E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
kızlarrrrrrrhihoyyyt
kavgasız gürültüsüz mutlu mesut tüm dileklerin gerçekleşeceği yıl olsun 2009hihoyyyta.s.
sevgilisi olanlar mutlu sona kavuşsun
olmayanlar aşkını bulsun:asigim:
evliler eşleriyle aşk tazelesinkaydirigubbakcemile
ve vee 2009 da yine hepberaber olalım güzel paylaşımlarımız olsun allah ağız tadımızı bozmasınkaydirigubbakcemile5 hepinizi tanıdığım için çook mutluyum kızlar 2009 ve nice senelerde birlikte olmamız dileğiyleŞeniza.s.
mrb kıslarr.
aşkitomla barışmış olabilirim ama sizleir unuttum sanmayın -tatlicadiarzu-
nasıl keyifler? noluyo leyn yemek tarifleri falan verir olmuşsunuzkaydirigubbakcemile3
leeeeannnnnn ne nankör garısın sen be bunca güsel şey diliom sana sen ne dion:1shok:selda evde kalsın:roflol:
leeeeannnnnn ne nankör garısın sen be bunca güsel şey diliom sana sen ne dion:1shok:
caneimden vurdun lean benisenağlama
çiroz bacaklı paçços garı hıhh:mymeka::dilcikar:
anladık anladık efde kaldığın için seninde çenene vurdu:dilcikar: sen şükret o çiroz bacaklarla bi sevgili bulabildiğine kaydirigubbakcemile3olm sus kafam bozuk galıba yenı yıla bekar gırcemamann aşka kım ınanır ben ınanmam 2009 da yazın kenara ben kesın nışanlancm yakup olmassa baskası ztn onla kagva ettım hıcte umrumda deıl açıkcası si ettım sositososito
nan ınş gece senı böcekler yer
anladık anladık efde kaldığın için seninde çenene vurdu:dilcikar: sen şükret o çiroz bacaklarla bi sevgili bulabildiğine kaydirigubbakcemile3
ayy inşallah bi nişanlan bi evlende terör estirme kızzz:roflol:
bide biz böcük ilacı yapıos eve bayer marka çok etkili.köşelere sıkıon 3 ay böcük neim gelmiyoo :1closedeyes: seni saray usülü dolma yemeye çağırcam emme nasıl gelcen bilmiyom
konuşma kıssss çarşı sana bile karşıdır ayol:dilcikar:evde mı kaldım :dilcikar: kım kalmış 21,75 yaşında evde moruk sen gıbım 30 yaşında deılım ben
ayrıcanez benım bı deıl bın sevgılım bıle olur herkes pesımde mazallah nışanlandımda sıramı saldım sımdık bu yıl gene benım yılım olcek gene nışanlancam :dilcikar:
saray dolmasının pırıncı japon malı deıl mı böceklı mıs gıbım çıtır sesler gelıyo mu sanada yerken dişlerının arasında kalsın böcuk bacakları ınş:1rolleyes:
konuşma kıssss çarşı sana bile karşıdır ayol:dilcikar:
biz sosyetik bi aileyis dünya mutfaklarından bi menü hazırladım sen gelsen tam olacak böcük kroket yapçam böcük yok evde cokacimcoookşöyle böcüğü baharatlı paneli kızartıcam kızgın yağda
gel anacım bekleris off off iştahım gabarduucokacimcoook