• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Şu uykumu nasl düzene sokucam merak edıyorum valla kızlar inş dershaneye basladıgımdada bu alışkanlık devam etmez

bence burda yazmaya devam edersen bu uyku bozuklugun düzelmez
ben yeni üye oldum bir iki gün oldu ama burdaki muhabbetler çok sarıyor insanı

Şu uykumu nasl düzene sokucam merak edıyorum valla kızlar inş dershaneye basladıgımdada bu alışkanlık devam etmez

valla bende pazartesi işe başlicam ya bugün uyumasam diyorum cumartesi gecesine kadar uyanık kalayım ki pazar günü erken kalkıp erken uyurum pazarteside erken kalkarım diyorum ama ne mümkün:43:

Bende de var aynı sorun da benimkisi zor düzene girecek gibi.
Dersane olunca mecburen kalkarsın.
Gece konuşuyor musunuz ?

ama canım kötü düşünmesene sen ne demek zor gelir :20:

Canım yollar kapalıydı zaten.
Yasaktı çıkışlar.
Bu olaylardan sonra kolay kolay açılmaz diye dedim.
Yoksa Allah korusun bir şey olmasın yolda, bir problem olacağına ne kadar özlesem de gelmesin diye düşünüyorum.

Bende de var aynı sorun da benimkisi zor düzene girecek gibi.
Dersane olunca mecburen kalkarsın.
Gece konuşuyor musunuz ?

Canım yollar kapalıydı zaten.
Yasaktı çıkışlar.
Bu olaylardan sonra kolay kolay açılmaz diye dedim.
Yoksa Allah korusun bir şey olmasın yolda, bir problem olacağına ne kadar özlesem de gelmesin diye düşünüyorum.
Dershanem öğle 12 de başlıycak bıraz daha erken yatarım muhtemelen gece en gec 2 ye kadar konustugumuz oluyor ama daha cok akşam konusuyoruz
valla bende pazartesi işe başlicam ya bugün uyumasam diyorum cumartesi gecesine kadar uyanık kalayım ki pazar günü erken kalkıp erken uyurum pazarteside erken kalkarım diyorum ama ne mümkün:43:

Oooo senın artık erken uyuman lazım cnm kaçta gıdıceksın işe? Yavaştan alış bıraz uykusuz kal emınımki pazar gecesı erken uyursun

Dershanem öğle 12 de başlıycak bıraz daha erken yatarım muhtemelen gece en gec 2 ye kadar konustugumuz oluyor ama daha cok akşam konusuyoruz

Oooo senın artık erken uyuman lazım cnm kaçta gıdıceksın işe? Yavaştan alış bıraz uykusuz kal emınımki pazar gecesı erken uyursun

O zor işte.
asteğmen falan mı ?

sabah 8:30 da mesai başlıo püfh o işe gitmek istemioum ama mecburum böhü..benimkide bana mecbur deilsin gitmeni istemiorum isteksiz gidiceksen gitme dio ama 1 ay çalışır rahatlarız biraz diye düşünüp çalışma isteğim oluo ama bana bişiler öğreten bi iş değil beni yükselticek iş deil oof

Yok cnm er çavuş

İyiymiş o zaman o kadar rahat konuşması.
Erkek arkadaşımın olduğu yerde çok zorlanıyor askerler telefonla konuşmakta.

sabah 8:30 da mesai başlıo püfh o işe gitmek istemioum ama mecburum böhü..benimkide bana mecbur deilsin gitmeni istemiorum isteksiz gidiceksen gitme dio ama 1 ay çalışır rahatlarız biraz diye düşünüp çalışma isteğim oluo ama bana bişiler öğreten bi iş değil beni yükselticek iş deil oof

İyi olur dolmacım hem rahatlarsınız hem de sana iyi gelir zaman geçirirsin.
1 ay sonra da çıkarsın.
Biraz zaman geçirme probleminiz olacak ama akşamlar sizin sonuçta.

canım svmedgn bir işi zten yapamassn ne uzerıne bu iş?

İyiymiş o zaman o kadar rahat konuşması.
Erkek arkadaşımın olduğu yerde çok zorlanıyor askerler telefonla konuşmakta.

İyi olur dolmacım hem rahatlarsınız hem de sana iyi gelir zaman geçirirsin.
1 ay sonra da çıkarsın.
Biraz zaman geçirme probleminiz olacak ama akşamlar sizin sonuçta.

Askermi erkek arkadasın?Batıdaysa bıraz sıkıntılı doğuda öyle aslına bakarsan ama yapıcak bırsey yok tedbirli bı sekılde kullanıyor carsıları yok zaten ara ara oluyor

Askermi erkek arkadasın?Batıdaysa bıraz sıkıntılı doğuda öyle aslına bakarsan ama yapıcak bırsey yok tedbirli bı sekılde kullanıyor carsıları yok zaten ara ara oluyor

Astsubay çağlacım.
Kaçak mı kullanıyor ?
Doüuda ne yazık ki
İran sınırında.
bir kaç kişinin telefonunu yakalamıştı o da kullananlar varmış kaçak, aman dikkat etsin.

sana veilen telefon numaralarını arayıp okuayn öğrenci tespiti yapıosun telefoonlayım tüm gün full radyasyoon
Anladım cnm ama 1 ay demssn o yuzden fıkrım degstı eger çalşman gerkıyorsa şayet 1 aycık dayan
Astsubay çağlacım.
Kaçak mı kullanıyor ?
Doüuda ne yazık ki
İran sınırında.
bir kaç kişinin telefonunu yakalamıştı o da kullananlar varmış kaçak, aman dikkat etsin.

Aslına bakarsan çk ta kaçak kullandıgı soylenemez astsubay astegmen bunlar bılıyor ama yakalatırsan bız karısmayz dedıler cok şükür ki yaklaşık 9bucuk aydır kullanıyor dikkat de edıyor askerlik bitmek üzere inş sıkıntı olmaz. Kaç günü var askerinin ?

Anladım cnm ama 1 ay demssn o yuzden fıkrım degstı eger çalşman gerkıyorsa şayet 1 aycık dayan

Aslına bakarsan çk ta kaçak kullandıgı soylenemez astsubay astegmen bunlar bılıyor ama yakalatırsan bız karısmayz dedıler cok şükür ki yaklaşık 9bucuk aydır kullanıyor dikkat de edıyor askerlik bitmek üzere inş sıkıntı olmaz. Kaç günü var askerinin ?

Anladım çağlacım az kalmış zaten.
Astsubay yani hayatı boyunca ama temmuzda batıya çıkacak tayini.

ay kızlar uyku basıo başım dönüo ama uyumamam gerek uyursam benimkini arayamam ne yapsam ki:26:

ay kızlar uyku basıo başım dönüo ama uyumamam gerek uyursam benimkini arayamam ne yapsam ki:26:

:) ögrenci yöntemini kullan tavsiye ederim işe yarıyor
kahve ve kola karıştır iç tabi miden kaldırırsa
zor ama etkili...

Anladım çağlacım az kalmış zaten.
Astsubay yani hayatı boyunca ama temmuzda batıya çıkacak tayini.

Haaa anladım cnm yazmssn zaten astsubay oldgunu saat ıyıce gec oldu aklım gıtdi ne guzel batıya cıkıcaksa eger. hakkınızda hayırlısı çok zordu benım ıcın bu 13 bucuk ay ıns gerı kalan şafaklarıda kolayla atlatırım HEPİMİZ SAĞLICAKLA KAVUŞURUZ İNŞ:72::72::nazar:

Çok uykun geldiyse uyu cnm erk arkdsn senı uyandırır tel seslide olursa kalkıverirsin konusup geri uykuna dalarsın...
Ama illa uyumuycam dıyorsan yuzunu yıka bıraz

Back