Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

dediğim gibi kendimizi iyi hissetmek için yapıyoruz bişiler ama en fazla 2-3 saat kendimizi iyi hissediyoruz sorada aynı mod

çok iyi biliyorum o durumları bende yasıyorum :26: ama bi kaç gün önce bende evimiz yok diye üzülüyordum bana burada üzülme bulunur dediniz esimde sagolsun hep destek oldu moralimi yüksek tutmaya çalstm.. nihayet bi tane daha bulduk dün; pazar gnü gidip bakıcaz aslnda fotodan gördm begendim ama bi de genismi darmı görmek istedim hem bu arada askımıda görmüs olcam doya doya bi sarılıp koklamak istiyorum
hersey yoluna girecek aklnızdan bunu çkarmayn :34:

Son düzenleme:
çok iyi biliyorum o durumları bende yasıyorum :26: ama bi kaç gün önce bende evimiz yok diye üzülüyordum bana burada üzülme bulunur dediniz esimde sagolsun hep destek oldu moralimi yüksek tutmaya çalstm.. nihayet bi tane daha bulduk dün; pazar gnü gidip bakıcaz aslnda fotodan gördm begendim ama bi de genismi darmı görmek istedim hem bu arada askımıda görmüs olcam doya doya bi sarılıp koklamak istiyorum

senin adına çok sevindim ..haklısın işte ama o iyi olacak süreci bekleme yoruyor insanı

olsaydı sanırım bulup hallederdik ha? :25:

Heralde dolmacım ..
Ne yapalım yapacak bir şey yok.
Yine senin zamanın çok uzun değil.
Bizim bir zamanımız bile yok.

Hallettiniz mi ev işini ?
Ayy kaçmaz değil mi pazar gününe kadar.
Çok sevindim cidden hayırlı olsun.
Keşke benim de önümde öyle günler kalmış olsaydı.

bilmez miyim :31:

ama evde fazla oturmamaya çalıs kafanı dagıtacak seyler yap cnm sürekli pc+tv ile olmaz depresyona girme sakn :26:

yarın çalısmaya baslycaksn dimi

valla ben sanırım dpresyondayım dediğin gibi hep pc+tv modundayım..ama bugün biraz toplanmaya çalıştım bakım yaptım kendime saçıma baktım..evi topladım falan ama akşam oldukça içim dahada kötü oluyor geceleri sevmiyorum onsuz...gecelere küsüyorum:25:

Hallettiniz mi ev işini ?
Ayy kaçmaz değil mi pazar gününe kadar.
Çok sevindim cidden hayırlı olsun.
Keşke benim de önümde öyle günler kalmış olsaydı.

ay evet cnm ya tesekkür ederim, sonunda aklımzdaki gibi bisey bulduk
bende dedim zaten ev sahibi ile konus ayrı sehirlerde oldugumuzu ve bu pazar gelip bakıcagımı anlat dedim
üzülme cnm sayılı gün çabuk geçer diyip durdular banada ben dedim siz ne anlarsınız sevdigini beklemekten diye :26:
ama çok dogru demisler geçiyormus gerçekten darısı basınıza cnm :34:

inşşallah bişi çıkar en iyisindende gelir yanına :21::21:

Gerçekten bir süprize nasıl da ihtiyacım var sorma.

ay evet cnm ya tesekkür ederim, sonunda aklımzdaki gibi bisey bulduk
bende dedim zaten ev sahibi ile konus ayrı sehirlerde oldugumuzu ve bu pazar gelip bakıcagımı anlat dedim
üzülme cnm sayılı gün çabuk geçer diyip durdular banada ben dedim siz ne anlarsınız sevdigini beklemekten diye :26:
ama çok dogru demisler geçiyormus gerçekten darısı basınıza cnm :34:

Off off umarım geçer bir an önce kazasız belasız ..

Kızlar ben biraz kaçayım yine gelirim.

valla ben sanırım dpresyondayım dediğin gibi hep pc+tv modundayım..ama bugün biraz toplanmaya çalıştım bakım yaptım kendime saçıma baktım..evi topladım falan ama akşam oldukça içim dahada kötü oluyor geceleri sevmiyorum onsuz...gecelere küsüyorum:25:

kıyamam :26: sabret az kalmıs bak hiç üzülme içinin daralmasına izin verme umutlu olmaya çalıs
hayal kur askım gelicek $öyle yapcz bu olcak fln gibi tamam mı :34:

umarım bisey çıkmaz

ne yapmayı planladınız peki

valla işi geri çevirdim gitmicem o işe...başka bi fırsat çıktı karşıma ve bayramdan sora onu değerlendircem kariyerim için önemli...benimkide geldiğinde 1-2 gün keyfimize bakıcaz ayın 2 sinde memlekete gidicez...sorada aksilik çıkmazsa kısmetse bayramda nişan olur ...

valla işi geri çevirdim gitmicem o işe...başka bi fırsat çıktı karşıma ve bayramdan sora onu değerlendircem kariyerim için önemli...benimkide geldiğinde 1-2 gün keyfimize bakıcaz ayın 2 sinde memlekete gidicez...sorada aksilik çıkmazsa kısmetse bayramda nişan olur ...

ne güzel demek ki kendini toparlamak için çok güzel nedenlerin varmıs :107:
nisan fotograflarını buraya koycakmısın bak ben merak ederim :1:

Back