- 8 Kasım 2007
- 991
- 4
- 38
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
eşimle çok fena bi kavga ettik
onun üzerine evden ayrıldım 1 ay oldu
ve boşanıyorum
böcüğüm söylemez olaydım yaa:çok üzgünüm:aşkım bı sıteye üye olmuş hanı şu meshur olan f.. anladınız mı cok moralım bozuldu 4 tane kız ısmı var kım onlar sorcamda işte elı acmıyokı sızce normal mı akrabası mı acep yoksa baskasımı bıde bana maıl attı bak dıe yabancı olsa yollar mıydı ayy kafam cok karısık:bbo:
böcüğüm söylemez olaydım yaa:çok üzgünüm:
aha bir f.... olayı daha yahu ne işleriniz var girmeyin üye olmayın bunlar sevgililerin eşlerin arasını açıyor yahu ne diye üye olmuş ki
ben karşıyım böcüğüm bizde yasak mesela ne ben nede o giremez he şayet gizliden girdi yakalandık
fena olur durduk yere sinir bozan şeyler....
illa bir şey çıkar ben buna inanır bunu sülerim akrabası olabilir kötü birşey olsa gel bak demez zaten ama ilerde o istemesede olursa bişi ne gerek var sorun yaşamaya
böcüğüm söylemez olaydım yaa:çok üzgünüm:
nan yanlış mı yazdın yoksa bana mı dıyon sölemez olaydın dıe orda harf hatası yoksa sen ne dedınkı anlat helekafamçokkarıştı
diyorum ki keşke söylemeseydim sana aranız açıldı.
Kızlar naptınız durun ayrılmayın boşanmayın....:1shok:.
demet'cim seni biliyorum ne olduda bu kadar ciddiye döndü hiçbir şans yokmu o kadarmı fena durum :çok üzgünüm:
murgiz klasik erkek işte boşver onlara gereksiz böle şeylerkaydirigubbakcemile2
diğer arkadaş senin de sıkıntın var ama herhalde baştan ipleri vermekten kaynaklanıyo şekil a ben gibi
ayy bu erkekler:mymeka:
:1shok: anam neden acep cok gecerlı bı sebep olması lazımda genede ayrılmazsınız ınş hayrlısı olsun :çok üzgünüm:
canım en son dayak oldu şiddetli bi biçimde
ertesi günde bende evi terkettim
1 ay 4 gündür de ayrıyız boşanacam
canım en son dayak oldu şiddetli bi biçimde
ertesi günde bende evi terkettim
1 ay 4 gündür de ayrıyız boşanacam
hade gözünaydın hihoyyyt
ah birde ben ulaşsam aşkıma
hala çağrı atmadı msn e gir diye ahhh ahhh:çok üzgünüm: