• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Şimdi vizeler için çalışıyorum ama bölüm değiştirmeyeceğim dolmacım.
Üniversite değiştireceğim.
Benimkinin tayini nereye çıkarsa oraya gideceğim ben de.
Olmuyor bu ayrılık.
Hoş şimdiki üniversitemden çok düşük olacak puanı sorun yok çalışmasam da olur ama çalışayım rahatlatır diyorum.

Şimdi gördüm 1400 okk militanı öldürülmüş eğer doğruysa.
Belki de biraz ertelenmesi iyi olmuştur dolmacım şu çatışmalar durulur o zamana daha güvenli olur.

senin bölümün neydi ?? hadi hayırlısı biraraya gelin artık sizde ya :((( nerede gördün hepsinin köküne kibrit suyu :47: aslında haklısın canım şu etraf durulsada öyle gelse oooof oof içim şişti yeminle:25:

senin bölümün neydi ?? hadi hayırlısı biraraya gelin artık sizde ya :((( nerede gördün hepsinin köküne kibrit suyu :47: aslında haklısın canım şu etraf durulsada öyle gelse oooof oof içim şişti yeminle:25:

Fen bilgisi öğretmenliği dolmacım ..
İnşallah artık gelelim bir araya ya, heyecan verici.
Temmuzdan sonra evimiz olacakç
Nöbetler harici beraberiz.
Daha ne olsun.

Habergm diye bir sitede rastladım nasıl mutlu oldum anlatamam.
İçim kararmışken harika geldi şu haber.

Fen bilgisi öğretmenliği dolmacım ..
İnşallah artık gelelim bir araya ya, heyecan verici.
Temmuzdan sonra evimiz olacakç
Nöbetler harici beraberiz.
Daha ne olsun.

Habergm diye bir sitede rastladım nasıl mutlu oldum anlatamam.
İçim kararmışken harika geldi şu haber.

güzelmiş =)) hakkınızda hayırlısı canım...daha güzel haberler beklioruz valla artık

48 gün sonrada ben aşkıma kavusuyorum ALLAHIN iznylede yazın düğünmz var kzlr

ayy ne güzel allahım hayırlsıyla hepimizi sevdiklerimize kavuştursada kendi yuvalarımızda yaşamamızı sağlasa biran evvel oooy oooy :25:

güzelmiş =)) hakkınızda hayırlısı canım...daha güzel haberler beklioruz valla artık

İnşallah dolmacım inşallah.
Artık biraz daha sabredip güzel haberler vermek ve almak istiyorum.

Ayy ne güzel.
45 gün dediğin nedir gelir geçer.
Yazın da düğün.
Deme keyfine.

ayy ne güzel allahım hayırlsıyla hepimizi sevdiklerimize kavuştursada kendi yuvalarımızda yaşamamızı sağlasa biran evvel oooy oooy :25:

İnşallah dolmacım inşallah.
Artık biraz daha sabredip güzel haberler vermek ve almak istiyorum.

Ayy ne güzel.
45 gün dediğin nedir gelir geçer.
Yazın da düğün.
Deme keyfine.

evet kızlar valla 13 bucuk aydır askerımı beklıyorum gelsın artık neyseki azaldı... Yazada düğün gelsin hemen salon arayışlarına bakıcaz gün aldıktan sonrada balayı otelimizi rezerve etcez bı ton iş bızı beklıyor ama tatlı yorgunluklar bunlar .
Sizin düğünler ne zaman bellimi?

evet kızlar valla 13 bucuk aydır askerımı beklıyorum gelsın artık neyseki azaldı... Yazada düğün gelsin hemen salon arayışlarına bakıcaz gün aldıktan sonrada balayı otelimizi rezerve etcez bı ton iş bızı beklıyor ama tatlı yorgunluklar bunlar .

ksımetse aksilik çıkmazsa bu bayramda bizim nişanımız olacak.. ama ne heyecan nede çabam var :43::43::43:

Ben de uzun zamandır asker bekliyorum.
Daha da çok beklerim ama ..

Temmuza kadar olacak inşallah bakalım net tarih yok ama düğün değil nikah sadece.

ksımetse aksilik çıkmazsa bu bayramda bizim nişanımız olacak.. ama ne heyecan nede çabam var :43::43::43:

Neden amaa ?

Canım olurmu hiç heycanını tadını çıkar bızım nişan temmuz ayında oldu gercekten ruya gbydı bakıyorum ne cabuk gecmıs keske bır daha nişanm olsa dıyorum açıyorum öyle nişan videolarımızı iziliyorum

Canım olurmu hiç heycanını tadını çıkar bızım nişan temmuz ayında oldu gercekten ruya gbydı bakıyorum ne cabuk gecmıs keske bır daha nişanm olsa dıyorum açıyorum öyle nişan videolarımızı iziliyorum

bizim öyle ahım şahım bişi olmicak evde aile arasında olacak isteme ve nişan birarada olacak...nedendir bilmiyorum ama heyecanım yok sahiden

bizim öyle ahım şahım bişi olmicak evde aile arasında olacak isteme ve nişan birarada olacak...nedendir bilmiyorum ama heyecanım yok sahiden

Belki zaten beraber yaşıyorsunuz bir kavuşma değil de sırf gelenek olduğundandır dolmacım.

Belki zaten beraber yaşıyorsunuz bir kavuşma değil de sırf gelenek olduğundandır dolmacım.

ya zaten bana kalsa bi nikahla sonlandırırım ...ama dediğin gibi o gelenek melenek olayları kasıo beni bana göre değil..bakınıp heyecan yaratmaya çalışıyorum ı-ıh olmuyo:31:

ya zaten bana kalsa bi nikahla sonlandırırım ...ama dediğin gibi o gelenek melenek olayları kasıo beni bana göre değil..bakınıp heyecan yaratmaya çalışıyorum ı-ıh olmuyo:31:

Aynen ben de :1:
Boşver dolmacım, yapılacakmış sen hiç sıkmadan yap olsun bitsin.
Sonra da evinize gelir tadını çıkarırsınız :1:

anladım cnm masalın dedıgı gb brlkte yasyorsnz zaten bundan kaynaklanblr

Aynen ben de :1:
Boşver dolmacım, yapılacakmış sen hiç sıkmadan yap olsun bitsin.
Sonra da evinize gelir tadını çıkarırsınız :1:

bana o tip merasimle saçma gelio aslında ama benimkide beni baya heveslendirio bahsederek onla beaberken a hadi hadi olsunda bitsin diyorum ama o olmayınca o anı yaşamak bile heyecanlandırmıyo beni...ilahi masal tadını çıkar diyo ya:17:

bana o tip merasimle saçma gelio aslında ama benimkide beni baya heveslendirio bahsederek onla beaberken a hadi hadi olsunda bitsin diyorum ama o olmayınca o anı yaşamak bile heyecanlandırmıyo beni...ilahi masal tadını çıkar diyo ya:17:

O hevesliyse yazık kırma hevesini.
Biz ikimizde ayy çok sıkıcı dediğimizden öyle dedim.

Öyle dolmacım ya çıkarın tadını.
Bir gelsin de benim yerime de mutlu ol bol bol.
Bu olaylardan sonra artık zor gelir ne de olsa benimkisi.

Şu uykumu nasl düzene sokucam merak edıyorum valla kızlar inş dershaneye basladıgımdada bu alışkanlık devam etmez

O hevesliyse yazık kırma hevesini.
Biz ikimizde ayy çok sıkıcı dediğimizden öyle dedim.

Öyle dolmacım ya çıkarın tadını.
Bir gelsin de benim yerime de mutlu ol bol bol.
Bu olaylardan sonra artık zor gelir ne de olsa benimkisi.

ama canım kötü düşünmesene sen ne demek zor gelir :20:

Back