işinden memnun o sadece benim yüzümden bırakmak istio bende kabul etmem bunu asla...
Sanırım ben olsam kabul ederdim.
Hatta biz bir ara baya konuştuk bu konuyu güzel bir çözüm bulsaydık bırakacaktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işinden memnun o sadece benim yüzümden bırakmak istio bende kabul etmem bunu asla...
Sanırım ben olsam kabul ederdim.
Hatta biz bir ara baya konuştuk bu konuyu güzel bir çözüm bulsaydık bırakacaktı.
ya kimsenin çenesini çekemem ki....yoksa bende durmam çık derim
belki de hayırlısı böyledir dolmacım.
Her şeyi oluruna bırak sen ..
masaaaaaaaaalll aradım az önce açtı çok şükür...ama dediiğin gibi iyi de konuşulsada içimdeki sıkıntı tatsızlık gitmio ya
Güzel konuştu mu ?
gitmiyor değil mi birden kırılıyorsun sonra o oracıkta kalıyor.
Ben de aynıyım.
Gitmedi bir süre de gitmez biliyorum.
güzel konuşmadan kasıt da önemli sıfatları kullanıor sadece ama ses tonu herşeyi açıklıyor...oda tatsız
Normal onun da canı sıkılmıştır dolmacım ama düzelir bir kaç güne.
Onlar bizden kolay düzeliyor.
Dolmacım ben kalkayım duşa falan gireyim yine gelirim ..
Buradayım da pek tatsız tuzsuzum ..
Sen nasılsın ?
ben varım cnm![]()
evt cnm aslında bu olabilir.. yada ona yaptrrım üstünü ben çizmeye baslarım onsuz olan günlere çarpı ,onla buluştugumuz 1-2 günde de yuvarlar içine alrım geçen de dediğim gbi hani sensiz gecen günleri yaşanmış saymıyorum gibilerinden..
Bence ikinize de yaptırırsan daha güzel olur ..
Hediyenin yanına özel bir şey olur bu da.
evt cnm aslında bu olabilir.. yada ona yaptrrım üstünü ben çizmeye baslarım onsuz olan günlere çarpı ,onla buluştugumuz 1-2 günde de yuvarlar içine alrım geçen de dediğim gbi hani sensiz gecen günleri yaşanmış saymıyorum gibilerinden..
bide aslnda zaradan fln güzel bi kazak fln alıyım diodum ama sanırım maddi açıdan beklediğim gibi olmcam kızlar yaa puftt
elimdeki para gdio su gibi,anlamadmkii :26:
yani iyi bişi almak istiyorum biyandan ama biyandan da özel bişi de olursa çok etkileyici bişi olsun istyorum.. takvimde daha önce yaptrdıgım puzzle tarzı bişi oldugu için tek bi hediye için çok içime sinmez... puftt bilemedimmmvarmı başka fikirlerinizzz