sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

kıızlar beni aldatmışş başkası varmmış

aman hıcte şaşırmadım haa
demekkı hayrlı bı ınsan değilmış bunu düşün :teselli: hıc ama hıc uzulme ınan bak hayatta bıcok üzülcek konu var bunları gormen ıcın tv acman yeterlı sende bbılıyorsun cnm benım sakın ha bıda arama hemen hattını değiş yalvarsa bılem asla gerı donme:teselli: aman erkek deıl mı:dilcikar:

böcukler yesın senı emı:mymeka:
sarmamı yapcen ınanmam say bakım ıcıne ne koycan :jeyyar: bulasık deterjanı

koymayı unutmakaydirigubbakcemile3

aricam dedim ya aradım senden özür dilerim dedi biz ayrılmıştık hani ogün başka biriyle birlikte olmuş beni affetmesin falan dedi dinlemedim kapattım aradı tekrar arkadaşım konuştu ordan örendim işte

affedermisin gibi bişey demedi sanırım onla hala beraber beraber olduğu süre içindede benle sevgili gibi konuştu

affedermisin gibi bişey demedi sanırım onla hala beraber beraber olduğu süre içindede benle sevgili gibi konuştu

yani hem seni hemde onu aldatmış oldu
aslında bakarsan kendini aldattı canım...
kişiliğini ortaya koydu böylece
ufak bir ayrılıkda gönlü kayacak kadar zayıf...
onunla olduğu süreçte seninle sevgili gibi konuştuysa hala emin değil diğer şahsa olan duygularından...
pişman olur kapına gelir ama iş işten geçer
sakın üzülme diycem ama biliyorum zor
biz burdayız yanındayızŞeniz

alçak köfte nolcek
valla nereus bılıyom cok üzülcen ama sonra anlıycksın onun ıcın aslında cok boşa üzüldüğünü
adama bakya karakterı yokmuş bı onla bı senlen off anam off cok sey demek gelıyo ıcımdn ama neysemmm

titriyorum düşünüyorum söz verdiği şeyler geliyor aklıma dedikleri kolay olmicak hep aklımda ben şaka diye düşünüyorum hala

böcukler yesın senı emı:mymeka:
sarmamı yapcen ınanmam say bakım ıcıne ne koycan :jeyyar: bulasık deterjanı
koymayı unutmakaydirigubbakcemile3

dolmalık fıstıkla 4 soğanı ince kıyıp kavurucam sonra yıkanmış 2 su bardağı pirinçi ekliyip kavurmaya devam etçem sonra azcık su bol nane bi cimcik çook azcık tarçın koycam dolma baharı yerine .bol karabiber bol maydonoz kuş üzümü yoksa azcık toz şeker tuz.alcam kalem gibi şakkıdı

diyom kızım ben tek rakibim oktay usta peehh:dilcikar:

bende çok söylemek istiyorum hergece onla uyumak sabah onla uyanmak benim her anım onlaydı çok zor olcak herşey ilk sevgilimdi elimi ilk o tutmuştu çok üzgünüm kızlar allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi çok zor daha sabah arkadaşıma söyledim allahdan böyle bişey olmadı dedim harap olurdum dedim kader kısmet kimin ne yaşıyacağı belli olmuyor keşke böyle bişey olmasaydı

nereus canım kimseye hakettiğinden fazla değer verme aramaması sormamasından belliymiş zaten takma kafana! kendi değerini bil canım hiiç üzülme hayatta neler var emin karşına çoook daha iyileri çıkıcak.böyle bir adam içinde ağlama vallahi çok kızarım sana !!!

senın bısey bılmedığını anlamıştım zatı:1closedeyes: oktay usta benım eskı nışanlımın arkdası olıy oda aşçıydı suanda aşçı

neysem öle yapılmaz o
kırık pırıncler sıcak suda ıyıce yıkanır sonra sen içi hazrlayana kadr o sıcak suda bekler
sonra masaya koydun malzemelerı
önce pırıncı boşalt bı kaba ustune kuru soğan kare seklınde doğra maydonoz tuz karabıber sarımsak sıvı yağ salca koy karıstr ıyıcene ben öle fıstık neyım sevmem daha ayrıntılı bılgı ıcın lutfen özel msj atın

tabi canım :dilcikar:
roman mahallesinde dolma öyle yapılıyo demekki hihoyyytbiz osmanlı saray usülü yapıoz dolmayı soyumuz saraya dayanır bizim:dilcikar: ben senin ceyisine bikaç saray tarifi veriyimde sevaba neim girerimşakkıdı

nan sen madem osmanlıdan gelıyon ne dıe bızım malımızı kullanmıyonda ıtalyan yok baska bı pırınc kullanıyon bak burda bılem sallıyon :mymeka: ayrıcanez ben ıcanadolu bölgesındenım romanlıkla hıc ama hıc ılgm yok
benden ıyı mı bılcen nan ceyıs bakanıyım :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…