- 17 Kasım 2007
- 3.960
- 3
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
olmamı kız tabi belli olur geldiğim hem ne demişler nerde hareket orda bereketyerimsenibenoh oh burası hareketlenmıs bakıyomda hihoyyyt
selda cino arkadasımızın geldıgı bellı oluyo sandıgımcasengözlerimebaksanab
böcükcüm bosver yası zamanı sen hayatı hıssettıgın gıbı yasa kı hıssettıgn yasta kalasınŞeniz
annene yaln sölemeymış ben senı cok yakaladım yalan dırken:1closedeyes: alsana :1closedeyes: alsana:1closedeyes::roflol:
kız çemçük ağızlı kalcan yapma öle sonra 2009 seçimlerinde en çemçük ağızlı kategorisi açtırcam orda yılın çemçük aazlısı seçilcen kızz:roflol:
hııhh:dilcikar: yalan sölemişmişim ben yakalamışmışş:dilcikar:
benım bı özellığımde uçma sana burdan bı uçarımgaçıl gelıyomm
nırdeın sen nan saatler oldu:mymeka: ben 7de cıkcam sansıma patronun bugun işi coktu yoksam bu kadr gıremezdım:dilcikar:
yaw arkadaşım geldi bebeği var onu sevdim :ecrin_bebek: zilli çok sevimliydi adı zeynep mehveş
sen gel yafrim senden korkan çemçük aazlı olsun aha böle:1closedeyes:laelaelaelaelae
bu ne dımek nanCADIARZU
ben sımdık cıkıyom yawru hadı opuyom senı yarın uccam sana sbh erkenden gel 9:30da Şeniz
kızlar merhaba nasılsınız ben çok isnirliyim dün akşam 2 mesaj attım üstünede bir oakdar çağrı hiç bişi yazmadı saat kaç şimdi 14.19 hala aramadı acayip derecede sinirliyim anlatamam ben çok salağım ya ayrılmışız niye barışıyon adamla ya niyeee tüm salaklık benim oooff yaaa
kız bir hamamböcüü vardı şuralarda acıktı herhal yemekteyiz topiğinde geziyocokacimcoook
ha soğuk felan birazda üşüdü sanırsam ne giydin çek gönder topiğinde fink atıyo zillii:1ninca:
:roflol::roflol:
soğuk anacım çooook soğuk donuyos vallahikızlar hava çok soğuk yaa