya takılmıyor matah bırsey degıl bırde evlılıgı yanlıs anlamıs arkadasınız ayrıca yası kac kı 55 falan mı nıye bulamasın ne var kı erkekten cok ne var heryerde erkek var hayatını yasasın gezsın tozsun bırdaha ele gecmez yazık gunah ne sartlarda ne sıkıntılarda ne zorluklarda okuyor calısıyor el adamına yedırmek ıcın mı belkı adam evlı ?cidden ben aciyorum aslinda arkadasima. evlilik artik kizlar icin buyuk sikinti. yapmaya calistigi sey cocukla evlenmek hicbir art biyeti yok. simdi bir deyim var sahipsiz oldugu icin evlenemeyenler diye. ailesi kiza uygun bir aday oneremiyor. lise mezunu biriyle de arkadasim evlenmek istemiyor. cevreside olmayinca elindeki adam etmeye calisiyor. dusunsenize adama evlenelim diyen kiz. uzerinde evlilik baskisi var malesef.yapmaya calistigini bende desteklemiyorum arkadasimin
Lise mezununu beğenmiyor. Ama üniversite mezunu bir dolandırıcıya okey. Evlensin evlensin.. Daha doğrusu evlilik yolunda yedirebildiği kadar yedirsin. Ne de olsa dolandırıcının da üniversite mezunu olanı makbuldür. Son lokmasını da yutup ortadan kaybolunca tahsiliyle övünür arkadaşın.cidden ben aciyorum aslinda arkadasima. evlilik artik kizlar icin buyuk sikinti. yapmaya calistigi sey cocukla evlenmek hicbir art biyeti yok. simdi bir deyim var sahipsiz oldugu icin evlenemeyenler diye. ailesi kiza uygun bir aday oneremiyor. lise mezunu biriyle de arkadasim evlenmek istemiyor. cevreside olmayinca elindeki adam etmeye calisiyor. dusunsenize adama evlenelim diyen kiz. uzerinde evlilik baskisi var malesef.yapmaya calistigini bende desteklemiyorum arkadasimin
Kendine cekip o kdr parayi bari dunya turuna ciksaymis ya da umre falan yapsaymis hayir kurumuna verseymis isleri rast gider beladan kurrtulurmscocugun ikna kabiliyeti de cok yuksek. oyle bir anlatiyo ki surda ofisimi acarim sen gelir ziyaret edersin beni cocuklarimiz olur bilmem ne. arkadasim anlattikca sasiriyorum. Allah kimseyi boylesine dusurmesin. bi de arkadasim cok sessiz biri ben bu cocugun yaninda gozlerinin isildadigini hayal kurdugunu filan da gordum. resmen girdapta kiz
ya ailesi ona evlenebilecegi birini onermiyo ama annesi hala bizle yasiyosun kendi evini kur bul birini yapiyo. hatta annesi chatte gir face den filan konus yok sen saf misin bilmem ne dio. zorunda degil elbet ama kendisi de evi olsun yuvasi olsun istiyoArkadaşınız aklını peynir ekmekle mi yemiş? Ayrıca erkek kıtlığı mı var, bulunduğu yerde başkasını bulamıyor?
Yani illa hayatında biri olmak zorunda mı? Evlenmek zorunda mı? Bi kendine güvensin arkadaşınız bu ne böyle