Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

ne demek canım yadımcı olabildiysem ne ala

kimseyi umursama içinden geldiği gibi yaşa...hayat kadınları 1 tane deil 1 den fazla erkekle oralara gidiyorlar cnm..hoş onlarda isteyerek yapmıyorlar ya orası ayrı mesele ....evet ben çok şanslıyım gerçekten çok şükür..

aslında gayet modern düşünen birisiyimdir, amaa öyle insanlar varki utanılacak bir şey yapmadığını anlatman mümkün degil.. kimse kimseyi yargılayamaz ama yinede herkes kendinde bu hakkı bulabiliyor nedense..
ben 20 yaşındayım ve halaaa üni ye başlamadım, sırf sevgilimin yanına gidip, kıbrısta okuyabilmek için.. allahııımmm nolur şu emeklerimi boşa çıkarma, seneye istediğim bölümü kıbrısta okuyabileyim nooluuur!! :43:

aslında gayet modern düşünen birisiyimdir, amaa öyle insanlar varki utanılacak bir şey yapmadığını anlatman mümkün degil.. kimse kimseyi yargılayamaz ama yinede herkes kendinde bu hakkı bulabiliyor nedense..
ben 20 yaşındayım ve halaaa üni ye başlamadım, sırf sevgilimin yanına gidip, kıbrısta okuyabilmek için.. allahııımmm nolur şu emeklerimi boşa çıkarma, seneye istediğim bölümü kıbrısta okuyabileyim nooluuur!! :43:

canım yaaa... çok zor kazanırsın işalla...kimseyide umursama bak bana ben aynı evde yaşıyorum kulağımı tıkadım gözümü kapadım daha mutlu oluyosun..

3 maymun kuralı
görmedim
duymadım
bilmiorum:34::34::34:

canım yaaa... çok zor kazanırsın işalla...kimseyide umursama bak bana ben aynı evde yaşıyorum kulağımı tıkadım gözümü kapadım daha mutlu oluyosun..

3 maymun kuralı
görmedim
duymadım
bilmiorum:34::34::34:

doğru olanını yapıyorsun.. heep böyle mutlu olursun umarımm, tabikii bizdee :46:

bu arada biber dolma, profil resmin senin ruh halinle o kadar çok bütünleşiyorkiiii!!
sevgilisinin yoklugunu,onun yastıgıyla avutan bir kız.. iyi bulmuşun yani :46:

Ne olacağız bakalım böyle ..
Başım ağrıdan çatlıyor resmen.

benimde yaşantım iyice zorlaşmaya başladı....yeni uyandım sayılır bi yarım saat falan oldu sersem gibiyim ...dün bizde kavga ettik...benim yüzümden sürekli gidicem gidicem diye tutturmuş işini tehlikeye atmış kariyeri sarsılıo bunun stresinide yaşıor...ve benden de çıktı haliyle çok skkınım:14::14::14::14::14:

benimde yaşantım iyice zorlaşmaya başladı....yeni uyandım sayılır bi yarım saat falan oldu sersem gibiyim ...dün bizde kavga ettik...benim yüzümden sürekli gidicem gidicem diye tutturmuş işini tehlikeye atmış kariyeri sarsılıo bunun stresinide yaşıor...ve benden de çıktı haliyle çok skkınım:14::14::14::14::14:

Nereye gideceğim diye tutturmuş ?
İki tarafta yıpranıyor ve artık ufacık şeyler bile bu noktaya geliyor işte.

kendimi toparlamak için kendimle uğraşıyorum sende dene istersen...cilt bakımları yapıorum doğal yoldan ...saçlarımı farklı topladım falan...:26::26:

Ben de çok yapıyordum da bugün hiç halim yok dolmacım.
Sabah erken başladık mesaiye.
Geç bitti.
Çok yoruldum bugün.

Back