Bak benim mesleğim ama avukatların çoğu iyi eş değildir. Çoğu çakaldır ve kanunları iyi bildikleri için ve aldatma konularında uzman oldukları için aldatma oranı çok fazla olan bir meslek. Ha birde konu sahibinin arkadaşı gibi avukat karısı olayım diye herşeyine eyvalah eden bayan hemcinslerimizden dolayı egoları şişkindir. Ama çok karakterli olanlarıda var ama çoğunluğu fazla cingözdür. Arkadaşına söyle aklını başına alsın. Parası fazla ise gitsin fakir doyursun evlenme niyeti olan adam takar bir yüzük askere gidip gelincede kıyar nikahını. Evlenmek için bedelli parasını şart koşmaz.kesinlikle katiliyorum size :) avukat karisi olucam derken avukatlik olucak bu kiz. Bu kadar da kariyer meraklisi koca avcisi olmasin insanlar aptallasiyorlar. pess diyorum
Malesefki gercekten uzucu bir durumun icerisindeyim ... mahcubum cunkuay cok fena bi durumda birakmis sizi... esinize kadar gelmesi durumun cok uzucu. 6 yillik iliskinin hatrina bari odeseymis ne biiiiip erkekler var yazik valla
arkadasim cidden zaten actigim diger konulardan ben olmadigimi anlayabilirsiniz:)) sukur ben degilimUmarım arkadaşınızdır...
ya bır ogretmenın kazancı ne kı tıcaret yapmıyor borsacı degıl inşaatları yok o maasla bukadar parayı nasıl saçalıyor benım aklım almadı 10 bınler 40 bınler bukadar kolay konusuluyoryok cidden 4 ayda oldu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?