- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
kıızlar beni aldatmışş başkası varmmış
böcek ilacı kız ne olcak shelltox ya da ne biliyim imla hatası olabilii nolmuş yanee :dilcikar:
bende çıkıyorum kızlar alışverişe çıkıyorum allahtan alışveriş merkezzi alt sokakta. geliyim bi sarma yapçam akşama kıskananlar çatlasın:dilcikar:
nereus anacım arama ve düşünme onu bak burda kafanı dağıt kendine eziyet ediyosun:mymeka: hayatının odak noktası yapma adamı kendini düşün hadi gülüm hadi canım Şeniz
görüşürük kızlar ben kaçtım
çok kötüuyümm ama hakketmedim ben bunu hemde hiç ya neden ben
affedermisin gibi bişey demedi sanırım onla hala beraber beraber olduğu süre içindede benle sevgili gibi konuştu
böcukler yesın senı emı:mymeka:
sarmamı yapcen ınanmam say bakım ıcıne ne koycan :jeyyar: bulasık deterjanı
koymayı unutmakaydirigubbakcemile3
dolmalık fıstıkla 4 soğanı ince kıyıp kavurucam sonra yıkanmış 2 su bardağı pirinçi ekliyip kavurmaya devam etçem sonra azcık su bol nane bi cimcik çook azcık tarçın koycam dolma baharı yerine .bol karabiber bol maydonoz kuş üzümü yoksa azcık toz şeker tuz.alcam kalem gibi şakkıdı
diyom kızım ben tek rakibim oktay usta peehh:dilcikar:
senın bısey bılmedığını anlamıştım zatı:1closedeyes: oktay usta benım eskı nışanlımın arkdası olıy oda aşçıydı suanda aşçı
neysem öle yapılmaz o
kırık pırıncler sıcak suda ıyıce yıkanır sonra sen içi hazrlayana kadr o sıcak suda bekler
sonra masaya koydun malzemelerı
önce pırıncı boşalt bı kaba ustune kuru soğan kare seklınde doğra maydonoz tuz karabıber sarımsak sıvı yağ salca koy karıstr ıyıcene ben öle fıstık neyım sevmem daha ayrıntılı bılgı ıcın lutfen özel msj atın
tabi canım :dilcikar:
roman mahallesinde dolma öyle yapılıyo demekki hihoyyytbiz osmanlı saray usülü yapıoz dolmayı soyumuz saraya dayanır bizim:dilcikar: ben senin ceyisine bikaç saray tarifi veriyimde sevaba neim girerimşakkıdı