Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

ama kendimize gelmezsek bu durumdan çıkamayız masalcım...gücümüzü birazdaha toparlamamız gerek az daha sabır az daha dayan:54:

Ben ona destek olayım diye iyi olmak istiyordum ama kalsın.
Ben bu halimden memnunum, dayanabildiğim kadar da dayandım oluruna bırakıyorum artık.

Ben ona destek olayım diye iyi olmak istiyordum ama kalsın.
Ben bu halimden memnunum, dayanabildiğim kadar da dayandım oluruna bırakıyorum artık.

hayır masalcm, oluruna bırakmak iyi değil...öyle düşünme böyle düşündüğünü o bilmesin üzülür...sanırım sana karşı tutumunda bi yanlışlık varki böyle kırgınsın

hayır masalcm, oluruna bırakmak iyi değil...öyle düşünme böyle düşündüğünü o bilmesin üzülür...sanırım sana karşı tutumunda bi yanlışlık varki böyle kırgınsın

Üzülmesin diye uğraştım ben de hep ..

Aslında dolmacım ben üzülünce ne kadar üzüldüğünü görüyorum.
Şu an tutumunda problem de yok ama öyle bir tartışıyoruz ki olmayacak artık diye düşünüyorum o anlarda.
Umudum bitiyor.

Üzülmesin diye uğraştım ben de hep ..

Aslında dolmacım ben üzülünce ne kadar üzüldüğünü görüyorum.
Şu an tutumunda problem de yok ama öyle bir tartışıyoruz ki olmayacak artık diye düşünüyorum o anlarda.
Umudum bitiyor.

her kavga anında benimde hissettiğim gibi...devam edemeyeceğimi ve onunda benim gibi düşündüğümü sanıp iyice tüketiyorum kendimi ...onun üzülmesine ve kendine acı çektirmeyi koy bi yana silkelen ve canlan onada iyi gelirse üzülmezse kavga etmezsiniz ve öyle düşünmene gerek kalmaz

her kavga anında benimde hissettiğim gibi...devam edemeyeceğimi ve onunda benim gibi düşündüğümü sanıp iyice tüketiyorum kendimi ...onun üzülmesine ve kendine acı çektirmeyi koy bi yana silkelen ve canlan onada iyi gelirse üzülmezse kavga etmezsiniz ve öyle düşünmene gerek kalmaz

BU sefer kendimi zorlamayacağım.
Biraz bırakayım, üzüleyim sıkılayım ağlayayım.
En azından iyi olduğumda zorlayarak olmasın.

bende sevmiyorum benimkiyle onun kkavgasını ettik bana git dio bende gidersemde yalnız gitmem gelirsin beraber gideriz dedim kavga kıyamet işte bilirsin :25::25:

Ayy her şeyin ayrı kavgası var artık ..
Bizimkisi de gitme ilaç falan kullanma etkilerse diyor da bozuk işte psikolojim aa ..
Kendimle dalga geçme modundayım tam.
Bir de kan kustum tam oldu.

Ayy her şeyin ayrı kavgası var artık ..
Bizimkisi de gitme ilaç falan kullanma etkilerse diyor da bozuk işte psikolojim aa ..
Kendimle dalga geçme modundayım tam.
Bir de kan kustum tam oldu.

bende yakında bilincimi kaybedersem şaşırma...of nekadar kötü durumdayız neler yaparsak yaalım toplanamıyorum kendimizi iyi hissettiğimiz zaman en fazla 2-3 saat :25:

biraz göz attım eski yazılara cnm üzülmeyin lütfen moralinizi yüksek tutun
kendinizi bırakırsanz bisey elde edemezsiniz

dediğim gibi kendimizi iyi hissetmek için yapıyoruz bişiler ama en fazla 2-3 saat kendimizi iyi hissediyoruz sorada aynı mod

h.b dolmacım :56: :56: :56:

h.b masalcm iyiyim cnm sizler naslsnız bakalm

İdare etmeye çalışıyoruz biz de ne yapalım ..

bende yakında bilincimi kaybedersem şaşırma...of nekadar kötü durumdayız neler yaparsak yaalım toplanamıyorum kendimizi iyi hissettiğimiz zaman en fazla 2-3 saat :25:

Cidden ya kesintisiz bir iyi olma durumu yok mudur acaba ?

Back