• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi varken sizinle flört eden biriyle ilişkinizi devam ettirir miydiniz?

Hayatta yaşanan olaylar tek düze ilerlemiyor ki duruma göre değişir bu. 5 yıllık olanla araları limonidir zaten ayrılık aşamasındadırlar tesadüfen arkadaşınızla tanışmışlardır falan. 5 gün sonra ayrılmış zaten. O 5 günlük süreçte hislerini değerlendirip bitirmiştir. Sonuçta bilgisayar ekranı kapatır gibi tak diye kapatıp çıkamıyoruz insanların hayatından. Uzun süreli ilişkileri gözümde büyütmüyorum ben çünkü birbirlerini tam anlamıyla değerlendirmiş oluyorlar yarım kalan ukte kalan şeyler olmuyor artık. Hele genç yaştaysa kabak tadı verebiliyor. Ben olsam bunun için ayrılmam anı yaşarım.

Kızlar selam herkese soruyu arkadaşım adına soracağım. Şu an erkek arkadaşıyla 2 aydır beraberler, gayet mutlulardı ama erkek arkadaşıyla flört ederken oğlanın sevgilisi varmış. Arkadaşımla flört etmeye başladıktan 5 gün sonra ayrılmış. Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız? Bu arada çocuğun o ayrıldığı ilişki 5 yıllık ilişkisiymiş
Ayrılmalı.Yarin başka kız bulur arkadaşını terkeder.

Arkadaşınla tanışır tanışmak ilişkiye baslamadigina gore evveliyati var demek. Bu iş olmaz yani...

Kızlar selam herkese soruyu arkadaşım adına soracağım. Şu an erkek arkadaşıyla 2 aydır beraberler, gayet mutlulardı ama erkek arkadaşıyla flört ederken oğlanın sevgilisi varmış. Arkadaşımla flört etmeye başladıktan 5 gün sonra ayrılmış. Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız? Bu arada çocuğun o ayrıldığı ilişki 5 yıllık ilişkisiymiş
5 yıllık Sevgilisine bunu yapan size neler yapmaz

Basit bir grip olsak atlatması 10 gün sürüyor. Adam 5 yıllık ilişkisi devam ederken tak diye bitirip başka ilişkiye geçmiş. Arada 5 gün de kesişim kümesi var üstelik. Arkadaşınızı tebrik ediyorum, çok ilginç bir cins bulmuş.

O kız kurtuldu, şimdi arkadaşın düşünsün.

Arkadaşın bloften ayrılsın da gerçek yüzünü görsün gerisingeri eski sevgilisine döner.

Güvenilir biri değil.Bence ister arkadaş ister flört ister sevgili olsun bir ilişkide olması gereken ilk şey güven duygusu.Güvenilir ve sadık değil.

Hikayenin sonunda adam kankanizla aldattığı kıza geri dönecek :) yılların vermiş olduğu bag ve birikim var. Üzülmem. Bile isteye böyle bişey yapan herkes hkediyor. Arkadaşınıza dahil buna.

Hikayenin sonunda adam kankanizla aldattığı kıza geri dönecek :) yılların vermiş olduğu bag ve birikim var. Üzülmem. Bile isteye böyle bişey yapan herkes hkediyor. Arkadaşınıza dahil buna.
Onu diyecektim, adam okulu işi askerliği falan halletmediyse, hazırım hadi evlenelim kafasına ermediyse bu ilişkinin sonu yok. Yıllarca süren bi yere gitmeyen ilişkiler yorulabiliyor bir yerde, genelde bu ilişkiler 18 yaşında falan başlayınca erkek panikliyor jübileyi çocukluk aşkımla mı yapcam, zaten gençliği bununla geçirdim diye.

O beş gün değildir, öyle demiştir

Sadece soru bile sinirimi bozdu
Tabi ki devam edilmez
Saka mi ya

Soru mu şimdi bu?

Back
X