sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

kıyamam gıs benimde param kalmadı he artıkın senle nasıl idare ederiz diologlarına girelim.kriz vurdu bizide...
benimde patron korkum yok emme annem ve sefkilim şu kk'da vakit geçirmeme dellenmeye başladılar.sanal oldun iyice reele dön diyiler....

ne yaparsınız yavyularrrrrrr....eyvah eyvah böcük para alamamıssa..tamam...moralı sıfırdır...artık...
kelebek nerde yaa....
ask hayatınız ıyıdır sanırım..benım hayatımda aşk kavramı yoktırrrrr

o ne oliyikiiiiiiiiiii...

aşkın yok derdin yok kaydirigubbakcemile5 seni kıskaniyrumma.s.

selda nan otur hesap yapak 300 ytl alcam var 100 ytl takst kaldı 200 sen bu 200 ıle bı ayda napan de bana ustelık subatta beyaz esya taksıtım başlıyoo en ıyısı bankaya yatıram dıom 250 ytl orda var bankada yane

selda nan otur hesap yapak 300 ytl alcam var 100 ytl takst kaldı 200 sen bu 200 ıle bı ayda napan de bana ustelık subatta beyaz esya taksıtım başlıyoo en ıyısı bankaya yatıram dıom 250 ytl orda var bankada yane

anacım çeyis mannaqı olmıcan artık bu kadar .biliom efde kalırım korkusuysa bişi bulamassam çeyisim hazır diye bir talibim çıkar diyon yatırımı oraya yapıon:1closedeyes:
bak bana tek çöpüm yok çeyyisimi de alsın beni alan hıhh:1closedeyes:

canım taksidini erteleyebiliyorsan ertele.git durum bu bu diye anlat.mesela taksidin vadesini uzat.kalanı bir kaça falan böldür.malum kriz anlayışla karşılarlar inşlah.yoksa 200 ytl ile çok zor.hadi geçindin diyelim maça nasıl gitçen kontör nasıl alcan?
sen şu çeyis çılgınlığını az frenle be yafrim:teselli:

aşkın yok derdin yok kaydirigubbakcemile5 seni kıskaniyrumma.s.

ıyı hoşta ınsanında bır yanı eksık kalıyor....aman kıskanma bende yanlız yanlız...
dısarda sarmas dolasları kıskanıyom...

böcük sen kesın kafayı yedın looooo...
kıss ne yapcan o kadar ceyızı..anlamam kı...
hem ceyızı olmayanlar daha degeelı olıyor balım...

nan senın söledın tam tersı ha:1closedeyes: ceyısı olmayan paçosları alıyo erkkler benım gıbım anlayıslı herseyı kendı yapanı deıl (bknz:2 abım)
yokyok subatta başlıyo erteletmem oderım bee nolcek sorun deıl hemde ayda 200 deıl 500 ytl öduycem karar verdım cabuk bıtsınde yenısı alam
benım kombınem var benı seven kendı arasın ne knt alcam be 250 knt olmuş 40 ytl ben o parayla ne ceyısle alırım:roflol:

yanlız öle mı yazılıyo nan yalnız mı de bakım önce sen bunu ayrıcanez senden ıyısı yok dıycem ama bende cok var anacım kısmet işte gözelım akıllıyım ceyısımde var:1closedeyes: ha bıde yıldz almıştım 2008 enlerınden :dilcikar:

ana ben sımdık değersız mı olcam aman bıgun gocada satılsada 12 ay takstle onuda alsma kaydirigubbakcemile3

yanı ılla bır sey bulucan ya..yalnızza taktın be....
aman aman degerlı ol o dedıgın enlerde bende vardım yavyummmmmmmmmm

sen al al :1closedeyes:
evde kal elinde patlasında çeyislerin gör sen:mymeka:
sonra bir derdim var bölümünde konu açarsın yemedim içmedim aç kaldım kontörsüz kaldım,giymedim giyinmedim.hayatımı yaşamadım çeyis aldım emme efde kaldım .modasıda geçti ne bahtsız hatunum ... :roflol::roflol:

kızlar herkeş var valla burda ee nediyonuz nasılsınıızz barışan varmı sevgilisiyle herifiylee

selda acık acık sen benı kıskanıyon ayol dedımya gene dıyom dur bekle saa cvp vercem wcye gıdıyom
ve orda senı dusuncem :roflol:

aynen katılıyprum...
artık menepozada gıren...ceyısler batan gemının malları dıye satışa cıkar artık......

bır fırtınamız eksıktı aha geldın tam oldiiiiii...
zaten soguk donuyorum...sende esıp gurleme..haaaaaaa
düverimmmm

selda acık acık sen benı kıskanıyon ayol dedımya gene dıyom dur bekle saa cvp vercem wcye gıdıyom
ve orda senı dusuncem :roflol:

ayol sen çeyisinle efde kaldın :1closedeyes:
ben her an evlenebilirim naberrr :1closedeyes:
hem o kadar hayransınki sen bana heryerde beni düşünüon o derece yani..heeç aklından çıkmıyom ki:teselli:

nereus burası sevgilisiyle küsenler topiği haklısın ben bir topik açıyım birbirini çekemeyenler adı altında .böyle olmayacak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…