sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

ayy ayy:dilcikar:
elalem ne derse desin hade hadeee hadeeeeeeeeeeeee:teytey:

damak tadınız yok ayol sizin pehh :mymeka:

yeniyil010io4.gif

canlarım kalbı krık bır ayar tutramıyanlar..hepınız ısallah bu yıl guler evlenır gıdersınız..kk bana kalır...

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!

mrb kıslarr.
aşkitomla barışmış olabilirim ama sizleir unuttum sanmayın -tatlicadiarzu-
nasıl keyifler? noluyo leyn yemek tarifleri falan verir olmuşsunuzkaydirigubbakcemile3

♥Günlerini doyasıya gülerek yasadıgımız güzel mutlu saglıklı bir yıl diliyorum.2009 gel hadi bekliyoruz.yerimseniben
Hersey gönlünüzce olsun inşallah Şeniz

kızlarrrrrrrhihoyyyt
kavgasız gürültüsüz mutlu mesut tüm dileklerin gerçekleşeceği yıl olsun 2009hihoyyyta.s.
sevgilisi olanlar mutlu sona kavuşsunŞeniz
olmayanlar aşkını bulsun:asigim:
evliler eşleriyle aşk tazelesinkaydirigubbakcemile
ve vee 2009 da yine hepberaber olalım güzel paylaşımlarımız olsun allah ağız tadımızı bozmasınkaydirigubbakcemile5 hepinizi tanıdığım için çook mutluyum kızlar 2009 ve nice senelerde birlikte olmamız dileğiyleŞeniza.s.

kızlarrrrrrrhihoyyyt
kavgasız gürültüsüz mutlu mesut tüm dileklerin gerçekleşeceği yıl olsun 2009hihoyyyta.s.
sevgilisi olanlar mutlu sona kavuşsun
olmayanlar aşkını bulsun:asigim:
evliler eşleriyle aşk tazelesinkaydirigubbakcemile
ve vee 2009 da yine hepberaber olalım güzel paylaşımlarımız olsun allah ağız tadımızı bozmasınkaydirigubbakcemile5 hepinizi tanıdığım için çook mutluyum kızlar 2009 ve nice senelerde birlikte olmamız dileğiyleŞeniza.s.

AMİN cnm inşallah:Saruboceq:
ne güzel yazmısın öyle içten ve sıcakkk:1hug:

mrb kıslarr.
aşkitomla barışmış olabilirim ama sizleir unuttum sanmayın -tatlicadiarzu-
nasıl keyifler? noluyo leyn yemek tarifleri falan verir olmuşsunuzkaydirigubbakcemile3

napak kahvem bılmeyene öğretıyok:1closedeyes:

bu arada yenı yılda sağlık ve mutluluk basta olmak uzre
naz eden aşkları atın kenara yenı asklara yelken açın
sıze yüz vermeyene asla sızde vermen tez zmnda evlenın yuvanızı kurun kaydirigubbakcemile5 ayy evlensem gayrı ama dedımya 2009 benım yılım olcekhihoyyyt

leeeeannnnnn ne nankör garısın sen be bunca güsel şey diliom sana sen ne dion:1shok:
caneimden vurdun lean benisenağlama
çiroz bacaklı paçços garı hıhh:mymeka::dilcikar:

olm sus kafam bozuk galıba yenı yıla bekar gırcem :nazar: amann aşka kım ınanır ben ınanmam 2009 da yazın kenara ben kesın nışanlancm yakup olmassa baskası ztn onla kagva ettım hıcte umrumda deıl açıkcası si ettım sositososito

nan ınş gece senı böcekler yer

olm sus kafam bozuk galıba yenı yıla bekar gırcem :nazar: amann aşka kım ınanır ben ınanmam 2009 da yazın kenara ben kesın nışanlancm yakup olmassa baskası ztn onla kagva ettım hıcte umrumda deıl açıkcası si ettım sositososito

nan ınş gece senı böcekler yer
anladık anladık efde kaldığın için seninde çenene vurdu:dilcikar: sen şükret o çiroz bacaklarla bi sevgili bulabildiğine kaydirigubbakcemile3
ayy inşallah bi nişanlan bi evlende terör estirme kızzz:roflol:

bide biz böcük ilacı yapıos eve bayer marka çok etkili.köşelere sıkıon 3 ay böcük neim gelmiyoo :1closedeyes: seni saray usülü dolma yemeye çağırcam emme nasıl gelcen bilmiyom:eek:

anladık anladık efde kaldığın için seninde çenene vurdu:dilcikar: sen şükret o çiroz bacaklarla bi sevgili bulabildiğine kaydirigubbakcemile3
ayy inşallah bi nişanlan bi evlende terör estirme kızzz:roflol:

bide biz böcük ilacı yapıos eve bayer marka çok etkili.köşelere sıkıon 3 ay böcük neim gelmiyoo :1closedeyes: seni saray usülü dolma yemeye çağırcam emme nasıl gelcen bilmiyom:eek:

evde mı kaldım :dilcikar: kım kalmış 21,75 yaşında evde moruk sen gıbım 30 yaşında deılım ben
ayrıcanez benım bı deıl bın sevgılım bıle olur herkes pesımde mazallah nışanlandımda sıramı saldım sımdık bu yıl gene benım yılım olcek gene nışanlancam :dilcikar:

saray dolmasının pırıncı japon malı deıl mı böceklı mıs gıbım çıtır sesler gelıyo mu sanada yerken dişlerının arasında kalsın böcuk bacakları ınş:1rolleyes:

evde mı kaldım :dilcikar: kım kalmış 21,75 yaşında evde moruk sen gıbım 30 yaşında deılım ben
ayrıcanez benım bı deıl bın sevgılım bıle olur herkes pesımde mazallah nışanlandımda sıramı saldım sımdık bu yıl gene benım yılım olcek gene nışanlancam :dilcikar:

saray dolmasının pırıncı japon malı deıl mı böceklı mıs gıbım çıtır sesler gelıyo mu sanada yerken dişlerının arasında kalsın böcuk bacakları ınş:1rolleyes:
konuşma kıssss çarşı sana bile karşıdır ayol:dilcikar:

biz sosyetik bi aileyis dünya mutfaklarından bi menü hazırladım sen gelsen tam olacak böcük kroket yapçam böcük yok evde cokacimcoookşöyle böcüğü baharatlı paneli kızartıcam kızgın yağda :nazar:

gel anacım bekleris off off iştahım gabarduucokacimcoook

konuşma kıssss çarşı sana bile karşıdır ayol:dilcikar:

biz sosyetik bi aileyis dünya mutfaklarından bi menü hazırladım sen gelsen tam olacak böcük kroket yapçam böcük yok evde cokacimcoookşöyle böcüğü baharatlı paneli kızartıcam kızgın yağda :nazar:

gel anacım bekleris off off iştahım gabarduucokacimcoook

en baştan demışımdr sosyetıklerı sevmem yedıklerını yemem içtıkleını ıçmem:1closedeyes: ben delıkanlı kzım öle süslü kelımelerle uydurulmus seyler benım yalnızca mıdemı bulandırırsengözlerimebaksanab
çarşı bana karsı olamaz ımkansız en buyuk aşk beşıkaşk:asigim: sen bılmezsın anlamazsın futboldan en ıyısı sus ben tecrubelı ınsanlrla konusmayı sevyom
sımdık sana soruyom yaşın kaç onu unuttum sanma morukdelikafadulden

X