- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
cnm bu gece burda kimseler yok ben geyik topiğimdeim gelmek istersen gel sende tek kalma
tamam şekerim gelirim bi ara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bu gece burda kimseler yok ben geyik topiğimdeim gelmek istersen gel sende tek kalma
bizde aynı dertten muzdaribiz ...biz bahsettiğin sıkıntıyı hegün hasretimiz bitene kadar yaşicaz![]()
ahh ahh ben bilirim o mesafelerin acısını... 4 yıldır çekiyoruz biz bunu..yaz aşkı bizimkisi 2007 yazında başladık o kaptandı uzuun seferlere çıktı... sonra olmaz evlilik zor olur dedik askere gitti tam 15 ay asker yolu gözledim o ankarada ben maraştayım askerkende denizci olarak gitti seferlere devam( şimdi sahil güvenlikte çalışıyor allahtan uzun seferleri yok ama o istanbulda ben maraşta yine. görüşebildiğimiz zamanlar değişiyor bazen beni görmeye 1 haftalığına geliyor bazen 5 6 ay göremiyorum allahtan msn var da kameradan görüyorum yüzünü. daha cuma günü yanındaydım ama şimdiden çok özledim yine
( tek avuntumuz bu zorluklar bu mesafeler bizi daha da bağlıyor birbirimize az kaldı çünkü artık geri dönüp baktığımızda neler yaşamışız diyoruz sabredin size diyebileceğim tek şey bu sabredin çünkü bitecek mesafeler....
cnmmm ne güzzel 4 yıldır berabersiniz zorluklara rağmen.. ee evlilik ne zmn bitsin artk bu ayrılık:)
iyi akşamlar kızlarr
bende çookkk duygusalım hassasım buaralar.. onsuzluk omuzlarımdaki çok agır bi yük gibi. git gide daha agırlaşıyo..
ayrılmış olsak bitmiş olsa belki yaşadıgımı kondurucam biz istedik dicem bitti artık,heralde yanındamı olmıcak,dogrusu bu dicem belki..
ama sevgilim benimm aylardır yıllardır hayatımda.. koskoca bi yılı daha deviricez yakında. ama umutla bakamıyorumki heveslenemiyorumki yıldönümümüz diye heveslenemiyorumki
bi insanın en güzel yaşları nedir kızlar. 17 mi 18 19 mu 20 mi kaçç en gzüel zamanlarımda en istediğim yanımda olamadı ben onun yanında olamadım ,daha uzun bi sürede olamıcaz..
kızlar derslere falanda veremiyorum aklımı. azcık slow bi şarkı çalsın duruluyorum hemen,braz dinlersem hatta gözlerim doluyor.. onada yansıtmak istemiyorum çok ama elimde değil oda çok üzülüyor..:26:
anlamıyorummmm hep bukadar ZOR olmak zorunda mı![]()
tamam kolay olanı herkes yürütür diyoruz evett ben bu zorluklara ragmen ayakta durabildiği için gurur duyuyorum aşkımla ilişkimle..
tamam belki güzel de oldu iyice deger bildik iyice özledik.. ama yeter ki bukadar hasret bukadar özlem..
başkalarınında sevgilisi var sevdigi var baglı olup evlenmeyi düşüneni var.. ama yanında . herseyi onla yaşıyo. heryere onla gidiyor istediğinde yanında oluyo..
tamam 1 sene sınandık 2 sene sınandkk hadi 3 te de sınandıkk gördük işte aşkımızın gücünü..... 4 te 5 te de mi sınanmak zorundayız. 1 kere olsun içimizden geldiğince yaşamaya hakkımız yokmu bizimkimle hangi arkadasımla bişi yapsak biyere gitsek (ki içimden gelmio çok zor gelio üşeniyorm bişiler yapmaya-o yok ya yanmda tabi.. o oldugunda nasıl hevesle gynip süsleniyorum nasıl neşeli oluyorm....) gttgm yerdede o oluo aklımda oda burda olsaydı onlada şöle yapsaydık die.. kızlar ünideym ben. arkadaslarmla mustafa ceceli konserine gittk. kzı arkadasım ve sevgilisiyle. gitdik konser alanına. Eksik çalarken sevgilisi arkadasıma sarıldı. öyle dinlediler o şarkıyı.
o an çıkıp gitmek istedim ordan. ağlaya ağlaya geçirmek istedim o geceyiçok kötü oldum kıskanmak deil asla arkadasımı çok seviorum yanlış bi düşünce deildi aklımdaki.. ama hayatm hep böyle birilerini gördüğümde iç geçirmekle özenmekle geçiyo. hep böle kötü oluyorm. gözlerim doluyo
![]()
çok kötüyüm kızlar ben moralim çok bozukk![]()
tamam kolay olanı herkes yürütür diyoruz evett ben bu zorluklara ragmen ayakta durabildiği için gurur duyuyorum aşkımla ilişkimle..
tamam belki güzel de oldu iyice deger bildik iyice özledik.. ama yeter ki bukadar hasret bukadar özlem..
başkalarınında sevgilisi var sevdigi var baglı olup evlenmeyi düşüneni var.. ama yanında . herseyi onla yaşıyo. heryere onla gidiyor istediğinde yanında oluyo..
tamam 1 sene sınandık 2 sene sınandkk hadi 3 te de sınandıkk gördük işte aşkımızın gücünü..... 4 te 5 te de mi sınanmak zorundayız. 1 kere olsun içimizden geldiğince yaşamaya hakkımız yokmu bizimkimle hangi arkadasımla bişi yapsak biyere gitsek (ki içimden gelmio çok zor gelio üşeniyorm bişiler yapmaya-o yok ya yanmda tabi.. o oldugunda nasıl hevesle gynip süsleniyorum nasıl neşeli oluyorm....) gttgm yerdede o oluo aklımda oda burda olsaydı onlada şöle yapsaydık die.. kızlar ünideym ben. arkadaslarmla mustafa ceceli konserine gittk. kzı arkadasım ve sevgilisiyle. gitdik konser alanına. Eksik çalarken sevgilisi arkadasıma sarıldı. öyle dinlediler o şarkıyı.
o an çıkıp gitmek istedim ordan. ağlaya ağlaya geçirmek istedim o geceyiçok kötü oldum kıskanmak deil asla arkadasımı çok seviorum yanlış bi düşünce deildi aklımdaki.. ama hayatm hep böyle birilerini gördüğümde iç geçirmekle özenmekle geçiyo. hep böle kötü oluyorm. gözlerim doluyo
![]()
çok kötüyüm kızlar ben moralim çok bozukk![]()
cnm sen bu gece çok üzülmüşsün ama yaaa kıyamm ben sana takılma bu kadar çok takıldıkça daha çok yıpranıoruz hayat daha da çekilmez bi hal alır o zaman hadi topla kendini bakayım![]()
Çok az kaldıııııııııııııııııııııııı aşkım 44 gün sonra kavuşcz ALLAHIN iznyle![]()
allam hadi bakalım az kalmış hayırlısıyla canım az daha sabır
Bu özlemin acısını çok kötü çıkarıcam valla yanından hiç ayrılmıycam![]()
bugün aynı lafıda biz ettik birbirimize ama öff ne bbilim ya bekliorum beklemekten sıkıldım 4 gece gözümde iyice büyüdü
büyütmemelisin
of bi kaç gündür sesini çok az duyuyorum daha çok özledim
kıyamam ya bitecek bu süreçler dimi cagla
Kesinlikleeeee biticekkkkkkk
zaten bu zor zamanların geçmeyeceğini düşünsek zaman geçmezdi ağır ağır ilerlerdi ..can acıtıcı olurdu