Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Oldu olacak eli değmisken düğün için krediyi de arkadaşınz çeksin çünkü babasından para istemeyip sevgilisinden istyen adam düğünündede aynıni yapar bence aklı başında okumuş etmiş kizlarsnz allah aşkına ilçede adam yok diye bu asalakla evlenirmi insan yapmayn ya azck mantık ortada büyük bı aşkta yok gibi bunu bırakırsam kimle evlenicm düşüncesi var kaç yaşında arkadasnz çok mu geç onun için o ilçeden ayrılma duurmu yokmu ömür boyu oradami calisack yol yakınken dönsün bence, yatirm yaptm deyip üstüne katlamsn paraların sadakam olsun desn biraksn tez elden.

Bir de arkadaşınız neden üye olup konusunu açmıyor. Yorumlara kendisi cevap verse daha iyi olmaz mı ?
Sonu olmayan bir ilişki yaşamaktansa huzurlu bekar olmayı tercih ederim.

Arkadasınız dolandırıldım diye haberlere manşet olmak istıyorsa çeksin krediyi çocuk parayı aldıgı an kadar borcuda paşa paşa öderr.

kesinlikle katiliyorum size :) avukat karisi olucam derken avukatlik olucak bu kiz. Bu kadar da kariyer meraklisi koca avcisi olmasin insanlar aptallasiyorlar. pess diyorum
Bak benim mesleğim ama avukatların çoğu iyi eş değildir. Çoğu çakaldır ve kanunları iyi bildikleri için ve aldatma konularında uzman oldukları için aldatma oranı çok fazla olan bir meslek. Ha birde konu sahibinin arkadaşı gibi avukat karısı olayım diye herşeyine eyvalah eden bayan hemcinslerimizden dolayı egoları şişkindir. Ama çok karakterli olanlarıda var ama çoğunluğu fazla cingözdür. Arkadaşına söyle aklını başına alsın. Parası fazla ise gitsin fakir doyursun evlenme niyeti olan adam takar bir yüzük askere gidip gelincede kıyar nikahını. Evlenmek için bedelli parasını şart koşmaz.

Yok artık anası babası yok mu? Bedelli 15 binken ailece durumumuz var kardeşimi zorla göndermek istedik hayır dedi paramı kazanırım öyle giderim zorladık parayı verdik başvurmadı safımmm şimdi çalışmaya başladı diyor askerliğimi şimdi öderim ne gurursuz biriymiş o herif

benım anlamadıgım ne bılıyor musunuz
hanı yası kucuk cahıl falan desek degıl okumus ogretmen olmus kafa calısıyor yanı
boyle bır ınsan 4 aylık sevgılısıne 10 bın + tum gorusmelerde hesap odeme + davet bıle edılmedıgı tanımadıgı bır ınsan olan sevgılısının arkadasına ceyrek altın almayı nasıl yanı nasıl yapabılıyor

sacacak bukadar cok parası varsa kımsesızler yurdu bakım evlerı huzur evlerı barınaklar mehmetcık vakfı gıbı bırcok kurum var gercekten dua kazanır hıc degılse

bu kızımıza soyleyın aklını basına alsın 10 yasındakı cocugun elınden 5 tl sını bıle alamazsınız bu kız ogretmen olmus nesıl yetıstırecek ?

aılesı hıc mı demıyor kızım kazancını nereye harcıyorsun degerlendırıyormusun napıyorsun zaman kotu bosa harcama demıyor mu kımsesız mı havai mı nedır ben anlamadım

cok degısık akıl alır gıbı degıl yahu

Arkadasinizi gercekten kiskandigindan degil kucuk yer aldattigini baskasiyla gezdigini baska kadin oldugunu anlamasin diyedir.avukatlik artik eskisi gibi bi meslek degil islek bi caddeye gidip kafani kaldirsan her apartmanda kac tane var ayrica suan hukuk okuyup avukatlik burosunda avukatin cantasini tasiyip askeri ucretle yillardir gecinen tanidiklarim var avukatligina guvenmesin ki sanmiyorum avukat oldugunu olsa bile avukatligin iyi yonlerini degil pisligini ogrenmis arkadasinda o kadar para varsa eger kendine yatirim yapsin ogrencilerini yatirim yapsin memlekette kocadan bol bisey yok aklini basina alsin maalesef hayatta hersey okulda ogretilmiyo gozunu acsin baskasiyla olamam demesin muhtemelen o adam (adam demek ne kadar dogru bilmem ama) zaten baskalariyla para karsiligi evlense nolucak colugun cocugun yaninda koca mi beslicek bide hayattan beklentisi bu mu? Bir ogretmen olarak hayat dersinden kalmis bi arkadas otursun cikarsin at gozluklerini seven adam sevdigi kadini bu kadar salak yerine koymaz simdiden gecmis olsun show tv de izleriz yakinda

Arkadasinizin iliskisi tamamen cikar uzerine kurulu.
4 ayda ne kadar somurtmus kendini 10 bin lira cok buyuk para nasil vermis onu dugune giderken bile kiza altin aldirmis yoksa altin alacak parasi gitmesin yani.
Ben dusunuyorumda insan kiz arkadasindan para isteyemez utanir.Kesinlikle cekmesin.kredi

Tabi ki çekmesin ,hatta ailemin durumu sıkışık 10 bin i geri ver desin ,
Aile çevre tanıyor iyi kötü bi söz olsa neyse 30 yaşında avukat para mı kazanmıyormuş ,arkadaşınız çok mu saf ?

ya ben eskıden uzuluyordum boyle konulara artık acımıyorum acıkcası ınsanın kendıne yaptıgını dusman dusmana yapmıyor cunku
boylesı ınsana ıyı ders aslında adam parasını alır terk eder sonra kız ayrıldıgı terk edıldıgı sevgılısının borcunu oder kocana bıle bu kredıyı cekerken elin tıtrer su hayatda 4 aylık sevgılı ne ya kaktus gıbı bırsey daha tomurcuk verecek

allah ınsana akıl fıkır vermıs kulanalım dıye dusununce gercekten calısan bırsey bu neden yanı neden

Arkadaşınız ömrünü, emeklerini bir düzenbaz için heba ediyor belli ki.

yok cidden 4 ayda oldu bunlar
ya bır ogretmenın kazancı ne kı tıcaret yapmıyor borsacı degıl inşaatları yok o maasla bukadar parayı nasıl saçalıyor benım aklım almadı 10 bınler 40 bınler bukadar kolay konusuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…