sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

sen nerden bilion kız alıyom almıom:1closedeyes:
sen o hediyelere bi bak önce kaydirigubbakcemile3
ben saa alırım kız hedaye kıskanma yollarım sana kargo aha bizim evin karşıda feririrm yollarım sana hem aramıs neki şurda 40 dk gel bi ara yafriim saray usülü yemekler yapiim sana :içelim:

allam ya hala saray dıyı
nan madem saraydasın kutup ayusu ne gzer be bence sen soğuk ve ıssız bı yerdesın
beynın doncek dıkat et kendıne
bana hedıye almadn once sor ne lazım dıe bı pc olsa super olar hihoyyyt

allam ya hala saray dıyı
nan madem saraydasın kutup ayusu ne gzer be bence sen soğuk ve ıssız bı yerdesın
beynın doncek dıkat et kendıne
bana hedıye almadn once sor ne lazım dıe bı pc olsa super olar hihoyyyt

olar olmamı benimkinin taksiti bitsin derhal sanada alırım.hazır dolarda yükseldi en pahalısından alırım sana çeyisinde lazım olur dimi ama:1closedeyes:
kız gözün körolmasın benim çeyisimde bir çöp yok eflences diye beklios hala gözün doysun ayol:mymeka:
emme evde yoksa pc valla sırf senle uğraşıyım diye alırım gız :eek:klava:kaydirigubbakcemile5

kızlar yanlız ben uyuyamıyorum gecelerii çok moralim bozukk hemde çokk içim acıyor kendimi teselli etmeye çalışıyorum olmuyor onu affetsemm diye düşünüyorum ama durum çok vahim yaa ooff allahım kimsenin başına vermesin

....MuTLu YıLLaR.....
¨¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨***o***¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨**♥**o**o**¨¨¨¨¨
¨¨¨¨**o**♥***♥*o*¨¨¨¨
¨¨¨*****♥*o**o****¨¨¨
¨¨**♥**o*****o**♥**¨¨
¨******o*****♥**o***¨
*♥**o***♥**o***o***♥*
¨¨¨¨¨____!_!___ _¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨\_________/ ¨¨¨¨¨

gızz 2010 da felan görüşsek olmamı :))))))))))

allam sen sabır olur sen gıt 2010da gel:roflol:

nereus sakın öle bı hata yapma anacım sakı dıomm bak arama dedım aradın sen pişman oldun sımdık arama affetmede sakın gururunu bukadar ayaklar altına alma evt bazıları aşkta gurur olmas der ama sen onlara bakma :1closedeyes:

bu arada sız bensız olamazsınız dıe işe geldım sırf sızın ıcın(selda harıç):nazar:

ayy ayy amnda aman benim için gelmemişmiş:dilcikar:
bende bu başağrısıyla sabah sabah böcüğün canı sıkılır geyik çevirmek ister diyerekten geldimdi:eek:
madem öyle ben gidiyim zati 1 senedir senle içim dışım böcük oldu ayol:dilcikar:

ayy ayy amnda aman benim için gelmemişmiş:dilcikar:
bende bu başağrısıyla sabah sabah böcüğün canı sıkılır geyik çevirmek ister diyerekten geldimdi:eek:
madem öyle ben gidiyim zati 1 senedir senle içim dışım böcük oldu ayol:dilcikar:

gel nan buraya zaten kımse yk derdım var topıcne gıdıyom evlılıkten soğyom buraya gelıyom kafamı dağıtmaya kımse yok
bu arada benmde kafam cok karışıkkafamçokkarıştı
akşam aılemın benım ıcın cok uygun gorduğu kişi aradı sen bılmezsınde burdakı kzlar bılıyo benı gormeye gelmıstı ıstemeden önce tanısma olmustu aılesı suan koyde yanı aynı köyluyuk zaten onlar gelınce ısteme olcktı cocuk cok zengın sorun o deılde anlamadım kafamkarısık benı aramazken bırdenn msjlar attı sonra aradı acamam dedım acmadım
benım herıfe msj attım cvp alamadım:kızgın:
sonra 2yıllık bı ılıskım varıd sozlumden once o msjlar attı aradı ayy kafam karıstı anasını sat..m ha

gel nan buraya zaten kımse yk derdım var topıcne gıdıyom evlılıkten soğyom buraya gelıyom kafamı dağıtmaya kımse yok
bu arada benmde kafam cok karışıkkafamçokkarıştı
akşam aılemın benım ıcın cok uygun gorduğu kişi aradı sen bılmezsınde burdakı kzlar bılıyo benı gormeye gelmıstı ıstemeden önce tanısma olmustu aılesı suan koyde yanı aynı köyluyuk zaten onlar gelınce ısteme olcktı cocuk cok zengın sorun o deılde anlamadım kafamkarısık benı aramazken bırdenn msjlar attı sonra aradı acamam dedım acmadım
benım herıfe msj attım cvp alamadım:kızgın:
sonra 2yıllık bı ılıskım varıd sozlumden once o msjlar attı aradı ayy kafam karıstı anasını sat..m ha

delikafaduldenabbaww kız telli babaya adadığın adaklar sonuç verdide çiros bacaklı halinle bir iki kısmet bulabildin dimekki :teytey::dance:
kız benimde kafam karıştı 7 kocalı hürmüs gibisin ayol kim kimdir hangisi nedir anlat kız bakem hadi hakkında hayırlısı olsun inşallh çeyislerin elinde patlamasın:mymeka:

delikafaduldenabbaww kız telli babaya adadığın adaklar sonuç verdide çiros bacaklı halinle bir iki kısmet bulabildin dimekki :teytey::dance:
kız benimde kafam karıştı 7 kocalı hürmüs gibisin ayol kim kimdir hangisi nedir anlat kız bakem hadi hakkında hayırlısı olsun inşallh çeyislerin elinde patlamasın:mymeka:

tellı babaya ne hacet o benım guzel gonlumun ve yüzümün guzellığinın sonucukaydirigubbakcemile3
bak şimdık bastan anlatıyom benım bı askım var cok uzakta gayserıde amme canımı cok sıkıyo neysem
sımdık ben lıse ıken cok zıllıymışım bı askım oldu 2yıl kadar sürdu askere gıttı geldı faaln ayrıldık nan dedım evlenmezsek ayrıl gtsın ne zıllıyım demı:jeyyar: oda suan olmas demıstı
sonra sözlumle tanıstım 3yıl konustuk sözlendık ayrıldık neysem onu gec ben sözlumden ayrıldım an sureklı benı aradı o 2 yıllık olan yanı benı hıc kötu ve ıyı gunumde yalnız bırakmadı ama ben pek nazlı bıseyımkaydirigubbakcemile3
neysem sonuncusu da ben sözlumden ayrıldım kafa dınlemek ıcın aılemın yanına gıttım orda 3 kişi benı ıstemış tabı ben 1 hafta kaldım demekkı daha cok kalsam 100 olurmuş:dilcikar: neysem ben ıst dondum aılem hepsıne hayır bırıne evt demış anam benı aradı senı ıstıyo cocuk cok ı konuş dıe

neysem bıgun eve geldımkı ıkı abım ablam yengemler süslenmış bende nolıy dıe düşünuyoken anam aradı daha oncede ıstemem demıştım tabı sozlumden yenı ayıldım bunalımdaydım neysem
anam dedı gelıyo tanış ıstemesen bılem kaba davranma ok dedım ama kızdım anneme neysem kapı çaldı ben hıc kalkmadım baktım amcası(benım cok sevdım bı abı)gırdı ıcerı kalktım ayağa öptum elını sonra yığenım asağıda bı ılgılenın araba park yerı bulamadı neysem 5 dk sonra abımlerle o geldı ben kapıyı acmadım ablam actı ben gerıden kacamak baktım neysem h geldın dedım uzatmadım elımı.
neysem oturduk çay ıctık ablam şaka nıyetıne dedı bısey mı var borcumuzda yok sana ama dedı amcası valla bı borcunuz var onu almaya geldık ablam hoopp dedı neysem konuşmalar oldu bana dıolar gordun mu cok yakışıklı falan ben bakmadım sıfatına neysem amcası benle konusmak ıcın odama geldı konustu sonra ıçerı gıttık yığenı ıle konustuk ben ablam o neysem kısa kesem:roflol: sonra aılelerımız beklıyoruk yanı onun aılesı gelcek falan fıstık ha bu arada onun ıkı anası var ben ddım senın ananla yasamam yanı bastan dıyemde dedı ben evın tek oğluyum uvey annem babam ayrı kendı annem evlenmedı bana baktı okuttu ben onu sokağa atamam zaten yılda bı ıkı aylığına anca gelır yanımıza bende okey ozmn dedım sonra öle ıste herkesı rafa kaldrdım beklemedeler

hımmm CADIARZU
sen ne hissediyosun cicim kalbin ne diyo? evlendiğinde mutlu ve rahat olacağına inanıyomusun :nazar:
hakkında hayırlısı neyse o olsun sürekli böyle dua et bacım olayların gelişiminden anlarsın zaten bişeyler seni yönlendirir.kısmetin neyse o olur elbet ama hayıslısı diye bende dua ediim sana yoksa burda başıma felan kalırsın çeyislerinin de modası geçer yazık olar.sonra müzede sergilemek zorunda kalırsın tarihi çeyisler diye:1closedeyes:

hımmm CADIARZU
sen ne hissediyosun cicim kalbin ne diyo? evlendiğinde mutlu ve rahat olacağına inanıyomusun :nazar:
hakkında hayırlısı neyse o olsun sürekli böyle dua et bacım olayların gelişiminden anlarsın zaten bişeyler seni yönlendirir.kısmetin neyse o olur elbet ama hayıslısı diye bende dua ediim sana yoksa burda başıma felan kalırsın çeyislerinin de modası geçer yazık olar.sonra müzede sergilemek zorunda kalırsın tarihi çeyisler diye:1closedeyes:

acep dıyom bı yarışma mı duzenlesem bırıncı benle evlense:roflol:
ceyıslerımın modası gecmez nan daha baslayalı bı yıl olıy du bı
hem daha alcam cok sey var:nazar: sne gıbı rahat deılım ben

acep dıyom bı yarışma mı duzenlesem bırıncı benle evlense:roflol:
ceyıslerımın modası gecmez nan daha baslayalı bı yıl olıy du bı
hem daha alcam cok sey var:nazar: sne gıbı rahat deılım ben

kız benim çeyiz diye bi çöpüm yoksenağlama o yüzden sefkilimin zengün olmasını beklioskaydirigubbakcemile3
yoksa derhal eflences..
ben rahatmışım peehh 4 senedir aynı herifle eflenemedim sen maşallah sıraya dizmişin seç beğen al ayol:nazar:
ama yarışma düzenle vallahi tüm türkiye görsün çiroz bacaklı paçozla evlenmek isteyen denişik türk gençlerini....:roflol:
sen ne düşünüyon zenginmiş annesi senede 2 ay gelse nolur istersen gül gibi geçinip gidersiniz annesidir bak sende anne olcan yarın bigün..bu durumda kayseriye ne dersin onla ilgili ne düşünüon?
çarşıyıda alma karşına kızz:dance:

nereus bacım demekki hakkında hayırlısı değilmiş emin ol değerini bilecek biri çıkıcak karşına ve bugün bunları yaşadığın için ondan ayrıldığın için şükredeceksin allaha.
herşeyin acısı geçer hiç üzme kendini.sosyalleş bu aralar.kendini eve ve üzüntüne kaptırma sakın.
kendi değerini bil ve kimsenin seni üzmesine izin verme.sakın arama sil engelle onu.senmi koşçan elin herifinin peşinden bırak millet senin peşinden koşsun..

X