sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

soğuk anacım çooook soğuk donuyos vallahi:nazar:
şincik küs olmasa herkes aşkıyla sarılıp ısınsa ne güsel olardı dimi amakaydirigubbakcemile5

aklın fıkrın +18 de be:nazar:

nereus cnm sende arama sakın aman salla gıtsın erkekten cok ne var valla bı kavga etsem asla bu kadr düşmem ustune :dilcikar:

nan maynak karı baa bak kutup ayundan yüz bulamadın bana mı takılıyon:dilcikar: hiç boşuna uğrasmam tarzım deılsın:mymeka:
nan bı yol tarıf et dedık lınk verıyon lınkı bende bılıyom ama bana yol lazım
artı ben yemek prgramını cok sevyom nedense orda gordum bazı sylerı ceyısıme eklıyom ondan mı ne bıde eleştırmeyı cok sevyom :nazar:

ne yarama tuz basıonsenağlama

sankim sen benim çok tarzımdın çirozz bacaklı paçooss:dilcikar:
sen islesen nolur sen bi omlet pişirsen ben şu dişimi kırarım aha şu ortadakini:lepi::mymeka:

kız selda sendemi küssün kız

sen ne zaman küs değilsin diye sorcan o soruyukaydirigubbakcemile3

sen bilmiyin bir kutup ayusuyla aşk yaşamanın nolduğunu:nazar:
ama canımı sıkar sabahı başlar aşkım bebeğim yafrim diye sırnaşmayakaydirigubbakcemile
yoksa varya çekilcek kahrı yok topiği baştan okusan benimle ilgili korkunç benzetmelerine şahit olacaksın demedi deme yanee:roflol:
ayudur mayudur aşkumdurr napim sefiom işte:asigim:Şeniz

noli burda....:nazar:
nereus; arama canım sakın arama arasada açma deli olsun yüz verme sakın
selda_cino he kız gelselerde ısıtsalar bizi :asigim:

ahhhh ahhhh :nazar:

ah şu mali kriz

ne yarama tuz basıonsenağlama

sankim sen benim çok tarzımdın çirozz bacaklı paçooss:dilcikar:
sen islesen nolur sen bi omlet pişirsen ben şu dişimi kırarım aha şu ortadakini:lepi::mymeka:

ula sen ne dıyın ben senı üzüm yaprağına sarardım amme sen anca lahanaya sığan :roflol: çiroz bacaklı mı nan sen benım gozellığımı prafılıme bakınca göremedınse göremeyen yerlerıne sor:1closedeyes: aycanez cok becerıklıyımdr sen bılmen her iş elımden gelır:jeyyar:

noli burda....:nazar:
nereus; arama canım sakın arama arasada açma deli olsun yüz verme sakın
selda_cino he kız gelselerde ısıtsalar bizi :asigim:

ahhhh ahhhh :nazar:

ah şu mali kriz

sorma kelebekim mali kriz bizide vurdu :nazar:

sarılsak felan deme böcük kıskanıyo sonra aklı fikri +18'de diyoo naapsın garibim sefkülüsü bikaçyüz km uzakta :teselli:
kıyamam ayola.s.şakkıdı

ula sen ne dıyın ben senı üzüm yaprağına sarardım amme sen anca lahanaya sığan :roflol: çiroz bacaklı mı nan sen benım gozellığımı prafılıme bakınca göremedınse göremeyen yerlerıne sor:1closedeyes: aycanez cok becerıklıyımdr sen bılmen her iş elımden gelır:jeyyar:

ayyy ayyy ayyy :1closedeyes:amanda amann:1closedeyes:
ay şuralarda bi şeltox felan olacaktışakkıdı:roflol:

nereus arama anacım arama anlaman mı sen arama sakın bıda senı önemsemıyooo ıste bırak gıtsın bence yaa erkeklere bu kadr değer vırmen sonra havalarda olıyy

ayyy ayyy ayyy :1closedeyes:amanda amann:1closedeyes:
ay şuralarda bi şeltox felan olacaktışakkıdı:roflol:

bu ne dımek nan
selda bılıyon demı sana en ıyı cvp bu:1closedeyes::1closedeyes:

not: az işim var gelcem müşterı gelcekmışte:jeyyar: malları kontrol etcekmışte az dosyalarımı toplayam:jeyyar:

böcek ilacı kız ne olcak shelltox ya da ne biliyim imla hatası olabilii nolmuş yanee :dilcikar:
bende çıkıyorum kızlar alışverişe çıkıyorum allahtan alışveriş merkezzi alt sokakta. geliyim bi sarma yapçam akşama kıskananlar çatlasın:dilcikar:

nereus anacım arama ve düşünme onu bak burda kafanı dağıt kendine eziyet ediyosun:mymeka: hayatının odak noktası yapma adamı kendini düşün hadi gülüm hadi canım Şeniz

görüşürük kızlar ben kaçtım :eek:

nereus cnm sen aradın ve acmadı mesgule attı heee
moral verip sıkma canını belki işi vardır dicem ama
belkide konusmak istemiyodurrr

X